Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קשה לי להבין ממה אתה כל כך פגוע שאתה תוקף בעקיצות כגון "(במיוחד שזה בא בהערות סתומות בסגנון "אני לא אגיד למה...")." ו"אתה מוזמן לפתוח מילון (אני בטוח שהוא מעלה אבק אצלך)", באופן חוזר ונשנה, לי אין שום דבר אישית כנגדך אבל אני מקבל את הרושם שלך יש.

לא ראיתי פה מילה אחת שרשמתי שלא מבינים את המשמעות שלה, זה שאני לא יוכל להגיד כמה דברים לא עושים את המשפט לא מובן.

אין לך מה להפגע להעלב, פשוט פרשת לא נכון מטבע לשון בשפה העיברית ולכן מלכתחילה נעלבת (חשבת שאני מכנה אותך סתום) ולכן גם שיגרתי את העקיצה בנוגע לאבק על המילון.

בכל מקרה, אני לא מבין את התגובה בסגנון נ' מהשב"כ, "אני לא אגיד למה.." כאילו אתה שותף סוד וגזרו עליך שתיקה בעניין.

טוב שלא שלחת את העו"ד שלך שיגיב בשמך : "אבקש לציין בשם מרשי כי הוא מנוע להגיב בעניין מטעמי סוביודיצה" :lol:

וכדאי לך לקחת את המילים שלך בחזרה מכיוון שאני מכיר לא אחד אלא כמה וכמה סוחרים כאלו (מרביתם בשוק החרדי) אשר קונים אובדן להלכה, מתקנים כחוק ומוכרים את הרכב לאחר שהם מבהירים שהאוטו עבר תאונה ויותר מכך אני יכול גם להראות לך זכרונות דברים שבהם בפירוש הקונה חותם על מסמך שמודגש בו שהרכב היה אובדן להלכה, הורד מהכביש וחזר אחרי תיקון.

יש לך במקרה איזה תחשיב כספי איך מה שאתה אומר בכלל מתישב עם ההגיון?

קונים את הרכב ב 40% מערכו.

מתקנים בחלקים מקוריים.

ובסוף מוכרים את הרכב ב 60% מערכו?

וכל זה כמובן בזמן ששמאי רכב הכריז על אובדן כי הוא הגיע לחישוב שהחזרת הרכב לכביש בחלקים איכותיים תגיע ל 50% מערך הרכב.

באיזה עולם זה קורה ותוך כמה זמן הסוחר הממולח פושט את הרגל?

אז קדימה, מתי אתה מתפטר מההנהלה?

DON'T HOLD YOUR BREATH :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע, לא נעלבתי מכלום, סתם תהיתי מה פשר כל העקיצות הללו.

נחמד לראות שאתה ציניקן אבל באמת שאני מכיר את השרשרת מרגע התאונה ועד רגע החזרה לכביש לכל האורך, מה שאני כן יכול להגיד לך כך שתבין שכל הקטע של הגנבות זה שטות אחת גדולה היא העובדה שכיום חברות הביטוח מחייבות מסוחר הרכב להציג חשבוניות על כל חלק שהוא מחליף ברכב, מאיזה רכב נלקח החלק, מספרו, מספר שלדה, מנוע וכו'. מה שהוביל למצב שאפשר להשתמש רק בחלפים חוקיים שכן אם לא סוחר הרכב לא יוכל לבצע "גמר תיקון" ולמכור את הרכב לאחר מכן, מקווה שהבנת.

מדבריך ברור כי אינך בקיא בנושא שכן אף סוחר לא קונה רכבים ישירות מחברת הביטוח, זה יותר מסובך מזה, מעבר לכך אינך צריך להכנס לכיסם של הסוחרים ועודני עומד מאוחריי דבריי (שאלייהם החלטת לא להתייחס) שישנם סוחרים ישרים שמודיעים כבר מהשלב הראשון שהרכב ההי אובדן להלכה, עבר תיקון וחזר לכביש וכמו כן חותמים זכרונות דברים שבהם זה נכתב במפורש.

הסוחר מתקן את הרכבים בחלפים ממכוניות שהוכרזו אובדן מוחלט והן לפירוק, כך מחיר החלפים זול יותר, מעבר לכך במידה ואין פגיעת שלדה אזי ברגע שמחליפים כנף\טמבון או כל חלק אחר אחוזי הנזק יורדים שכן הנזק תוקן.

וכן, הסוחרים מרוויחים בסופו של התהליך.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אני שם סירטון איך שהחברות הביטוח עושות קומבינה ומאיפה הסוחרים מקבלים את הרכבים "יד ראשונה מרופא"

http://tinypic.com/player.php?v=i5u39j&s=6

בוקר טוב אליהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...