Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

אני מעוניין לרכוש רכב מהסוגים הבאים-מזדה 3/פוקוס/C4

רכב משפחתי שהנהג הצעיר בגיל ה20

מהו רכב שהייתם ממליצים? וקצת מידע עליו...

שבת שלום ותודה מראש

רק חשוב לציין כולם סביב שנתון 07-08

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

ללא ספק שהפוקוס תשרת אותך הכי טוב מכל הבחינות במשך זמן רב מאוד ואני הייתי הולך עליה!

המאזדה לא פחות טובה באמינות אבל צריכת הדלק שלה זו הסיבה שבגללה היא מפסידה לפוקוס

וסיטרואן זו סיטרואן מה שלא יעשו איתה וכמה שלא ישנו אותה במיוחד שרת שלושת השנים הטובות שלה היא עשתה....

לדוד שלי היית התלבטות בדיוק כמו שלך והוא בחר בפוקוס וכבר שנה היא משרתת אותו נאמנה ולא רואה מוסך ומניסיון אישי חווית הנהיגה בפוקוס הרבה יותר מהנה מאשר במאזדה.

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם

ציינת נהג בן 20 ולכן הבטיחות היא הגורם המכריע. זה היה גורם לי לבחור בפוקוס בגלל ציון הריסוק ובגלל שהיא הרכי איטית והכי פחות מושכת להשתולל איתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ללא ספק שהפוקוס תשרת אותך הכי טוב מכל הבחינות במשך זמן רב מאוד ואני הייתי הולך עליה!

המאזדה לא פחות טובה באמינות אבל צריכת הדלק שלה זו הסיבה שבגללה היא מפסידה לפוקוס

וסיטרואן זו סיטרואן מה שלא יעשו איתה וכמה שלא ישנו אותה במיוחד שרת שלושת השנים הטובות שלה היא עשתה....

לדוד שלי היית התלבטות בדיוק כמו שלך והוא בחר בפוקוס וכבר שנה היא משרתת אותו נאמנה ולא רואה מוסך ומניסיון אישי חווית הנהיגה בפוקוס הרבה יותר מהנה מאשר במאזדה.

לא יודע איך הגעת לזה שהפוקוס מהנה לנהיגה, אבל המאזדה מהנה ממנה בהרבה בתור אחד שנהג על שני הרכבים לא מעט.

הייתי הולך על פוקוס בגלל הבטיחות נהג צעיר נגרר לעשות שטויות, הפוקוס אוטו של "סבתות" לדעתי ולכן הוא פחות מושך לעשות שטויות ואם הילד יעשה שטויות בכל מקרה, הוא יהיה בטוח יותר בפוקוס.

צריכת דלק נאה סביב 1-12 ( מדבר על דגם 2008) סוחב קצת פחות טוב מהמאזדה אבל לא "עגלה" כמו שעושים ממנו לדעתי. כמעט כמו כל 1600 משפחתומטי.

פורסם
לא יודע איך הגעת לזה שהפוקוס מהנה לנהיגה, אבל המאזדה מהנה ממנה בהרבה בתור אחד שנהג על שני הרכבים לא מעט.

הייתי הולך על פוקוס בגלל הבטיחות נהג צעיר נגרר לעשות שטויות, הפוקוס אוטו של "סבתות" לדעתי ולכן הוא פחות מושך לעשות שטויות ואם הילד יעשה שטויות בכל מקרה, הוא יהיה בטוח יותר בפוקוס.

צריכת דלק נאה סביב 1-12 ( מדבר על דגם 2008) סוחב קצת פחות טוב מהמאזדה אבל לא "עגלה" כמו שעושים ממנו לדעתי. כמעט כמו כל 1600 משפחתומטי.

ב2 ליטר הפוקוס היא עולם אחר מה1.6 והיא מאוד מהנה, אני לא יודע עד כמה זה משנה להביא רכב למישהו בן 20 ש"יסרס" לו את הנהיגה. בן 20 זה חייל שמגן עלינו יום יום, זה לא אותו דבר כמו בן 17 שאתמול נגמר לו המלווה. יש לו הרבה יותר שיקול דעת. ומביניהם לדעתי (ואני משוחד) הייתי בוחר בפוקוס, רכב סולידי מאוד, בטוח, אמין לא מהנה לנהיגה ממש אבל איזה 1.6 כבר מהנה לנהיגה? העיקר שהנסיעה תיהיה נוחה וחלקה.

פורסם

תודה חברים

האמת שהבחור בן 20 זה אני:wink:

והאוטו הקודם היה אימפרזה 2000 2002

כך שבסובארו הייתי יכול לעשות המון שטיות ולא נגררתי לזה..

תודה רבה ושבוע טוב!

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

פורסם

מדובר פה על מאזדה 3 1.6, לא על wrx sti...

אנחנו היינו בהתלבטות דומה וקנינו בסוף את הפוקוס, בעיקר בגלל המרווח פנים מאחורה.

כמו שאמרו כבר האוטו באמת מרגיש כבד יחסית (מורגש בעיקר ביציאה מהמקום), אבל חוץ מזה היא נוחה, מרווחת, צריכת דלק סבירה (1 ל9.4 בעירוני), וגם המחיר של הביטוח הפתיע לטובה.

• תוכן חדש...