Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פואגו

A900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

האחד החלומות הילדות שלי הוא רנו פואגו! (אני מדבר על רנו פואגו הרגילה ולא הטורבו)

ורציתי לדעת מה טווח המחירים שיכולה לעלות מכונית כזאת במצב טוב מכינה פמינית וחיצונית? (מכני לא מעניין אותי מידי גם שלא תיהיה במצב נסיעה) האם לרכב הזה יש ערך אספני ? או ערך של כמה אלפים? (אני לא מחפש להתעשר אני פשוט רוצה לדעת אם אני יוכל להגשים את החלום או לא)

ורציתי לשאול האם לרכב הנ"ל יש חלקים מכניים זמינים? לפי מה שהבנתי מאבא לא נמכרו בזמנו הרבה כאלה והרכב זהה לרנו 18 שגם הוא רכב נדיר מאוד היום

והאם בכלל שרדו כאלה בארץ? האם מישהו מכיר מכונית כזאת באזור המרכז שעומדת לה מתחת לבניין או באיזה חצר ?

למי שלא זוכר או יודע מה זה רנו פואגו מצורפת תמונה של היצירה

רנו פאוגו.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ולמה לא טורבו? אתה מעדיף את ה-1.4 הרגילה(64 כ"ס) עם ביצועים של צב על פניה?

כי זה לא רלוונטי הגיעו בזמנו כמה אחדים כאלה ולא נראה ששרד משהו ואני בספק בכלל אם שרד משהו מהדגמים הרגילים

ורובם היו 1.7

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
היתה מודעה לפני כמה שנים :

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-79879.html

אולי במקרה (סיכוי קלוש) עדיין לא מכר או נשאר לו את הרכב השני לחלקים זרוק בחצר. לך תדע. שווה טלפון.

בהצלחה

תודה! אני ינסה להתקשר מחר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
ולמה לא טורבו? אתה מעדיף את ה-1.4 הרגילה(64 כ"ס) עם ביצועים של צב על פניה?

לדעתי, הוא (ואני) יעדיף את ה- GTX עם מנוע 2 ליטר, ו- 132 כ"ס.

ובתוך המכונית, פאר אירופאי במיטבו כפי שרנו ידעה לבצע בתחילת שנות השמונים (גם עם הרוב הפסיק לתפקד אחרי מספר חודשים..).

נ.ב: רוב הפואגו שנמכרו היו GTS עם מנוע 1.6, אחריהן GTX (שני ליטר), מיעוט Turbo 1.6 והמיעוט של המיעוט GTL (מנוע 1.4).

איפה חנציקלופדיה?

פורסם

אסף, אני לא מבין על מה ההתלהבות, גם כחדשה הפאגו על שלל גירסאותיה לא היתה מבריקה

וזה עוד עם הרבה אמפטיה.

גירסת הטורבו היתה הטרנד של שנות השמונים, שהולבש על מנועים מיושנים, שלא עמדו במבחן

האמינות, מישהו שכח גם שבכדי להתעסק עם תוספת כוח למנוע (ומשקל דינאמי) צריך גם לשפר

את אחיזת הכביש והבלימה.

רוב הבעיות מהן סבלה ה-18 רק הוחרפו בגירסת הפאגו טורבו, ופרט למראה לא שיגרתי ברחוב הישראלי

ורמת פאר מעט מעל הממוצע, לא הצליחה הרנו להציג כיסוי למראה הספורטיבי.

היום ניתן יהיה למי שימצא אחת להחזיקה בתור מכונית אספנות מחמד, בגלל נדירותה אבל צריך

להיזהר בכתרים שקושרים לראשה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לדעתי, הוא (ואני) יעדיף את ה- GTX עם מנוע 2 ליטר, ו- 132 כ"ס.

ובתוך המכונית, פאר אירופאי במיטבו כפי שרנו ידעה לבצע בתחילת שנות השמונים (גם עם הרוב הפסיק לתפקד אחרי מספר חודשים..).

נ.ב: רוב הפואגו שנמכרו היו GTS עם מנוע 1.6, אחריהן GTX (שני ליטר), מיעוט Turbo 1.6 והמיעוט של המיעוט GTL (מנוע 1.4).

איפה חנציקלופדיה?

לא רק אתם, גם אני(לו הייתי בשוק לפואגו).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

רן, אתה רוצה מכות?:twisted:

ולעניינינו: בדגמי הטורבו, שלא היו נפוצים יותר מדי גם ככה- הבעיה הייתה מלבד האמינות מאד... איך נגיד- טריוויאלית: גנבו להם את הטורבו! ואז, כמובן, שללא טורבו המנוע שלא נועד לזה- לא סחב, ומכוון שהטורבו מאד יקר- היה הרבה יותר זול פשוט להחליף את המנוע למנוע "רגיל" אחר של רנו, וזה מה שנעשה! בשלי למשל, שהייתה טורבו מקורית- נשאר הכל: לוח שעונים, גלגלים מקוריים, אפילו כתוביות "TURBO"- מלבד המנוע. אבל אני יכול להגיד, שגם עם המנוע 1.6TS שכרגע מורכב- האוטו הזה נוסע נפלא ומאד זריז (כמובן, עם גיר רגיל!:twisted:), והוא מאד יפה בעיניי! לצערי עקב חוסר תקציב הוא כרגע "מוקפע" ומחכה לגיל האספנות (בעוד 5 שנים) ע"מ להתחיל בשיפוץ! אין לי מושג, האם אפילו אנסה להחליף לה את המנוע בחזרה לטורבו- היא גם נוסעת טוב עם הקיים, וגם יהיה לי מאד קשה ויקר למצוא את המקורי עם כל החלקים והכל- בקיצור זה דבר האחרון בסדר העדיפויות לשיפוץ!

חלקים מכניים של רנו אני מאמין שפחות בעיה למצוא, חלקי קוסמטיקה בארץ קשה עד בלתי-אפשרי, לא יודע מה מצב בחו"ל...

אגב, בעניין המחירים: לא יותר מכמה אלפים, אם לא פחות, אלא אם תמצא משהו נוסע ובמצב ממש טוב, מה שכמעט לא שרד, אני לפחות לא מכיר אפילו אחד כזה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום.

נו מה לעשות גם יש לי גם רנו פואגו :shock:.

אמאמאמאמה שלי דגם אמרקאי גיר רגיל הזרקה מנוע 2000

תמונות מצורפות

אגב אני לא זוכר אם יש לה או אין לה טורבו :cry:

בברכה בני ל.

IMG_0180.jpg

IMG_0181.jpg

IMG_0182.jpg

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, תודה על התמונה- עכשיו אני יודע באיזו צבע האוטו שלי לא יהיה- האדום ממש לא מתאים לו! וזו הייתה אחת מהאופציות שחשבתי עליהן!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

attachment.php?attachmentid=204869&d=1277460122

מצד אחד - לאמריקאים היה ויש הכישרון להרוס תוצרת אירופאית (וטוב שכך - בכל הקשור לחציון הראשון של שנות ה-40'...)

מצד שני - בני ל. מסוגל להחיות מתים, ולהצעיר קשישות מופלגות

מסקנה - נחכה ונראה...

פורסם

הרנו פואגו, מחליפתן של הרנו 15\17 נימכרה בארץ החל משנת 80' בשני דגמים עיקריים;

TL עם מנוע 1.4 64 כ"ס ברמת איבזור נמוכה יחסית וגיר ידני ו GTS עם מנוע 1647 סמ"ק 96 כ"ס, גיר אוטומטי, ברמת איבזור גבוהה למדי, שכללה בין השאר חלונות חשמל, נעילה מרכזית, הגה כוח, חישוקים קלים ומזגן מקורי.

בשנת 84' נוסף להיצע דגם ה GTX שצוייד במנוע 2.0 "דוברין" עם 110 כ"ס וגיר ידני.

למרות שהדגם הופיע במחירוני רנו באותה העת, אני בספק עם נימכרו מכוניות כאלו בארץ.

לקראת 85' נוסף לייבוא דגם הטורבו - מנוע 1565 סמ"ק, דגם בני ל, והספק מכובד של 132 כ"ס.

למרות שהמנוע היה זהה לזה של הרנו 18 טורבו, ההספק היה גבוה יותר בשל מגדש גדול יותר.

ההספק אמנם היה מכובד, אך מדובר היה במנוע פרימיטיבי למדי שנעדר מצנן ביניים ומערכת ניהול מנוע והזנת הדלק בוצעה באמצעות מאייד כפול ולא הזרקה.

דגם הטורבו הגיע ברמת גימור גבוהה שכללה בנוסף לאיבזור המכובד גם מושבי עור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...