Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פואגו

A900
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן, אצלי אין כסאות עור- והכל אצלי מקורי! כולל נעילה מרכזית, חלונות חשמל והכל! וווישרים על הפנסים!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
חן, אצלי אין כסאות עור- והכל אצלי מקורי! כולל נעילה מרכזית, חלונות חשמל והכל! וווישרים על הפנסים!8)

יש לך פואגו?! :shock:

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
שלום !

האחד החלומות הילדות שלי הוא רנו פואגו! (אני מדבר על רנו פואגו הרגילה ולא הטורבו)

ורציתי לדעת מה טווח המחירים שיכולה לעלות מכונית כזאת במצב טוב מכינה פמינית וחיצונית? (מכני לא מעניין אותי מידי גם שלא תיהיה במצב נסיעה) האם לרכב הזה יש ערך אספני ? או ערך של כמה אלפים? (אני לא מחפש להתעשר אני פשוט רוצה לדעת אם אני יוכל להגשים את החלום או לא)

ורציתי לשאול האם לרכב הנ"ל יש חלקים מכניים זמינים? לפי מה שהבנתי מאבא לא נמכרו בזמנו הרבה כאלה והרכב זהה לרנו 18 שגם הוא רכב נדיר מאוד היום

והאם בכלל שרדו כאלה בארץ? האם מישהו מכיר מכונית כזאת באזור המרכז שעומדת לה מתחת לבניין או באיזה חצר ?

למי שלא זוכר או יודע מה זה רנו פואגו מצורפת תמונה של היצירה

אני מאחל לך שתמצא אחת כזאת.. זה באמת אוטו מיוחד...

פעם היו מלא כאלה בנתניה.

HYUNDAI GETS 1400 2008

פורסם
יש לך פואגו?! :shock:

בוקר טוב אליהו!:lol: כבר כמה שנים- עומדת ומחכה לתורה, שכנראה יגיע רק בעוד כ-5 שנים, כשתקבל "אספנות". האמת שרציתי לעשות לה בדיקת התקנים עכשיו- אבל יש לי הרבה עבודה ופחות מדי זמן ותקציב- אז... למרות, שנורא בא לי לנסוע עליה- היא כיפית לנהיגה, אפילו ללא טורבו!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אין עכשיו תמונות- צריך לחפש, והן לא מחמיאות במיוחד- האוטו מוזנח, מלוכלך וללא חלון צד אחד. אבל עדיין יפה!

פורסם
בוקר טוב אליהו!:lol: כבר כמה שנים- עומדת ומחכה לתורה, שכנראה יגיע רק בעוד כ-5 שנים, כשתקבל "אספנות". האמת שרציתי לעשות לה בדיקת התקנים עכשיו- אבל יש לי הרבה עבודה ופחות מדי זמן ותקציב- אז... למרות, שנורא בא לי לנסוע עליה- היא כיפית לנהיגה, אפילו ללא טורבו!:twisted:

יש לך ממש אוצר ביד! יש לך רנו פואגו ויש לך רקס מנוע אחורי רק חסר לך סיטרואן GSA ואז יהיה לך את שלושת חלומות הילתות שלי! כמו שאמרו שתף אותנו בכמה בתמונות של פואגו!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

תודה! לו רק היה לי גם אוצר להשקיע בשיפוץ של כל זה לרמה, שהייתי רוצה שיגיעו!:roll::cry: אבל לא נורא- הכל יגיע!8) אשים תמונות ברגע, שאמצא- נכון לעכשיו אין מה לצלם הכלל, כי האוטו עומד מכוסה בין שתי המשאיות.

פורסם

אף פעם לא יצא לי לראות את רנו פואגו על הכביש אבל מכונית מדהימה. אגב אני לא יכול להיות בטוח אבל נדמה לי שבתור ילד היה לי דגם צעצוע של הפואגו. הסתכלתי בכמה תמונות ויש לי מין פלאשבק עכשיו.

פורסם
היתה מודעה לפני כמה שנים :

http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-79879.html

אולי במקרה (סיכוי קלוש) עדיין לא מכר או נשאר לו את הרכב השני לחלקים זרוק בחצר. לך תדע. שווה טלפון.

בהצלחה

דיברתי עם הבנאדם וזה כבר לא אקטואלי לצערי, מדובר בטורבו עם מנוע 2000 (יבוא אישי) לפחות היא הגיע לבית חם

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...