Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בטוויטר של JBL GTO 6580C באימפרזה.

ועוד שאלה. איפה כדאי לשים את הקרוס? חלק ממליצים בדלת חלק לא. מה השיקולים?

פורסם

אומרים שמיקום הטוויטר צריך להיות מול החזה של האיש.

אבל זה קצת בעיה למקום אותם במצב הזה, אם יש לך אפשרות למקם אותם בין החלון הקידמי לדשבורד נראה לי שזה המקום הטוב וגם לפי מה שאני יודע המסובך ביותר להגיע אליו.

ואם לא תוכל למקם אותם גם במקום ששמים את הפודים במכוניות משופרת אני לא בדיוק יודע איך קוראים לו אבל זה בזוית דיי טובה.

והכי פשוט זה לשים אותם על החלק שמול המראה למרות שהם ממוקמים לא הכי טוב.

אלה המקומות הידועים ומה שאני מכיר אם יש מקומות אחרים ואנשים ימליצו לך אז הרווחת אבל למיטב ידעתי אלה המקומות הרגילים ושם בדרך כלל מתקינים טוויטר

פורסם

לי יש פאסאט 00'.

לפני כחודש הרכבתי זוג קומפוננטים.

את הטוויטרים מיקמתי במקום הייעודי לכך ברכב (אם קיים אצלך) על הדלת. כמו-כן את הקרוס גם הרכבתי על הדלת.

המערכת עובדת נפלא.

פורסם
לי יש פאסאט 00'.

לפני כחודש הרכבתי זוג קומפוננטים.

את הטוויטרים מיקמתי במקום הייעודי לכך ברכב (אם קיים אצלך) על הדלת. כמו-כן את הקרוס גם הרכבתי על הדלת.

המערכת עובדת נפלא.

יש לי משהו שנראה כמו מקום יעודי איפה שהידית של הדלת אבל נראה ממש קטן. לא יודע אם יכנס.

בקשר לקרוס, לא מפריעות לו הטריקות של הדלת? אני בטוח שאתה סוגר בזהירות (גם בלי הקרוס בדלת) אבל מה עם הנוסעים?

פורסם

חשבתי או כאן

35064955.jpg

או כאן

25692016.jpg

כאשר באפשרות השניה זה יותר קרוב לראש, וגם תהיה לטוויטר תזוזה לכיוון.

מה עדיף?

פורסם

הרבה מאוד אנשים שמים את הטוויטר במשולש הפלסטיק הקטן שמאחורי המראה- פשוט מחברים אותו בעזרת התושבות והברגים שמגיעים עם הקומפוננט.

זאת הדוגמה למיקום ( כמובן שכאן מדובר בבנייה מיוחדת לטוויטר, ברכב שלך אתה פשוט מרכיב את מה שיש לך וקובע זווית ):

08%20CF%20Tweeter%20Pods.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

לדעתי יש פה גם טעם אישי. אני למשל אוהב את הטוויטרים כשהם לא מכוונים לתוך האוזן ויש אנשים שכן אוהבים שהטויטרים מכוונים לכיוון האוזן. קוראים לזה און או אוף אקסיס.

רמקול לא אמור להיות כל כך קרוב לאוזן אז באמת תנסה להתקין אותו כמה שיותר רחוק שאתה יכול.

פורסם

אני ממליץ לך גם לשים אותם על הדשבורד,מכיוון שזה טוויטרים של JBL הם מאוד חדים ויש סיכוי שלא תאהב אותם כשהם יהיו קרובים אלייך,תנסה למצוא להם "בית" ופשוט תניח אותם על הדשבורד שינגנו לכיוון החלון.

Scan Speak

פורסם

המיקום של הטוויטר תלוי בסוג המוצר . יש טוויתר שהצליל כמו סכין שעדיף להתקין אותו רחוק , מאוזן ויש טוויתר רך ונעים

אצלי מותקנים בקורה

הכל תלוי בסט שתתקין

1.JPG

18.JPG

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

אצלי בהונדה יש בניה על הדאשבורד צמוד לשמשה.

שומעים טוב וגם יש לך סט יותר חד משלי אז בכלל לא ממליץ קרוב לאוזן.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני חושב שאם יש לך את התקציב לבניה, אז תתקין בקורה עם בניה, וכיוון לאוזן שלך.

אם אין לך את התקציב לבניה, אז תתקין על הדש בורד.

פורסם

אני לא מסכים איתך,לפי דעתי טוויטרים חדים כמו ג' בי אל,פוקל וכו'.. צריכים לעבוד כמה שיותר רחוק מהאוזן(כמובן תלוי בבנאדם כל אחד והסגנון שלו) ולעשות בניה לדשבורד במידה והטוויטרים יהיו לך (צורמים מדי) בקורות

Scan Speak

• תוכן חדש...