Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו מכם אולי מוכר כזה חשמלי טוב??

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אתה כנראה לא קורא את מה שרשמתי :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פשוט אין לי את האפשרות לבנות אותו בדאשבורד.

היו לי שני מסכי ליליפוט רגילים, ואי אפשר לעשות איתם כלום. בגלל זה חשבתי לקנות 1DIN חשמלי.

אבל אני רואה שזה לא אמין, לכן כנראה ארד מזה לגמרי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

עדיף כבר את המכאני כי המנגנון המכאני הוא מאוד פשוט וקל לתחזוקה - הבעיה היא שאצלי הלך לי הסרט דאטא

אבל קיבלתי היום תשובה מזנארק - 25 דולר כולל משלוח חינם בתוך ארה"ב (חבר מהעבודה כנראה יביא לי את החלק) והוא שלי.

אני מחכה לשמוע מהם אם הם מקבלים פייפל ועושים משלוחים בינ"ל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי - הזמנתי דוגמאות! שבד"כ יותר יקרות, עלו לי כולל משלוח 5$ ויש לי בבית איזה 100 כבלים, נראה לי קצת שערוריתיי המחיר הזה

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

הם כמובן לא מוכנים לפרט איזה מחבר מולקס הם הרכיבו על הכבל הזה וכמה פינים זה...

לפחות אני יודע שיש לי אופציה כזו גם - במידה ואני אפרק את המסך אני אוכל לשלוח תמונות של הכבל אבל זה יחכה כרגע.

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

במפגש האחרון המסך שלי אמנם היה עם מגע פועל (במקרה הצלחתי לגרום לו להפתח כשיש לו מגע) אבל הצבעים היו מוזרים לגמרי.

היום בדרך לעבודה, הרכב עולה על כלשהיא מהמורה - הצבע מתחלף מכחלחל לירקרק ואז הרכב עלה על באמפר קטן וזהו - שחור משחור, אין תצוגה!

הוצאתי את המסך מהרכב היום בעצבים רבים (היות והוא בחר למות לי דווקא ביום הולדת, באמת תודה רבה) ופירקתי ממנו את הכבל וניקיתי בעזרת ספריי מגעים גם את הכבל וגם את הקונקטורים במסך.

זה כבל באורך של 40 ס"מ ברוחב של 2 ס"מ עם 20 פינים במרווח של 1 מילימטר בין אחד לשני

אבא שלי מנסה להשיג לי כבל חליפי כרגע דרך העבודה שלו (הנדסת רכיבים למערכות הנחייה מתקדמות) ואני מקווה שכן אצליח לאושש את המגעים בין הכבל הזה לספק הכוח ולמסך כי אני בספק אם זה באמת, הכבל... לא נראה שזה משהו שיכול להתקלקל בכזו קלות.

נחיה ונראה :?

Pioneer TS-X150

פורסם

הרי ברור שכל התגובה הזאת היא רק בשביל שנדע שיש לך יומהולדת :)

אז - המון מזל טוב :wink:

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

האמת היא שאני בדכאון מזה שאני בגיל אי זוגי - והאמת היא שיצאתי מהרכב רותח וכמעט כמעט התכתי את המסך לרצפה בכדי שיתרסק לרסיסים

ואני עובד - השנה אני לא יכלתי לקחת חופש על היום הולדת כמו שאני תמיד עושה בגלל שחבר צוות נוסף יצא לחופשה ורק הוא ואני אחראים על מוצר שרק שנינו יודעים לתמוך בו... :evil: הוא נסע לדרום אפריקה לשבועיים האחרונים של המונדיאל!

אני אוכל ח@# אטומי בעבודה, הלך לי המסך מגע בדיוק היום!!!! ואני בן 33 :cry::cry::cry::?

אבל...

אני פולני :-P

ואני מנסה למצוא כבל חליפי כמה שיותר מהר לפני שאני באמת מרסק את המסך...

Pioneer TS-X150

פורסם

עדכון

הוזמן מסך liliput eby701 בתוך תושבת מוכנה להתקנת דאבל דין.

והיום נסעתי גם לבית ההתקנות המוכר בשם אהובי שי ורכשתי מידי דרור ושי מתאם לדאבל דין של METRA לקורולה 2007 שלי.

אני חייב לציין שהופתעתי לגלות בביקור שלי ששי ודרור הם לא הפרופיל שהיה לי בראש כלפיהם, הייתי בטוח שמדובר בשני בחורים שזה הרגע השתחררו מהשירות הצבאי שלהם או לפחות לפני כמה שנים בודדות, זה בעקבות ההתלהבות שלהם בפוסטים שהם מעלים והרצון שלהם להראות עבודות ולשתף כאן בפורום וגם עצם העובדה שהם בוחרים בדרך של פרגון והבנה - משהו גרם לי לחשוב שמדובר בחברה צעירים.

לא זו המציאות, אלא מדובר בשני אנשים שכבר נמצאים מעל 30 שנה בתחום, היה כיף לראות שני אנשים שעושים במשך זמן רב כל כך משהו שהם אוהבים בתחום עיסוק אגרסיבי כל כך.

פגשתי גם את אלכס ואני רק יכול לאמר שאכן, היחס והתיאור של חברי הפורום שאוהדים אותם תואם למה שראיתי בביקור.

דרור, שי, אלכס - נהניתי לפגוש אתכם ותודה על העזרה בוודוא שהמתאם אכן מתאים לרכב הנ"ל - את זה אני רושם היות והטויוטה קורולה מדגם 2007 שיש כאן בארץ ובאירופה זה ממש לא אותה הטויוטה קורולה 2007 שיש בארה"ב למשל - שתי מכוניות שונות. (הדגם של 2008 ומעלה לעומת זאת - אין הבדל בין היבשות).

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

שבוע שעבר הייתי בחופשה עם אשתי בצפון הארץ (מה שגם מנע ממני פעם נוספת לנסות להגיע למפגש דרום) וכשחזרתי היום ובדקתי את הטראקינג של משלוח המסך גילית כבר שפעמיים שירות השליחים ניסה למסור לי אותו (לא יודע לאיזה מספר הם התקשרו, כנראה של הבית שגם ככה אני לא נמצא בו...)

נסיעה קצרה לפתח תקווה, לשירות השליחים של הדואר, תשלום מכס של 217 שקלים על מסך שכולל משלוח עלה לי 230 דולר והופס כולי שמח ומאושר לרכשית liliput eby-701 2009

המסך הזה מגיע לא במסגרת המקורית שלו אלא במסגרת מוכנה לתושבות של דאבל דין - מאוד חמוד הקונספט הזה :-P

מגיע לעבודה - בודק שהמסך תקין - תקין, רואים פצצה! אבל פשוט פצצה!

מכין לי את החיבור למערכת חשמל של הרכב (הסרתי את התקע מצת ועשיתי ווידוא של מה המינוס ומה הפלוס)

חזרתי הביתה מהעבודה וישר לעבודה :-D

הכנתי את החיווט קודם כל ופירקתי את חופת המזגן שהיא גם תושבת הHU בקורולה 2007

פתחתי את המתאם METRA שרכשתי לאחורנה וחיברתי את התומכות של המתאם לצידי המסך ותיאמתי אותם לאורך מינימלי.

המסגרת של המתאם לצערי לא מתאימה לחופת המזגן - היא אמורה להתלבש לתוך עיגונים שאמורים היו להיות מוכנים מראש, המתאם צריך היה להכנס מאחורי חופת המזגן ולהתלבש לתוך תושבות - אבל כאלו לא קיימות והחופה של המזגן איננה מכילה חלקים מוסתרים או חלקים לפירוק.

לצערי מזה חששתי כי ידעתי שהדגמים של קורולה שטויוטה מביאה לארץ שונים במקצת ממה שאני ראיתי בארה"ב למשל.

לא נורא :-P:-P:-P קצת תושיה, הרבה יאוש ומעט דרמל :-D הביאו אותי למצב בו "התאמתי" את המתאם כך שהוא ישב דווקא בקדמת החופה ויסתיר את רוב הפתחים מצידי המסך.

המסך התלבש בהצלחה לתוך שני הברגים שתופסים את התושבת, הבעיה היא... שרק שני ברגים תופסים את התושבת בקורולה לכן לשחק עם זוויות זה לא ממש אפשרי כי גם ככה שני ברגים לא יכולים להחזיק מסך שכזה לגמרי ישר...

הגעתי לתוצאה שאני מרוצה ממנה סה"כ והפנים של הרכב נראה משודרג לעומת המסך המגעיל שישב שם קודם.

אני באופן אישי מרוצה וזה מספיק לי - בייחוד היות וזה רכב ליסינג שאני מחזיר בעוד קצת יותר מחצי שנה...

אני אעלה תמונות אח"כ

הבעיה היא שאם רוצים שזה יראה ממש ממש טוב ברכב שכזה - חייבים לעשות בניה, פשוט חייבים.

סה"כ אני מרוצה וכשאוכל להעלות תמונות אעלה תמונות.

לגבי איך רואים במסך לאחר הרכבתו ברכב - עדיין התמונה טובה מאוד אבל יש קצת ריצודים (הרבה פחות ממה שהיה במסך הקודם) אני מניח שמערכת החשמל ברכב הזה לא הכי יציבה ובמקרה שלי באמת היה עדיף למשוך חוטים מספק המחשב למסך, נכון לעכשיו - ככה זה ישאר עד החזרת הרכב.

אז לסיכום - תתרחקו ממסכי 1DIN אלא אם כן זה משהו באמת מוצלח כמו המסך שיש לאלי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...