Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעה אישית שלי ולא מחייבת:

אם היה לי רכב חדש עם נזילות ותקלות כאלה הייתי זורק אותו לכל הרוחות כבר מזמן (וגם אם היה לי רכב ישן שכזה),מי שמסוגל לסבול את זה,שייבושם לו.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הריקול האחרון של טויוטה היה ללמעלה מ 8.6 מליון רכבים , כאשר לפי הרשות האמריקאית למעלה מ 50 איש נהרגו עקב הבעיות שהריקול הנ"ל היה אמור לטפל בהם.

ולגבי רנו, הריקול היה חשש לבעיה בבלפ החניה.

טויוטה הסתירה בעיה שהרגה למעלה מ 50 איש , כנראה שעובדות לא מבלבלות אותך.

טויוטה מוכרת המון, כמה רצית שהיא תעשה? ל1000 רכבים?

עדיין לא ראיתי שום הוכחה שמישהו נהרג מהדוושה של טויוטה.

רק ראיתי איזה ליצן אחד עם פריוס שעשה הצגה עם המשטרה כאילו נתפסה לו דוושת הגז.

מוזר אגב שבישראל לא שמענו על שום מקרה מוות או תאונה עקב דוושת גז תקועה.

פורסם

בארץ,דווקא אני שמעתי על מיצובישי אחד שטען שנתקעה לו הדווקא וגם איזה טנדר משהו שטען כך.

טויטה עוד לא יצא לי לשמוע.

מעניין למה?!

ולאדון DR.SUBARU, אתה מביא לי מכוניות מלפני 50 שנה וטוען שהם לא מתקלקלות נו באמת.

ויש את רוב מה שאמרת ואף יותר שכלולים על שכלולים שלא ידוע אם ממש צריכים,בלקסוס המדהימה שלאניות דעתי (שבמקרה הזה נובעת משמועות בלבד) = אמינותה לא פחות ממופתית,ובחיים שלי עוד לא שמעתי על נזילה ממיכל השפריצרים,גם לא באונו שהגיעו עם שקית לשפריצרים וגם לא ברנו 4 עם מיכל זכוכית לשפריצרים.

מעניין אם בסיטרואן גם שם דחפו איזה מחשב בשביל לסבך את העולם.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
טויוטה מוכרת המון, כמה רצית שהיא תעשה? ל1000 רכבים?

עדיין לא ראיתי שום הוכחה שמישהו נהרג מהדוושה של טויוטה.

רק ראיתי איזה ליצן אחד עם פריוס שעשה הצגה עם המשטרה כאילו נתפסה לו דוושת הגז.

מוזר אגב שבישראל לא שמענו על שום מקרה מוות או תאונה עקב דוושת גז תקועה.

http://uk.cars.yahoo.com/27052010/36/toyota-recall-death-toll-rises-0.html

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אוהו, אני רואה שיש לי עסק עם מטיפים!

אייל - הגיר שלי מאה אחוז בסדר האמת, טפו טפו טפו. השמחה לאיד שלך מעוררת בי בחילה. שיהיה לך בהצלחה בכל שתעשה, רק אל תפנה אלי יותר.

מאיר - קניתי את הרכב הספציפי הזה מכמה סיבות: 1. היה לי תקציב נתון. 2. בתקציב הזה הרכב הכי בטיחותי שיכולתי לקנות הוא C5, ללא שום תחרות או עוררין (תקן אותי אם אני טועה). 3. נכון, חיפשתי נוחות מכיוון שאני נוסע הרבה לפגישות וחייב להגיע במצב צבירה מוצק. ו - 5. שמתי כסף בצד לתיקון תקלות, כמו בכל רכב ישן. אין לי בעיה לבלות במוסך כמה פעמים בשנה כל עוד אני לא נתקע על אם הדרך. כמו כן, לקחתי בחשבון שאני משלם שכר לימוד על שנים של ניוון ליסינג, ואני משלם אותו ברצון ובהנאה.

את כל עשרות הפעמים שאני ואשתי אמרנו "איזה אוטו מעולה" לא תשמע כאן בפורום, רק את התקלות. זהו תפקידו של פורום "אחזקה".

שתהיו בריאים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
דעה אישית שלי ולא מחייבת:

אם היה לי רכב חדש עם נזילות ותקלות כאלה הייתי זורק אותו לכל הרוחות כבר מזמן (וגם אם היה לי רכב ישן שכזה),מי שמסוגל לסבול את זה,שייבושם לו.

קניתי אותו במחיר שמגלם את הפחתת עלותם של כל התיקונים שאי פעם אעשה ברכב. אם הייתי רוצה "שקט" הייתי לוקח רכב ליסינג שהיה עולה לי פי 3 לפחות. את זה אני לא מוכן לשלם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אפרופו צביעות, גיר של רכב אחר בן 7 לא צפוי להתקלקל, נכון?

הסיפור היחידי של מחשב רכב שהשבית מכונית באמצע נסיעה באיילון הוא של חבר לעבודה בפורד פוקוס ליסינג דנדשה (לפני כשנתיים), אז אל תטיף לי על צביעות או על עליונות הרכב העממי הממוצע בישראל.

Winston S. Churchill -

פורסם

את התמונה של הסיטרואן הענתיקה הבאתי כדוגמא לזה שהעולם מתקדם - ודברים חדשים שמכניסים לאוטו דינם להתקלקל, מתישהוא.

הכל עניין של צורת התכנון והבלאי של החלק.

בטויוטה בחיים לא יתקלקלו הבומבות כי פשוט אין כאלה.

אגב - בבעיות האלה נתקלים רק בארץ - מהסיבה הפשוטה שבחו"ל בכלל לא מתעניינים ברכבים בק"מ כאלה.

אם הייתי קונה C5 חדשה בצרפת ונוסע עליה 10 שנים, ואחרי 10 שנים יש לה תקלה כזו שעולה כמעט 30% מהאוטו לתקן - הייתי זורק אותה לפירוק. אגב, בEBAY UK רואים המון דברים כאלה.

ופספסתי משהו עם נוזל השמשות - באיזה נקודה התחילו לדבר על זה ובמה מדובר?

פורסם

לפותח השרשור,

שוב, קורולה פרטית שמורה, בייחוד אם היא GLI, תמכר במחיר המחירון ללא בעיה בכלל תוך מס' ימים לכל המאוחר בד"כ.

מוצדק או לא , תעשה את החישוב בעצמך. התניידתי בקורולה 2006 שלוש שנים. בהם רשמתי נורה קדמית שרופה אחת.

הקורולה תפקידה אחד: היא לא תתן לך עיצוב יוצא דופן, לא נוחות מדהימה, לא מרווח ולא אבזור יוצא דופן. היא תתן לך רק הרבה שקט נפשי בד"כ. אם יש שניים שלוה רכבים שהם מניה בטוחה בשוק המשומשות, הקורולה היא אחת מהם.

לגבי הכשל בדוושה, לא זכור לי שעשרות קורולת בארץ נשארו ללא בלמים. היו כמה מקרים בארה"ב זה נכון, ולעניות דעתי הפרטית בלבד מעבר לכשל הנ"ל (שהוא אכן חריף ביותר) , היו לא מעט אינטרסים של יצרנים אחרים לראות את טויוטה מתרסקת אחרי שנים של שליטה ללא עוררין בשוק האמריקאי.

אין ספק שהסטרואן לדוגמא בכלל לא ברת השוואה בשום פרמטר. היא מסגמנט אחר, מפוארת הרבה יותר,נוחה ומרווחת הרבה יותר, ממוחשבת הרבה יותר, ו...חלק מזה זה שהיא מסובכת ומועדת לתקלות הרבה יותר.

אם מה שמעניין אותך זה לא לבקר במוסך, להנות ממשפחתית אפורה ומוצלחת, לא תבחר בסיטרואן.

אם מענין אותך איכות חיים גבוה יותר בכל הפרמטרים (ובשילוב, למרבה האירוניה, גם מחיר נמוך יותר) ולא לנסוע בקופסת פח אפרורית, לא תבחר בקורולה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
אגב - בבעיות האלה נתקלים רק בארץ - מהסיבה הפשוטה שבחו"ל בכלל לא מתעניינים ברכבים בק"מ כאלה.

אם הייתי קונה C5 חדשה בצרפת ונוסע עליה 10 שנים, ואחרי 10 שנים יש לה תקלה כזו שעולה כמעט 30% מהאוטו לתקן - הייתי זורק אותה לפירוק. אגב, בEBAY UK רואים המון דברים כאלה.

נכון מאד. פונקציה של עלות הרכישה המטורפת של רכב בישראל.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...