Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה או שרייד??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד 13K החלטתי שזה יהיה:

• שרייד 1300 שנת 97-98
  • פיאסטה שנת 99-2001

עכשיו כבר אמרתם לי שהשרייד אמינה וזולה להחזקה,האם גם כך לגבי הפיאסטה???

ההתלבטות שלי היא כי אני רואה יותר פיאסטות למכירה מאשר שריידים בשנתונים הללו ובכלל רואה יותר פיאסטות.

בנוסף הן זולות יותר בשנתונים מתקדמים יחסית.8)

פורסם

לאח שלי היתה פורד פיאסטה בערך בשנתונים האלו, אולי שנתון קצת יותר נמוך

והאוטו (שנקנה אז במצב מעולה) התחיל פשוט להחליד מבפנים ומבחוץ, נתקע בכל עליה אפשרית

כל דבר שיכל לההרס, נהרס

זה אוטו שלא היו צריכים לייצר בכלל

אל תתקרב לרכבים האלו

וגם דייהטסו שרייד זאת גרוטאה, אוטו מכוער שאומנם בעבר נחשב לאמין אבל עכשיו אתה תמצא כאלו שעשו מעל 200,000 ק"מ

אם תמצא בכל זאת שמור אז תעדיף אותה

בתכלס תסתכל על אופציות אחרות

כמו שברולט קוואליר (הרבה דלק אבל בתקציב שלך איןמה לעשות)

פיאט פונטו\אונו

ומה שבא ליד

פורסם

והאוטו (שנקנה אז במצב מעולה) התחיל פשוט להחליד מבפנים ומבחוץ, נתקע בכל עליה אפשרית

כל דבר שיכל לההרס, נהרס

אל תתקרב לרכבים האלו

וגם דייהטסו שרייד זאת גרוטאה, אוטו מכוער שאומנם בעבר נחשב לאמין אבל עכשיו אתה תמצא כאלו שעשו מעל 200,000 ק"מ

פיאט פונטו\אונו

ומה שבא ליד

לא מסכים למה שכתבת אודות הפיאסטה והשרייד.

לפותח השרשור - בזמנו התעניינתי בכלי רכב מהשנתונים האלה ומצאתי הרבה חומר בחיפוש בפורום. אם תחפש תמצא חוות דעת די מפורטות.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

כל דבר שיכל לההרס, נהרס

אל תתקרב לרכבים האלו

פיאט פונטו\אונו

ומה שבא ליד

קוואליר שותה הרבה הבנתי,וחלפים יקרים יחסית לשאר האופציות,כמו כל רכב אמריקאי אחר.

פורסם
לא מסכים למה שכתבת אודות הפיאסטה והשרייד.

לפותח השרשור - בזמנו התעניינתי בכלי רכב מהשנתונים האלה ומצאתי הרבה חומר בחיפוש בפורום. אם תחפש תמצא חוות דעת די מפורטות.

אל תסכים אני כותב עובדות. (יש גם שרייד שמורות שנראות טוב אבל למה להתעסק עם מכוניות שעשו הרבה ק"מ.....)

אם לא אכפת לך לנהוג ברכב גדול אני ממליץ לך על הקוואליר אמרו לי במוסך שהוא טוב חוץ מהדלק, זה רכב חזק, רק תמצא שמור

יש לך גם דייהו נובירה ולאנוס

כל הפג'ו למינהן

הכי גרוע זה להינעל על רכב כלשהו, תחפש רכב שהוא הכי שמור

פורסם

אתה לא רואה הרבה פיאסטות מהשנתונים האלו משתי סיבות עיקריות -

א. הדגם הפך למיושן ולא עמד בתחרות אל מול המתחרות הצעירות והמודרניות ממנו (למשל פיג'ו 206, פונטו ספייס וכו').

ב. באותם שנים התחלף יבואן פורד לישראל וכתוצאה מעט רכבי פורד עלו לכביש באותו טווח שנים.

הבעיה העיקרית עם הפיאסטה בשנתונים האלו היא שקשה למצוא רכבים טובים. הרוב המוחלט של הרכבים מהשנתונים האלו שירתו בהשכרה והיום הרבה מאוד מהן שחוטות (כמו זאת שתיאר בהגזמה לירן). חוץ מזה, המנוע חלש וביצועים אין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראשית תודה על התגובות.

שנית,איני מחפש בצועים ולא נוחות,רק רכב מנקודה א לנקודה ב עם מזגן,ועלויות דלק ואחזקה זולים.

אני כבר אובד עצות בחיפוש הזה:-(:cry:

• תוכן חדש...