Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

לאחר גמגומים פה ושם היום באופן רשמי המערכת שלי הפסיקה לקרוא דיסקים .

הרדיו אגב עובד ללא שום בעיה .

חברים רציתי לדעת האם אפשרי לעשות משהו כדי להחזיר את המערכת ל"חיים" ?

אם לא אז כמה יעלה להחליף למערכת דאבל דין והאם כדאי בכלל ?

נ.ב.

ברכב מורכב סט קומפוננט + מגבר + סאב .

תודה מראש ,

קוסטה .

פורסם

אני התקנתי בטויוטה קורולה שלי שנת 2003 GLI מערכת לפני שבוע אחרי שהדיסק המקורי מת ולא קרא יותר דיסקים.

הפנל שמחליף את המקורי להתקנת רדיו לא מקורי עלה לי 21$ מ EBAY כולל משלוח.

השאר זה תלוי לא כזה קשה תאמת לפרק ולהרכיב רדיו דיסק במקומו לא כזה קשה צריך רק קצת תושיה.

רדיו דיסק זה כבר תלוי בך במה אתה רוצה להשקיע.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

מה שהוא הרכיב הגיע בכל הקורוליסינג (דגמי הטרה והסאן), ניתן להשיג כזה גם בארץ או מפירוקייה.

לגבי תיקון - אני מאמין שזה אפשרי. מעבדה טובה תוכל לתת לך אבחנה יותר מדוייקת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוקר טוב

תרשה לי לתת לך המלצה ידידותית והיא הולכת כך:

כשמכשיר מקורי (ברכבי עממיים) שמתחיל להראות סימני גסיסה ההוצאה הכספית היחידה שצריכה לבוא בחשבון היא לטובת החלפת מכשיר.

פנל פלסטיק ייעודי לטויוטה קורולה (אחד דין או דאבל דין)נמכר לצרכן בכ-250 ש"ח כולל מע"מ

במחיר כזה אין טעם לשבור את הראש בנסיונות ייבוא אישי

גם כי המחיר לא גבוה וגם כי אתה רואה מה שאתה מקבל (במקרה הזה פנל של METRA ELECTRONICS שהוא לכל הדעות פנל איכותי שהטקסטורה שלו תואמת לרכב ואינו מזדקן ומעלה קמטים ועיוותים בשמש הישראלית)

לאחר מכן נשאר לבחור מכשיר קדמי

בשלב הזה המחיר הוא כבר בשליטתך ובפיצ"רים שאתה מחליט עליהם

דרור

• תוכן חדש...