Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:-D!

ברשותי סובארו אימפרזה שנת 94 דגם GL. לא מזמן עשיתי לרכב קלאץ' חדש וגיליתי תופעה שלא הייתה ברכב גם שהקלאץ' היה גמור, בזמן הנסיעה שאני לוחץ על הקלאץ' שהוא עוד באוויר ואני לא יכול עוד להעביר הילוך יש מין צירצור כזה. אני יציין שגם הרכב במצב סטטי ואני נותן לחיצה קטנה על קלאץ' ישנו את הצירצור, ובזמן נסיעה רציפה יש מידי פעם צירצורים כאלה לא מובנים.

חזרתי אל המוסך שטיפל ברכב והם טוענים שהצירצור המציק לא נובע בכלל מהקלאץ' אלה הבעיה היא בדלק שאני ממלא ברכב והוא אינו איכותי בתחנה הזו. זוהי תחנה שאני ממלא בה שנה שלמה ואף לא נתקלתי בבעיית צירצור שכזו.

אני האמנם לא מבין גדול בנושאים כאלה, אבל מבחינה הגיונית אני בספקות לגבי הדעה שלהם. ואני ישמח מאוד לשמוע את דעתכם בנושא(:

תודה רבה לעוזרים!:-)

פורסם

הצרצור נובע כנראה מצרצר שנתקע לך בין הפטיש לסדן על המכסה מנוע של הגזוזטרה של הבלקון של המרפסת.

כנראה שהחליפו את הקלאץ' לא הידקו את הגלגל תנופה כמו שצריך.

לך לאבחון במוסך אחר ודרוש מהמוסך המקורי שיתקן את הבעיה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...