Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat IBIZA 1.4 אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי חדש פה אז אני יפרט בקצרה

קניתי סיאט איביזה שנת 2008 נפח המנוע הוא 1.4, צבע הרכב לבן, ההספק שלה הוא 85 כ"ס, דגם הRefference.

ממש חדשה נחטפה לפני שבוע.

אני מרוצה מאוד מהיופי שלה וד"א היא נוחה מאוד, קטנה כזאת קומפקטית :smile:.

אך יש בעיה אחת, היא ממש אבל ממש חלשה.

אולי אני קצת מגזים כי לפני כן מאליבו שנת 2005 והיא דווקא הייתה חזקה.

טוב מה אני מקשקש, רציתי לשאול אתכם חבריי לפורום כמה כסף הצטרך להשקיע בשביל לעלות אותה מ12.9 קג"מ ל15+

עם 105 כ"ס מכוון שיש אותה לחבר קרוב שלי שנת2007 1.6והיא הרבה יותר זריזה ממנה רואים שהיא לא מתעייפת לסחוב.

אשמח לתשובות כמה יעלה לי הדבר ומה זה כולל בפנים.

ואני לא חושב אפילו קצת על להחליף ל1600 כי רק קניתי את הרכב ואני מרוצה מאוד מהמצב שלו.

אני רוצה לעלות לה את הקג"מ בערך ב2.5+- ואת ההספק שלה ב20כ"ס

אני רוצה להודות שאין לי שום ידע קודם במוטוריקה ורכב.

בברכה,

לירז.

פורסם

http://www.upsolute.com

E&A עובדים איתם, צור עימם קשר.

אתה רוצה עצה? רק קיבלת את הרכב לפני שבוע. תחכה עם זה עוד קצת.

תעשה לו הרצה כמו שצריך(ומי שאומר שלא צריך אולי צודק אך זה רק יכול לתרום לאמינות אחר כך של המנוע).

תראה מה באמת מפריע לך, אולי זה יהיה ההתנהגות?

אם עוד חודש-חודשיים תראה שעדיין חסר לך הכוח תגש לעשות עדכון למחשב.

בן.

Got To love It

פורסם

המנוע שלו לא מופיע באתר של אפסולוט אפילו.

שם יש רק את ה-1.4 100 כ"ס.

ובלי שום קשר, עדכון למחשב לא יוסיף לו 20 כוחות סוס! זה המון.

לדעתי השאיפות שלך גבוהות מידי,

על מנוע אטמוספרי (בלי טורבו) ובנפח כזה (1.4) יהיה קשה מאד להוציא עוד 20 סוסים בתקציב נמוך.

אפשי בתקציב נמוך יחסית להחליף צנרת פליטה ופילטר פתוח. הרכב ינשום טוב יותר וירגיש לך חזק יותר.

פורסם

אני לא חושב שניהול מנוע יעזור לי ממש

ולפי מה שאני יודע פילטר פתוח לא מוסיף כ"ס הוא רק נותן לרכב לנשום "ללא מסכה על הפנים" אשמח אם תפרט לי על צנרת פליטה, כמה כ"ס זה יוסיף לי? אין לי ידע בזה אף פעם לא שמעתי על זה ~__~

ואם אני יוסיף פילטר פתוח וצנרת פליטה מה המחיר בערך בPITSTOP לשניהם והאם אני באמת ירגיש את ההבדל או שזה סתם לזרוק את הכסף על שטויות?

כי אני לא מחפש רעש, אני רוצה שהיא תיסע בדיוק כמו ה1.6 ליטר ושאני לא יצטרך לתת יותר מחצי דוושה שאני בהילוך רביעי בשביל שהיא תטפס קצת.

ד"א שמעתי שאם אני הולך לסדנא כמו PITSTOP לדוגמא ואני רוצה לרכוש ניהול מנוע יש לי אפשרות ניסיון של 6 שעות משהו כזה בחינם.

זה נכון? ואם כן איך זה עובד?

פורסם

אם אתה רוצה שהיא תסע כמו 1.6 למה לא קנית 1.6?

יש הרבה בשוק למכירה, ההפרש בין הגרסא שלך ל1.6 כמה? 10K?

צנרת פליטה וכל הדברים שאתה צריך כדי להגיע להספק שאתה מעוניין יעלה לך קרוב ל6K.

תעשה חושבים עם עצמך אם כדי לך או לא. יש פה אנשים בפורום שהשקיעו מעל 50K רק על שיפורי מנוע/התנהגות ברכב ויש כאלה שלא ישקיעו אפילו שקל אחד על שיפורי מנוע או התנהגות וישימו 50K על אודיו.

קשה לקבל המלצות כי כל אחד יכול להגיד לך "בטח שזה ישנה משהו.." אבל זה לא הכסף שלו.

צנרת פליטה (במידה ואתה מוריד את הממיר-לא מומלץ אלה אם כן תשים ממיר ספורטיבי) יכולה לשנות לך אם תקבל את המומנט בסל"ד נמוך או גבוהה ותעלה מעט את ההספק.

בן.

Got To love It

פורסם

דבר ראשון זה הרכב הראשון שקניתי לבדי בחיי

מכספי שלי אז שתדע לך שאפילו 50 ש"ח יותר זה כסף בשבילי.

וחיפשתי הרבה זמן עד שמצאתי את מבוקשי, קצת ק"מ בצבע לבן ללא שריטות.

בכל מקרה אני רוצה לדעת כמה יעלה לי צנרת פליטה ופילטר פתוח וד"א מזה פילטר INBOX? מה ההבדל?

פורסם

פילטר אינבוקס זה פילטר פתוח שיושב במיקום של הפילטר המקורי.

כמה כסף אתה מעוניין להשקיע? בקשר לצנרת פליטה, דבר עם http://www.tig-art.com/ גיא.

אתה אומר 50 שקל בשבילך זה הרבה, ואני לא נכנס לך לכיס אבל אם 50 זה הרבה אז תכין המון שטרות של 50 לצנרת פליטה.

בן.

Got To love It

פורסם

אם 50 ש"ח זה הרבה, איך אתה מתכנן להוסיף לרכב 20 כ"ס?

צנרת+ צ'יפ+ פילטר יעלו בסביבות 5000 ש"ח אם המוצרים הם חדשים וגם איתם סביר שתגיע ל15 כ"ס תוספת ולא יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

צנרת פליטה חדשה תעלה לך באיזור ה-3K, תוסיף לזה דוד ספורטיבי זה עוד 1.5K ומעלה.

כמובן שאתה יכול לחפש משומשים וכל העסק יצא לך יותר זול.

רק קח בחשבון שאם לא תתקין גם ממיר ספורטיבי הרכב לא יעבור טסט...

פורסם

הייתה לי פולו 2003 והייתי באותה הטלנובלה.

כשבדקתי הגעתי לתשובה אחת בכל מקום, להחליך את האוטו,

אני לא רוצה לבאס אותך אבל כדי להגיע להספק ולאופי של המנוע 100 סוסים, כנראה שתהיה צריך להליף את התוכן של המנוע והניהול.

אני ירדתי מהרעיון של ליצור לעצמי דגם 16V מהר מאד, זה לא יהיה זול/משתלם בהנחה שאתה יכול לקנות את הדגם החזק יותר בהפרש של הסכום בו תשפר את הרכב.

נ"ב, לדעתי לא מייצרים יותר מדי שיפורים/שינויים למנוע הספציפי הזה בדיוק מהסיבות שציינתי לעיל.

ליעד.

• תוכן חדש...