Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יהיו לי כנראה 2 הזדמניות לקנות בארה"ב (בלי משלוח), וחשבתי לקנות סאב בסביבות ה700₪

אני אשמח להחליף את הסאב שלי בסאב קטן פיזית ומדויק יותר.

יש משהו ששווה להביא משם? אני מחפש כמה שיותר מדויק, לא צריך שום עוצמה, שיהיה 200-250 RMS, שיעבוד בתיבה קטנה של 15 ליטר +- ועדיף מאוד שיבוא עם התיבה מראש אם יש כזה דבר.

יש משהו איכותי בטווח מחיר הזה שישתלם להביא משם? ובאיזה חנויות?

ובכללי, לפי דעתי הסאב הוא ה"חוליה החלשה" במערכת שלי

HU: Pioneer deh-p4050ub

AMP: Mac Audio Z4100

COMP: Alpine SPR-17S

SUB: Cerwin Vega 122

אבל יכול להיות שדווקא מגבר ישפר לי יותר? דרך אגב הסאב כרגע בתיבה פתוחה יכול להיות שתיבה סגורה תרצה אותי ותחסוך לי כסף לסאב חדש? כרגע הסאב לא הכי משתלב עם המוזיקה ולא הכי מדוייק ואני כבר הרבה זמן מנסה לכוון אותו טוב.

תודה

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

יש לך את הסאב הזה:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_338_340&products_id=8637

האחד הזה הוא עם ממברנת אלומיניום ולכן בוודאות יתאים לתנאי רכב.

אבל יש לו גם דגם עם ממברנת קרטון שעולה רק 110 דולר ובdealextreme אתה תמצא את הדגם הישן יותר שלהם ב98 דולר!!!

זה סאב לפנים!

ממליץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ליאור-היה כאן שרשור עד לפני כשבועיים על "קבוצת רכישה" לסאב של פירלס שיכול להתאים בול לדרישותיך כולל הסכום.

חפש אותו וברר אם העניין אקטואלי.

בהצלחה

ליאור

פורסם

אוקיי אבל אם אני אכנס לסתם חנות רנדומלית אני אראה סאבים של פירלס בכלל? זה משהו נפוץ שמה?

אני אשמח לעוד המלצות, של סאבים נפוצים יותר שיהיה קל למצוא

וגם לא עניתם לי על השאלה אם באמת כדאי לי להחליף קודם את הסאב ולא את המגבר, ואני לא בקטע של וודו, האם מגבר ישנה הרבה?

ובקשר לתיבה - עד כמה זה משנה את הסאונד? אולי כדאי לי קודם להשיג תיבה סגורה לסאב הקיים ולא להחליף סתם לפני שניצלתי את הקיים כמו שצריך?

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...