Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז ככה אני בן 20, בשלוש שנות הרישיון שלי נהגתי בעיקר על הפיג'ו 206 XS שנת 2002 שלי.

וברגע מצער זה הגיע הזמן להחליף...

בעיקרון חשבתי על כמה רכבים שנכנסים פחות או יותר בתקציב.

בהתחלה חשבתי על פג'רו קינג מהדגמים הישנים אבל נראה לי שאני מעדיף להישאר עם אוטו זריז יותר כמו שלי.

אז עלו כמה הצעות: הונדה סיויק 5 דלתות, אוודי TT, טויוטה MR2 ו206CC.

כמו שאתם בטח רואים אני רוצה אוטו שגם נראה טוב...

הCC הכי פחות נראה לי בעיקר כי היא קטנה ולא בטיחות, כמו ה206 שהיתה לי עד עכשיו.

מבחינת בטיחות, אני מתכוון לאוטו בטיחותי ולא לאוטו שקשה לשלוט עליו, מה הכי כדאי?

ויש לכם מושג כמה הביטוח למכוניות האלו? לנהג צעיר לא לחדש...

אני יודע שכל המכוניות שהצעתי הם בערך ב80 אבל אני בנתיים מנסה להגיד את התקציב...

פורסם

MR2 רכב שמאד קשה לשלוט בו בעקבות הנעה אחורית, לדעתי זה רכב חלום, מנוע מרכזי הנעה אחרית, משקל נמוך באמת מדהים...

רק לפני שאתה עושה את זה, תתקשר למוסך של טויוטה, תשאל כמה עולים מס' חלקים לMR2, אחרי שתצא מהשוק ותשתה כוס מים תחשוב אם אתה רוצה לשלם כאלה מחירים, זה מה שהוריד לי ממנה (זה+שנתון ממש נמוך 2002 בערך..)

לגבי הCC דובר רבות תעשה חיפוש...

מה לגבי 147? או 146 עם מנוע בוקסר?ררר

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

חלקים או תיקונים? כי אם זה תיקונים יש לנו מוסך אז זה בסדר...

אתה יכול אולי לסכם לי מה קראת על הCC? יש כל כך הרבה אשכולות.

ובקשר לאלפא את האמת אני פשוט לא כל כך אוהב את הצורה שלהם.

פורסם

בשביל תיקונים תצטרך חלפים, ובמקרה שלך לא תהיה לך ברירה אלא לרכוש חלפים מקוריים במחיר מופקע.

מצד שני, אם האנגלית שלך במצב סביר תוכל להוזיל משמעותית את עלויות האחזקה והתיקונים באמצעות הזמנת חלפים מארה"ב, תהליך פשוט וקל שלמרות המשלוח והמיסים בארץ עדיין ייצא יותר משתלם מרכישה ישירות מיוניון מוטורס.

מה שלא לקחת בחשבון הוא שכל קשר בין המחירון ל MR2 מקרי בהחלט, ובעלי הרכבים האלה משוכנעים שמגיע להם לקבל 100,000 ש"ח ויותר על רכב משנת 2001 :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האמת שמבחינת אנגלית אין בעיה....

ובקשר למחיר, כן יש ביד 2 רק אחד ריאלי שמוכר ב70 ומשהו שהבין שכולם לגמרי הגזימו במחיר...

פורסם

במחיר הזה ניתן גם למצוא פיאט קופה במצב טוב.

אקזוטיקה עממית ועיצוב שלא מת.

כאופציה חדשה יותר הייתי מציע לך ללכת על איביזה FR/קופרה משנתונים 05-06.

הן אינן מהנות כמו MR2 אך הן אמינות מעוצבות וחזקות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נכנס לך בתקציב, אמין, חזק ונראה טוב, מבוסס גולף, בטיחותי (יחסית) => בחתימה שלי... סיאט לאון (אתה יכול לבחור כל אחת, לא רק את זאת שבחתימה ...:-) ).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

האמת שאני לא כל כך אוהב את הצורה של הסיאט, כלל הדגמים, אני מעדיף משהו יותר ייחודי כמו מה שפירסמתי, או הפיאט קופה אבל השנתון שלה נמוך מדי, אני מעדיף שנת 2000 ומעלה..

פורסם

מבירור שעשיתי בעבר מחירי הטיפולים של ה-MR2 יחסית זולים, יש 3 סוגי טיפולים (קטן, בינוני וגדול) כאשר היקר ביותר עולה כ-2K ש"ח. בנוסף לרכב אין רצועת תזמון מה שמוזיל מאוד את האחזקה וגם הצמיגים במידה שפויה (15 אינץ).

חלפים מקוריים (חלקי פח וקוסמטיקה) בטוח יעלו יקר אבל זה נכון כמעט לכל היבואנים.

לצערי יוניון מוטורס בשנים האחרונות נהרסו והתחילו לגבות מחירים לא שפויים על חלפים, לפני כשנה ביררתי עלות החלפת כל התושבות מנוע וגיר בקורולה 93 ועלות החלפים הסכמה בכ-2K-2.5K ש"ח (ללא עבודה).

ד"א, אם הרכב שדברת עליו מיד2 בצבע כחול אז תעשה חיפוש בפורום, יש הרבה מידע שיעזור לך לגבש דיעה לגבי מצבו הכללי של הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בהשוואה לשאר הרכבים שרשמת לדעתי ה CC היא הכי עצלה בגלל משקל נוסף של חיזוקים תודות לוויתור חוזקת השלדה עקב הסרת הגג.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נראה לי שהTT תהיה פשרה מצויינת בשבילך. מצד אחד, יש בה את הספורטיביות שאתה מחפש והיא נראית טוב, ומצד שני, בטיחותית, איכותית ולא תוריד את הראש בביס. שווה לבדוק איזה דגמים ואיזה שנתון נכנס בתקציב.

סיוויק 5 דלתות, לא בדיוק ספורטיבית, אם כי זריזה מרוב המכוניות שעל הכביש.

206CC תהיה יקרה בביטוחים ולא כל כך כיפית, תהיה יחסית זריזה אם מדובר על מנוע 2.0 (שמגיע ידני בלבד).

MR2, רכב הרבה יותר קיצוני משאר מה שמוצע פה, כמו שאמרו, הנעה אחורית ומנוע מרכזי. דורש יותר מיומנות ונסיון.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

TT שנכנס אצלי זה שנתון 2000 ואם נתאמץ 2001.

את האמת היא מכולם מבחינתי האופטימלית אבל הבעיה היא שב70-75 אני לא יודע עד כמה אני יוכל להביא אחת ששמורה יחסית.

לעומת זאת ב70 אני יוכל להביא CC שמורה ועוד יהיה ליישור קו/תוספות שונות...

עוד שאלה, הTT כולם זה שני מקומות או רק הדגמים עם הגג הנפתח?

פורסם

TT זה רק 2 מקומות, גם בגג הקשיח. אני חושב שהמחיר של ה-TT מוגזם ביחס לתמורה למרות שחיצונית היא עד היום נראת מצויין.

MR2 - במידה ואתה מוכן לשלם 20K ש"ח ויותר על מעל המחירון בשביל אחת במצב סביר, להשתדל להתרחק מהגרסאות הרובוטיות.

CC - לא ספורטיבית, יחסית זולה לאחזקה (כל עוד הגג לא מתקלקל), יתרון של גג קשיח בשביל עם קבריולט, בונוס של מושב אחורי לילדים קטנים/מבוגרים חסרי גפיים.

TT- מנוע עם פוטנציאל שיפור אדיר, התנהגות לא מדהימה אבל לוק של מיליון דולר, לא נראה לי שתוכל למצוא אחת במצב סביר בתקציב שלך.

מיאטה - הבחירה השפויה, לא חזקה מדיי ודיי ספרטנית מבחינת אבזור אבל יחסית זולה לאחזקה, הבעיה שבתקציב הנ"ל יכנסו לך רק שנתונים ישנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...