Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם!

ברצוני להחליף את הדייהו רייסר שברשותי (לצערי הרב לאחר 7 שנות נישואין) ברכב שמה שהכי חשוב לי שיהיה חסכוני ואמין! ביצועים לא כל כך משנים לי בשלב זה ואני מוכן להתפשר עליהם. הכי חשוב החיסכון בדלק והאמינות (לא טוב לי לבדוק נזילות פעמיים ביום). כמו כן, חשוב לי שברכב יהיה מעל שנת 2001-2000.

תודה רבה!

פורסם

הייתי ממליץ לך סיטרואן C5:-D אחלה אוטו ב20K אתה יכול לקנות 2002 כמו שלי בתמונה .

נוח שחבל על הזמן , יש כוח ,ולא תמצא אוטו מנהלים המחיר כזה.

מקסימום יפנית שנת 1999

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

כן זה באמת רכב נחמד אבל אני מחפש משהו יותר קטן... יותר חסכוני ווקומפקטי ולמען האמת אני לא מת על צרפתיות (לא על המכוניות ולא על הבחורות חחחח סתם צוחק שאף אחד לא יפגע :-P)... תודה אבל זה לא הכיוון שלי כל כך

• תוכן חדש...