Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונה של רובר זו דרך מצוינת לגרום לי לחייך על הבוקר :-) תודה

אבל הייטי מתחרה גם בקשקאי 2*4, לא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צודק, משום מה זכרתי שהקשקאי מיובא אך ורק ב 4X4.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היום הורשתי לגנוב את היטי Ambition לסיבוב קצרצר מאוד (בין לא מעט לקוחות שבאו לראות ולקחת לנסיעת מבחן).

תא נוסעים דומה מאוד לשל הגולף MK6, הכל מונח במקומו ומרגיש מוקפד ונעים. מרווח הפנים טוב יותר משל האוקטביה ולא חסר מקום מקדימה ומאחורה.

נוחות הנסיעה על הצד הנוקשה, בעיקר על רצף שיבושים (מרגישה פחות נוחה מהאוקטביה [בה עשיתי סיבוב אתמול]), וההיגוי קליל ומנותק (כרגיל...).

גם כאן (בדומה לפולו ולאוקטביה 1.2TSI) מורגש דילאיי בתגובה הראשונית ולאחר מכן העסק עובד לא רע והמנוע הצנום מזיז את היטי בצורה מספקת (וטובה ממה שציפיתי).

גם ביטי השילוב של המנוע והגיר נותן תחושה נמרצת יותר משל הפביה שלי (ששוקלת כ-200 ק"ג פחות) :shock:

שבוע הבא אקבל אותה להתרשמות מעמיקה יותר ואשוב עם חידודים :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מפתיע, אבל אפשר להבין את זה, בפביה שלך אין מגדש טורבו ובייטי יש גם DSG.

בנסיעה השנייה שתעשה, אתה מתכוון גם להעמיס קצת מטען על הרכב ולעלות לירושלים אולי? כדי לבדוק איך המנוע מתמודד עם תנאים הרריים תחת עומס. :-)

מאכזב לשמוע לגבי הנוחות, קראתי כמה ביקורות של בריטים, חלק מהם דווקא משבחים את הנוחות, וחלק מסכימים איתך..

פורסם
גם כאן (בדומה לפולו ולאוקטביה 1.2TSI) מורגש דילאיי בתגובה הראשונית ולאחר מכן העסק עובד לא רע והמנוע הצנום מזיז את היטי בצורה מספקת (וטובה ממה שציפיתי).

גם ביטי השילוב של המנוע והגיר נותן תחושה נמרצת יותר משל הפביה שלי (ששוקלת כ-200 ק"ג פחות) :shock:

בקיצור הכל דיעה קדומה , אנשים מפחדים ממנוע קטן עם טורבו , כי אנשים חושבים שבגלל שהמנוע קטן זה לא יזיז את האוטו ,ובסוף אתה נסעת , וראית שהאוטו נוסע יותר טוב ממכונית ששוקלת 200 קג פחות עם מנוע 1600 רגיל כי זה מנוע טורבו עם יותר כוח מכל המנועים הרגילים שיש בפביה

פורסם
בקיצור הכל דיעה קדומה , כי אנשים חושבים שבגלל שהמנוע קטן זה לא יזיז את האוטו ,ובסוף אתה נסעת , וראית שהאוטו נוסע יותר טוב ממכונית ששוקלת 200 קג פחות עם מנוע 1600 רגיל

בהחלט. לא מרגיש כמו 1.2 :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא בדקתי צריכת דלק ביטי. הפולו והאוקטביה חסכוניות משמעותית....

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הפולו והאוקטביה חסכוניות משמעותית....

אז המנוע 1.2 הוא מתחרה של ה1600 סמק הרגיל שיש במכוניות ? אני יודע שהוא יותר טוב , וגם אתה כתבת שהוא אפילו יותר טוב הוא גם חסכוני וגם יותר כוח , אתה לפחות מבין ובודק , אבל אנשים עם דיעות קדומות לא רוצים 1.2 , כי זה נראה להם קטן . תסתכל אפילו בהודעות בהתחלה , אנשים התרגזו שזה מנוע " קטן" על האוטו הזה . אני לא אוהב את האוטו בגלל הצורה שלו , אבל זה אוטו יותר טוב מהטריוס או ממזדה 3 .

פורסם

ה-1.2TSI של VAG הוא המחליף של ה-1.6 הוותיקים (102 ו-105 כ"ס) ומתמודד מול מנועי 1.6 של המתחרות.

לגבי העיצוב - צריך לראות אותה במציאות. התמונות עושות לה עוול.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי העיצוב - צריך לראות אותה במציאות. התמונות עושות לה עוול.

אי אפשר להתווכח אם האוטו יפה או לא , זה כבר תלוי במה שאתה חושב , לי זה נראה מכוער .
פורסם

האמת היא, כמובן בהסתייגות של טעם אישי, שהייטי היא הסקודה הראשונה המעוצבת בטעם, כך שפביה אינה בדיוק אסמכתא. מה שמאוד מוצלח כמעט בכל הסקודות, והייטי בהחלט שומרת על המסורת, הוא עיצוב לוח השעונים. לטעמי עולה אף על פולקסוואגן, קל וחומר על סיאט.

פורסם
לא בדקתי צריכת דלק ביטי. הפולו והאוקטביה חסכוניות משמעותית....

לפי נתוני יצרן ייטי פחות חסכונית מהאוקטביה בכ-10%. עדיין, זה בערך 12-13 ק"ם לליטר בעיר (מציאותי, לא נתוני יצרן), מצויין לרכב כזה, לא?

ובינעירוני רגוע אמור להיות 18-19 ק"ם לליטר.

• תוכן חדש...