Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שמאוד מוצלח כמעט בכל הסקודות, והייטי בהחלט שומרת על המסורת, הוא עיצוב לוח השעונים. לטעמי עולה אף על פולקסוואגן, קל וחומר על סיאט.

אז עכשיו כל מה שנשאר לעשות זה להחזיק אצבעות שלוח השעונים לא יתקלקל ולקוות לטוב :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אז כבר מגיע לך מזל טוב ? אם אני מנחש נכון

האמת שעוד לא. אולי... מי יודע.

התכוונתי שאקח אותה לנסיעות ארוכות יותר - ואחזור עם רשמים מעמיקים יותר :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, אני מקווה שיזדמן לך לקחת את הייטי של קובי בצבע הברונזה המדהימה לפי דעתי כמובן ברמת גימור המפוארת, ואני מאמין אחרי שתצלם כמה תמונות שלה אנשים ישנו את דעתם אני חותם על זה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אחת השאלות שעולה לי בראש איך ה DSG יתמודד עם שטח ומצבים שיעמיסו אותו ?

איך נתון המומנט יתפקד כשמישהו ינסה לגרור אותו לשטח [למרות שהוא לא].

אני באופן אישי מעדיף לקחת את הסכום הזה ולהשקיע בג'יפון אמיתי שנת 2008 כמו האאוטלנדר ,או הRAV4 או הגראנד וויטארה , [בגיפון אני לא מתכוון לאיזה דיפנדר או האמר H1 אלא לכלים נוחים \ עירוניים עם הנעת 4*4 וטיפונת יותר כוח].

דעתי האישית מאוד.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אז זהו, שהיטי בגרסת 4X4 ניצח בשטח (ובכביש) את הטיגואן, אאוטלנדר וה-CRV.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יפה מאוד, אבל לא בטוח שניתן להסיק מעליונות מודל מרובע הנעה ויקר בהרבה ( אם אתה מקבל מבחנים כתובים כאסמכתא ), משהו לגבי אחיו הצנוע יותר, ודאי בשטח.

פורסם

אני נגעתי בגרסת ה-4X4. אתה לא יכול להשוות אאוטלנדר (או כל דבר אחר) בגרסת הנעה כפולה ליטי בהנעה קידמית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שוב דעתי האישית הינה שכדאי לצ'מפיון להוזיל עלויות הייטי לכיוון עלות מאזדה 3 חדשה [אפילו לתקופה מוגבלת] הדבר יביא למכירות גבוהות מכיוון ציי הליסינג ,ראה דוגמאת רכבי הסטיישן שנמצאו נפוצים יותר ויותר עקב עלות לשקל גבוהה.

אני אישית מעדיף לרדת שנה שנתיים בשנתון ולקנות אאוטלנדר או ראב 4 או גראנד ויטארה שלהן יש מערכת 4*4 אמיתית עם טיפונת יותר כח, ואם אשתי הייתה מועילה בטובה לנהוג על ידני אז בכלל הייתי קונה את גירסת הטורבו של האאוטלנדר עם 200 סוסונים.

שבוע טוב.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

טל, לפי הכמויות שנמכרו בימי ההשקה - אין לשקודה מה להוריד מחיר ואין להם ממה לחשוש, הם מכרו כמות מאוד יפה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
את האקטיון אפשר לאהוב ואפשר לשנוא (אני למען האמת אוהב) אבל ללא ספק יש לו עיצוב ייחודי.

האקטיון במבצע לחברי מועדון "הוט" 147K על הכביש.

בשביל עוד 12K אתם מקבלים רכב שטח "אמיתי" (אומנם לא CJ).

מנוע 2.3 ליטר של מרצדס. ועיצוב שלא ישאיר את השכנים שלכם אדישים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

+1

זה בדיוק מה שאני אומר, ההבדל בין רכבי הכאילו שטח לדוגמא כגון הייטי והקשקאי במחירם למול רכבי שטח עם יכולות גבוהות יותר ופוזה נמוך מדי.

אולי המכירות הגבוהות כרגע נובעות מייחודיות אבל אני לא צופה הרבה ישראלים שימשיכו לקנות את הרכב המדובר לאור ההבדלים הזניחים במחיר, חוץ מאלו כמובן שחוסכים שקל לשקל וה 135K זה כבר הטופ שבטופ.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

האקטיון באמת אחלה רכב ו147K זה מחיר פשוט מעולה!!

פורסם

גם לא ישאיר להם אוכל בקיבה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...