Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לך תדע מה יהיה השוק שלה כמשומשת. בוא ונראה מה יהיה השוק שלה כחדשה :-)

אני בהחלט הייתי מעדיף את היטי על פני משפחתית רגילה - היא מיוחדת (יש שיגידו מכוערת. אבל חבר'ה, קודם תראו אותה במציאות. התמונות עושות לה עוול), מגניבה, שיקית ויש שימצאו בה פוזה.

במחיר של משפחתית אפשרי לקבל ג'יפון מאובזר, מרווח, איכותי וגם לקבל יכולת שבילים מסויימת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה עם המחיר. ב135K מקבלים פה חבילה שכמעט ואין בשוק הרכב שלנו. גם ג'יפון שלפי המבחנים השונים הוא מציע יכולת שטח גם קצת מעבר לשבילים, רכב מרווח יותר גבוה מכל המשפחתיות למיניהם(יש כאלה שמחפשים רק גובה...) וגם רכב מאובזר. אני לא חושב על עוד רכב שמציע מה שהיטי מציע באותו מחיר. הוא יכול להציע תחליף להרבה משפחתיות ואפילו גם לרכבי "המנהלים"

פורסם

די נו, חוץ מגובה ועוד שתי דלתות הוא אינו מציע שום מהדברים עליהם כתבת ושאינם מצויים בכל אחד מכלי הרכב של VAG עם המנוע והגיר הללו. גם יכולת השטח שלו בהינתן שאין לו הנעה כפולה, מאוד מפוקפקת. זה אוטו חמוד, לטעמי, עם יופי של ורסטיליות הנובעת ממבנהו וזהו. כנראה שהעובדה שגם הוא סוג של ג'יפון נותנת ליבואניו את התחושה שאפשר לעשות עליו קופה יפה בשל המיתוג הזה. חבל.

פורסם
די נו, חוץ מגובה ועוד שתי דלתות הוא אינו מציע שום מהדברים עליהם כתבת ושאינם מצויים בכל אחד מכלי הרכב של VAG עם המנוע והגיר הללו.

אתה רוצה לנסות לבדוק את המחיר אבל בכיוון ההפוך :)?

קדימה לעבודה,

מה המחיר הממוצע של סקודה בסיסית עם מנוע 1.2 וגיר DSG?

עכשיו תוסיף למחיר הזה עוד 2 דלתות,

תוסיף עוד בגלל הגובה, ותוסיף בגלל יכולת שטח בסיסית.

קיבלת סכום מסויים, הוא שווה לך 135?

אני חושב שכן.

כי החבילה שווה יותר מסך חלקיה. אין הרבה אופציות משפחתיות במחיר הזה.

-

פורסם

שתי מכוניות המצוידות כיום במערכת ההנעה ותיבת ההילוכים כמו של היטי הן הפולו והאוקטביה. שתיהן זולות משמעותית ממנה בלא סיבה ממשית למעט אופנה. אפילו שתי הדלתות החסרות נמצאות בהן. אם לטעמך גובה מהווה סיבה מספקת למחיר גבוה יותר, קלעת כנראה לדעת היבואנים שסבורים כמוך. אני במחילה סבור אחרת.

פורסם

למיטב ידיעתי,

האוקטביה 1.2 עם DSG עולה 127K,

הייטי 1.2 עם DSG עולה 135K.

שתיהן זולות משמעותית ממנה.

הפרש של 8K לא הופך אוקטביה ל"זולה משמעותית" :),

תסכים איתי שדווקא עדיף להוסיף 8K, ולקבל רכב יותר ורסטילי.

-

פורסם
מגניבה, שיקית עם פוזה? באיזה עולם?

שיק זה הדבר האחרון שיש לדבר הזה.

לא, אתה.

או: אלכס, עם זה. כל דבר שאינו נוגע למיטו - מכוער עבורך. הקליאו ספורט מכוערת, הקופרה מכוערת ועכשיו גם היטי מכוערת. אותן אולי ראית במציאות, אך לא את היטי.

תראו את הרכב במציאות ואז תחליטו. אימי חשבה בדיוק כמוכם עד שפגשה את היטי בכבישי גרמניה (ובתערוכת פרנקפורט עצמה). התמונות עושות לה עוול מטורף. ונכון, היא לא מדהימה, גם לא מכוערת.

ורועי, מדובר בעסקה טובה בהחלט. נכון שלמתחרות יש מנועים חזקים יותר (מצד שני - אולי בעתיד יגיעו גרסאות חזקות יותר. כרגע אין טענה כזאת) אך היא זולה מהן משמעותית. לשלם 160K על ניסאן קשקאי (עם כל הכבוד...) זה בזבוז כסף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עם איך שהיא נראית, היו צריכים לקרוא לה אי.טי

et.jpg

וחשבתי אתם צוחקים עם הקטע של הבובה, נכנסתי לאתר וראיתי את זה:

cue-q1e42l4724.jpg

:shock:

מה הם רציניים?

יהיו לילדים סיוטים מהדבר הזה :?

חוץ מזה, הילדים של היום, מעדיפים בובה אחרת שיותר שימושית. :lol:

פורסם
לא, אתה.

או: אלכס, עם זה. כל דבר שאינו נוגע למיטו - מכוער עבורך. הקליאו ספורט מכוערת, הקופרה מכוערת ועכשיו גם היטי מכוערת. אותן אולי ראית במציאות, אך לא את היטי.

אוראל, מה קרה? החום עושה לך דברים רעים?

מעולם לא אמרתי שהקליאו מכוערת ואני מאוד אוהב את העיצוב של האיביזה, במיוחד את זה של הקופרה.

סקודות מכוערות. כולן. זו דעתי, אתה מוזמן לצטט. לגבי השאר, נא לא להמציא דברים שמעולם לא אמרתי.

emotion of motion

פורסם
מניסיונך, האבזור נחשב סביר בסכום של 10K?

יש יבואנים שידרשו משהו קרוב ל10K רק על ג'נטים 17 אינץ', או רק על סאנרוף. (ושלא נדבר על יבואנים שמבקשים 25K בשביל ריפודים)

ככה שכן, בשביל 10K זה נהדר.

ראיתי היום פרסומת בטלויזיה לייטי.

אם המנוע היה חזק יותר זה היה אטרקטיבי בעיניי.

רכב של טון וחצי עם 100 כ"ס... נשמע לי קצת חלש מדי.

ה1.4TSI של הקונצרן מתלבש שם פיקס, מוזר שלא מציעים אותו. אפילו לא בחו"ל!

אולי זה היתרון היחסי של הטיגואן שהם רוצים לשמר?

כרגע מוצעים רק 3 מנועים: ה1.2TSI וה2.0 דיזל שמוצעים בארץ, ו1.8T

Auto Emoción

פורסם
לשלם 160K על ניסאן קשקאי (עם כל הכבוד...) זה בזבוז כסף.

אני מאחל מכל הלב לסקודה שיביאו את הייטי להיות מתחרה ראויה לקשקאי.

הניסאן, להוציא את התמחור הזוועתי שתייגו לה בארץ, זאת אחת המכוניות המוצלחות והנעימות שנהגתי בהן (בסדר גודל של משפחתית מוגבהת קלות).

• תוכן חדש...