Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

אני לא נוהג לשאול שאלות כאלה בפורום בד"כ אך כיון שאיני גולש בפורומים אחרים - מצאתי לנכון לשרשר את הנושא באוף טופיק.

הסיפור הוא כזה: אני יוצא עם בחורה חמודה מאוד כחודשיים כבר שמתאימה לי מבחינת האופי וגם הטעם שלי, וזו לא משימה קלה כיום, שרוב הבחורות משחקות אותה קשות להשגה, פוזות, תופסות מעצמן פי 10 יותר ממה שהן שוות באמת.

אני מרגיש נוח איתה, מכיר את הוריה והיא את הוריי ואני כן מרגיש קרבה ואינטימיות אל הבחורה.

לאחר לא מעט בחורות, חברות, דייטים כושלים וניסיונות סרק אחרים, אני מרגיש שאני באמת מתאהב בה ומתקרב אליה בצורה די מוחלטת, דבר טוב אך יש לי חששות.

לא אלאה אתכם בסיפורים ואגש ישר לעניין. הבעיה הראשית שמפריעה לי אצלה הוא הגיל היחסית צעיר שלה.

הבחורה בת 22 רק, וליד גילי המופלג (בדצמבר אהיה בן 28 כבר) אני מרגיש מעט זקן עבורה.

אז נכון שהיום הגיל כבר לא משחק פקטור כ"כ, אבל עדיין, היא עוד לא התחילה ללמוד לתואר (מתחילה רק באוקטובר) ואני אמנם לא לחוץ להתחתן כרגע אך אני יודע שזה כן משהו שארצה בעוד שנה-שנתיים.

התואר שהיא מתכוונת לעשות הוא כמעט 4 שנים (!) ואני לא מתכוון בכלל להתחיל לדבר איתה גם לא בעוד שנה, על נושא של מחוייבות, לעבור לגור ביחד, ובטח שלא חתונה.

התחלתי כבר קצת להתרגל אליה, ויהיה לי קשה לחתוך עכשיו אך יחד עם זאת, אני יודע שאם אמשוך את זה - הדבר יפריע לי הרבה יותר כיון שאני יודע שלא נוכל להתמסד אחד לשניה בשנים הקרובות (שנה-שנתיים).

אשמח לקבל רעיונות ועצות כיצד לנהוג כי אני לא טיפוס שאוהב להיות על "זמן שאול" ושונא חוסר ודאות.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תרשה לי להגיד לך שמערכות יחסים שנבנות על שכל בדרך כלל לא מאריכות ימים. כי מבינים שזה לא מסתדר ופה לא מתאים ושם וככה ו... הבנת את הנקודה.

במערכות יחסים מאוד בולט העניין של גורם הX, או "שלם שגדול מסך החלקים".

-מצד אחד אתם יכולים להתרגל אחד לשני ובבוא הזמן באמת יראה שהיא רוצה להתמסד

-מצד שני, עוד שנתיים אתה תהיה בן 30 ובדיוק אחרי פרידה (אם וכאשר) ולא תדע בדיוק מה אתה רוצה ותתחיל לחפש מישהי להתמסד איתה. ומי יודע, אולי אפילו תגיע למצב שאתה מרגיש צורך להתפשר.

-מצד שלישי, אנחנו גדלים היום ממש מהר, ולך תדע, אולי עוד חצי שנה, לעבור לגור ביחד יראה לשניכם מאוד הגיוני.

-מצד רביעי, עוד מעט היא מתחילה ללמוד ואולי בכלל לא יהיה לה זמן אלייך.

-מצד חמישי....

אתה מבין לאן זה הולך. כל מערכת יחסים מורכבת מכלכך הרבה פלוסים ומינוסים ואנחנו תמיד ננסה לכמת הכל ונראה לנו שאנחנו יודעים בדיוק מה יקרה אם נעשה ככה ומה לא יקרה אם נעשה אחרת.

לך עם הלב. אם טוב לך עכשיו איתה, אז שישרף העולם.

אם תתחיל לנתח כל דבר ולחשוב יותר מידיי אל תוך העתיד ועל עשרות אלפי תרחישים אפשריים, זה לעולם לא יגמר (המחשבות) ותגיע למצב שמהר מאוד זה יגמר (הקשר) בין אם ביוזמתך (כי ככה וככה וככה) ובין אם לא.

אם וכאשר תגיע למצב שבו לא טוב לך אם אותה אחת. תתחיל לחשוב אז.

*כל מה שנאמר כאן נאמר מנסיון שהיה לי במערכות יחסים בעיקר בגלל בחורה מדהימה שאיבדתי כי התחלתי לנתח יתר על המידה את הקשר שלי איתה. אם זאת, אין זה תחליף לעזרה מקצועית :lol:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תחשוב קדימה. כשתהיה בן 40 אשתך תהיה בת 34, שזה לא רע בכלל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא מבין איך תואר קשור לחתונה/מעבר דירה/ וכו'.

הפרש הגילאים: 6 שנים? לדעתי הוא לא פקטור במצב בנוכחי.

בגילאי הטיפש עשרה זהו הבדל משמעותי, אבל אחרי צבא ועם היכרות שהצדדים לא שונים באופי מבינת בגרות, לא משמעותי בכלל.

מתחדשת*

פורסם
בהחלט. חסרים מקרים שמתחתנים לאחר היכרות קצרה יותר, ולא מתגרשים לאחר חודשיים?

לא חסרים.

אבל אתה תהיה בצד הלא נכון של הסטטיסטיקה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

את הלב אי אפשר לנצח.

אם אתה אוהב אותה תמשיך את הקשר, השאר יסתדר.

אם אינך אוהב אותה, אתה מבזבז זמן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא חסרים.

אבל אתה תהיה בצד הלא נכון של הסטטיסטיקה.

משום מה היתה לי תחושה עזה שמישהו יגיד את זה.

:cry:

מבאס אותי מאוד העניין שכשהיא שומעת על זוגות צעירים שהיא מכירה שמתחתנים בגיל צעיר היא אומרת: "וואיי איזה טירוף זה, להתחתן בגיל כזה צעיר, אני בחיים לא אעשה את זה". ואז אני ישר מסכים איתה: "כן, נכון, זה מוקדם מדי".

שבאמת אני מת להגיד לי בדיוק את ההיפך, שזה לא דבר פסול ואם רוצים יכולים ויש התאמה - אז זה לגטימי לגמרי.

קיבינימט.

פורסם

זה מרמז ועוד איך.

מרמז שאני "לחוץ" חתונה, רוצה מחוייבות, דברים שמרתיעים ועלולים להבריח בחורה בגילה.

היא בת 22 ולא בוגרת לגילה וגם לא ההיפך. היא מתנהגת בהתאם לגילה.

פורסם

שיחת "יחסינו לאן" כדי ליישר קו ולתאם ציפיות.

ברור שהיא לא תוכל להגיד לך מה יקרה איתה בגיל 25 וחצי, אבל אם היא לא שוללת זו כבר התחלה...

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ועוד שנתיים היא תהיה בת 24.. בדיוק הגיל שהן רוצות כבר להתחתן כי הסבתא לוחצת לנינים והאמא רוצה כבר נכדים (כדי שלא סתם יקראו לה סבתא ויזכירו לה כמה שהיא זקנה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שביט, אני יודע שהיא מעוניינת בקשר רציני אך לא יכולה להבטיח יותר מזה בשלב זה, ואני לא מאשים אותה.

חוץ מזה, נראה לי מרתיע מדי להפיל עליה שיחה כבדה לגבי העתיד, שהיא בעצמה עדיין לא יודעת מה היא עושה עם החיים שלה - עוד עובדה שמייאשת אותי ונותנת לי כאפה שזה לא ילך.

פורסם
שמתחתנים בגיל צעיר היא אומרת: "וואיי איזה טירוף זה, להתחתן בגיל כזה צעיר, אני בחיים לא אעשה את זה". ואז אני ישר מסכים איתה:

האני ישר מסכים איתה - זו בעיה שאתה צריך לבדוק .

אל תמהר להסכים עם כל מה שפולטת הבחורה הצעירה הזו שגם אם יש שכל בקודקודה היא ממהרת לפלוט שטויות .

אין חוקים וגיל , לאהבה אם היא אמיתית !

אבל אם זו מביעה כבר ספק בנוגע לענין - זו נורה אדומה עבורך .

• תוכן חדש...