Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצתכם והדרכתכם מתבקשת:

מותר לצבוע את הג'אנטים בכל צבע שארצה? (הכוונה לא לטיב הצבע אלא לצבעים השונים)

יש צבעים שאסור? צבעים שמותר?

כשארחץ את הרכב בגרניק, איזה צבעים (תרסיס, צבע לקיר? איזה) ישארו שם המון זמן ואיזה יירדו כשאשפשף את הג'אנט?

עוד ובנוסף, גוף הבובה שלי צבוע באפור עכבר כהה, איזה צבעים מומלצים, כעדיפות לצבעים "שוברים" כמו צהוב או סגול, כחול בהיר וכ'ו?

נקודה נוספת היא הטסט וחברינו השוטרים, האם צבעית הג'אנטים היא עילה לדו"ח כזה או אחר?

אשמח אם תגעו בכל הנקודות שציינתי.

בברכת חג שמייח לכולנו............

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

נו מה דעתכם?

יש מי שיעזור? יש מי שיגיב.....?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

נו חברים עזרה....

זה חשוב לאללה, תוכלו לענות לי?

פורסם

אני אישיתי עשיתי שפה אדום בג'אנט שהיה לי על הרכב, לקחתי צבע למתכת ספריי רגיל, ואחרי זה נתתי 3 שכבות לקה לא חייב עדינות אבל להזהר כמובן לא להמיס את הצבע עם גודש.

בכל אופן אני היום מנקה את הג'אנטים טוב טוב עם סמרטוט מים וסבון כל פעם שאני מנקה את הרכב והצבע לא מראה אפילו סימן של נהרס.

תנסה, מקסימום תראה שזה לא תופס? או שתנסה לתקן ולשים עוד לקה, או שפשוט תוריד הכל ותנסה צביעה אחרת.

לאפור לפי דעתי יתאים ג'אנט לבן עם שפה אדומה, יכול להיות נחמד ביותר

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

• תוכן חדש...