Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא ניתן לקנות יותר VW Eos בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תפסת אותי על המזוודות..

בחירה מצויינת של צבע בתמונה שהעלת.

מזל שהספקתי לתפוס אותך לפני, אכן אני גם בדעתך הצבע והפוזה של האוטו הזה מושלם.

ב.מ.וו סדרה 3 קבריולה ומרצדס SLK הן לא המתחרות של פולקסווגן גולף קופה-קבריולה. אה, סליחה, איוס. וזה לא משנה כמה חמדנים היו בצ'מפיון מוטורס.

פיז'ו 308CC, רנו מגאן קופה-קבריולה ופורד פוקוס קופה-קבריולה הן המתחרות של פולקסווגן איוס.

רועי, כוונתי הייתה שציינתי את הSLK ואת סדרה 3 קבריולה מכיוון שהחבילה הכוללת של האיוס הם המתחרות שלה אבל המחירים שלהם מרקיעים אל מעל 400,000 ש"ח ככה, שהם לא כול כך מתאימים לדרישות של זה שרוצה לקנות אותם.

אבל המתחרות שאמורות להתחרות בה לא מספקות את מה שהאיוס מספקת עם זה מבחינת מנוע, אבזור, תדמית. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

יש ניסאן Z370 בארץ , אך דגם הקבריולט עולה 385,000 ש"ח.

בכל מקרה, דגם הקופה ( 350,000 ש"ח ) עדיף פי כמה על האיוס .

לך תעיף עליה מבט בסוכנות . לדעתי לא תתאכזב ואולי תצליח להוציא איזו הנחה קטנה

על הדרך.

ששי כהן

wheel

פורסם

אף אחד לא משווה את ה 370Z לאיוס, מה שאומרים שלא משווים רכבים על סמך מרכב והשתייכות של מותג, כמו שזה מפגר לשים באותה קטגריית מחירים את הקופה של ניסאן והקופה של VW כשמדובר על מנוע 3.7 מול 1.4T, זה מפגר לשים באותה קטגוריה קבריולט מנוע 3.2 לאחת 1.6T

פורסם
ראיתי אחת כזאת ליד הסוכנות הVW בעפולה.

באמת מכונית יפה מאוד!

מכיר את בעל הרכב, הרכב נוסע נהדר ושמור להפליא.

למי שיש את הממון ,אחלה צעצוע.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

באמת היה שמור מאוד ובהתחלה התפלאתי מה הוא עושה בחוץ ב1 בלילה כי הייתי בטוח שהוא שייך לתצוגה (פעם ראשונה שראיתי את הדגם בחיים).

לדעתי בכללי רכב שנראה טוב מאוד!

פורסם

זה הרכב שהתכוונתי אליו.

אני לא הייתי מתנגד לרכוש אותו יד שניה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...