Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא ניתן לקנות יותר VW Eos בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שזה עניין של טעם, אבל ראיתי את ה- EOS והיא לא מרגשת מבחינתי. כך הייתה נראת ג'יטה קבריולת משעממת.

וממש אין סיבה שהיא תעלה יותר מ- 308 CC, וב- 308 יש אחריות 3 שנים.

המחיר שלה קרוב מדי לרכבים הטובים כמו ולוו C70 ו- במוו.

ולמי ששאל מה הייתי קונה, אני מעדיף את ה- 407 CC שלצערי גם לר נמכרת בארץ.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון שזה עניין של טעם, אבל ראיתי את ה- EOS והיא לא מרגשת מבחינתי. כך הייתה נראת ג'יטה קבריולת משעממת.

וממש אין סיבה שהיא תעלה יותר מ- 308 CC, וב- 308 יש אחריות 3 שנים.

המחיר שלה קרוב מדי לרכבים הטובים כמו ולוו C70 ו- במוו.

ולמי ששאל מה הייתי קונה, אני מעדיף את ה- 407 CC שלצערי גם לר נמכרת בארץ.

בין 308CC לאיוס עם V6, זו נשמעת לי כמו בחירה די קלה.

האמת שסתם מלכלכים על האיוס בגלל המראה האנמי יחסית. זו חבילה מאוד טובה - איכותית, יחידת כוח מצויינת, מאובזרת וגג מדהים. גם ההתנהגות בסדר, ממה שאני יודע. העיצוב כושל. עם קצת יותר שואו (או אולי קצת יותר סמל), אנשים היו עומדים בתור בשביל לקנות במחיר הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לדעתי הC70 יכולה ליהיות בחירה מצוינת .

רק שהמחיר מתחיל ב400. (כן כן אלף )

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

לא משנה מכוער או לא.

אני מסכים שאפשר לרכוש רכבים מעניינים משמעותית בכסף הזה, אבל זה לא הרכב שלי.

חבר נעול על הרכב וזה הכסף שלו! שיעשה מה שרוצה אני בסך הכל מנסה לעזור.

לסיכום, הזמנה מיוחדת אין אפשרות. רק לפנות לסוכנות ייבוא אישי?

פורסם
מה הקשר האחריות של הרכב לגבי התמורה שהוא נותן אתה מודע למתחרות שלו? שהם המרצדס SLK ב.מ.וו סדרה 3 קבריולה

ב.מ.וו סדרה 3 קבריולה ומרצדס SLK הן לא המתחרות של פולקסווגן גולף קופה-קבריולה. אה, סליחה, איוס. וזה לא משנה כמה חמדנים היו בצ'מפיון מוטורס.

פיז'ו 308CC, רנו מגאן קופה-קבריולה ופורד פוקוס קופה-קבריולה הן המתחרות של פולקסווגן איוס.

פורסם
לדעתי הC70 יכולה ליהיות בחירה מצוינת .

לא היא לא. ממש לא, אלא אם הקריטריון היחיד הוא מקדם הפוזה. היא לא מהנה לנהיגה, לא מהירה במיוחד(גם לא כ-T5) וסובלת מנוחות נסיעה בעייתית. בכל מובן למעט פוזה, איוס V6 היא מכונית עדיפה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ב.מ.וו סדרה 3 קבריולה ומרצדס SLK הן לא המתחרות של פולקסווגן גולף קופה-קבריולה. אה, סליחה, איוס. וזה לא משנה כמה חמדנים היו בצ'מפיון מוטורס.

פיז'ו 308CC, רנו מגאן קופה-קבריולה ופורד פוקוס קופה-קבריולה הן המתחרות של פולקסווגן איוס.

למה CLK דור קודם וסדרה 3 קבריולה לא מתחרות באיוס? אגב, למיטב ידיעתי האיוס מכילה הרבה יותר ד.נ.א של פאסאט מאשר של גולף. אולי אתה יודע אחרת.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם החבר שלך נעול על ה- EOS אז הדרך היחידה יבוא אישי ועכשיו זה זמן טוב שהאירו הוא 4.6 ש"ח.

נכון האיוס היא ברמה של 308 CC ו פורד פוקוס CC. אבל התמחור של צ'מפיון תמיד מוגזם עם אחריות מוגבלת יחסית לשאר, וטיפולים יקרים מאוד.

ה- 407 Coupe היא מעל ל- EOS לדעתי על אף של- EOS מנוע יותר טוב. היופי מנצח!

בקשר לוולוו הם ישמחו לתת 50K הנחה לפחות.

פורסם

מספיק עם הקשקשת, EOS לא מתחרה ב308CC ,ממתי מנוע 3.2 מתחרה 1.6T? שירוקו מתחרה של 370Z? קרסו חמדנים בגלל שמתמחרים את 370Z ב200K יותר משירוקו?

פורסם

Infinity צודק ה- 407 קופה לא מתאימה לו, אבל היא מאוד יפה ושווה לפחות למחשבה. ואם קופה גם הפסאט CC מהממת.

מבחינת ה- EOS יש אופציה ל- 3.2, נכון הכוח של VW הוא המנועים אבל מבחינת קטגוריה היא ברמה של פורד ו- רנו ו- 308...

• תוכן חדש...