Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום כולם , אני צריך שתעזרו לי בהרכבה של מערכת . הדרישות שלי הם עוצמה , באס בריא מקדימה אפילו אם אני אכבה את הסאב, סאבים (2) שיהיו כמה שיותר מפלצות :twisted:, ועוצמה עוצה עוצמה של במה קדמית ואחורית ( קצת, לאלה שמאחורה)

המוזיקה בעיקר שחורה, באסים נמוכים כאלה..חש לי כרגע דוטק ואני אוהב את הסאונד שלהם , הצעות אחרות בברכה . אם אפשר מס' סטים מקדימה הולך :)

התקציב הוא 15K, לרכיבים בלבד , בלי HU ,בלי התקנה, בלי חייוט, אני יודע שזה לא סכום הכי גדול ושחלקכם ממש אוהב SQ אבל אני ממש יעריך אם תצליחו לעזור לי במשימה :)

המון המון תודה אנשים !!

פורסם

2 קלארוס או מורל הייבריד(כי אהבת דוטק), סאנדאון 100.4\סלסטרה מקביל זה יוצא בערך 6. סאנדאון 1500 והאבוק 15\bl15\btl15 ואתה מסודר ב12 אלף בערך. ישאר לך מספיק לאלטרנטור מחוזק ומצבר קינטיק

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

L8 מיד שניה בשילוב עם טוויטר שאהבת וקרוס מתאים. 2500 ש"ח בערך

2 זוגות 6X9 נצילים לאחורה. 1500 ש"ח בערך.

שני TRA800.2 מיד שניה. 3000 ש"ח.

שני סאבים נצילים בטירוף DLS ULTIMATE SP12i. אין לי מושג כמה דבר כזה עולה.

מגבר סלסטרה DA2K- 3000 ש"ח בערך.

מצבר ייעודי, 2000 ש"ח בערך (כולל משלוח ומכס).

תתחדש :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שומאכר , אני רוצה שהסאונד יהיה ממש חזק, אתה חושב שהסאונדאון יוכל לנצל מההיבריד הכל?

‏ ואם האוטו בא עם אלטרנטור מקורי 130 אמפר אני עדיין צריך לשדרג?

סרול,מה העוצמה של הסאבים?

תודה רבה חברה :) יש עוד הצעות של רכיבם אחרים?

פורסם

L8 מקדימה עם מיד וטויטר (אולי אפילו CDM+ L1)

זוג קלארוסים בדלתות האחוריות.

זוג האבוקים 12/15 מאחורה.

הגברה:

100.4 לקלארוס ולמיד+טויטר הקידמיים.

125.2/TRA800.2 ל L8

מונו'S לסאבים- אין לי שמץ, מה שנשאר מהתקציב?

מתחדשת*

פורסם

מה זה L8 \L1 ? זה וופרים ? מידים ?

יש איזשהי סיבה שחלקכם הצעתם רק סט אחד מקדימה ?

האמת שחשבתי שתתנו לי הצעות כמו לדחוף ארבע סטים מקדימה , מאחורה, כדי שיהיה ממש חזק , תקנו אותי אם אני טועה :?

המון המון תודה על התשובות , אני מתחיל להבין שיש עוד דברים חזקים מרוקפורד וקיקר :wink:

עוד שאלה: אם יש לי הזדמנות להביא רכיבים מחו"ל , במחיר יבואן (מחבר או משהו , זה עוד לא סגור) הייתם הולכים על משהו אחר ??

פורסם

לגבי ה L 'ים, תבדוק את הפרסומת של אליקו, אלו מוצרים מסדרת לגטייה של חברת הייבריד אודיו.

בקשר ליבוא מחול, צריך לבדוק אם המחיר כולל את המשלוח ואת המיסוי.

מתחדשת*

• תוכן חדש...