Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוקיה N8: מי יודע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, אחרי שהגיעו מים עד נפש עם הN97 המז**ן שלי, ועקב שידרוג מאסיבי של התוכנית הקיימת הגיע שוב הזמן להיתחדש במכשיר.

הN97 היה מושלם בשבילי חוץ מ2 בעיות עיקריות, האחת (והפחות נוראה) הייתה העובי והמשקל.

השנייה היא החוסר אמינות המופלא שהמכשיר הזה מצליח לגלות כל יום מחדש! פשוט דיכאון.

אחרי בירור קצר נראה לי שהN8 יענה על הדרישות שלי ממכשיר סמארטפון.

מישהו יודע מתי הוא אמור להיות משווק בפלאפון\אורנג'?

המחיר לא משחק אצלי שיקול עקב חיוב זיכוי במקרה הרע או קבלת מכשיר חינם במקרה הטוב.

פורסם

עדיין בגדר coming soon בנוקיה UK, בארץ בכלל לא מופיע באתר של יורוקום. הדבר היחידי שנראה "מדאיג" הוא מערכת ההפעלה שהיא סימביאן חדשה שנראת 3^ או משהו כזה.

מדובר בערכת החדשה שמחלפיה את ה^1 (כל מה שהתשמשנו עד עכשיו בטאצ'ים עם סימביאן), החא תכלול עוד פיצ'רים כמו מולטי טאצ' (הגיע הזמן), שיפור יעילות תגובה ועוד דברים. אני אישית בדילמה אם ללכת על הליין החדש של HTC ולנטוש את נוקיה לטובת האנדרויד, למרות שהN900 הוא גם אופציה, אני מכיר 2-3 אנשים שעבדו או עובדים איתו ומאוד מרוצים, הבעיה שהוא פשוט לבנה אטומית.

הייתי שוקל גם את ההירו, HTC HD2, ואת הHD מיני של HTC הN900 גם אופציה ראויה, מעבר לכך שכולם זמינים (מחוץ לרשתות)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מאוד חשוב לי נוחות השימוש ואין לי איך לבדוק את הHTC, את הנוקיה N900 קיבלתי ליומיים חודש שעבר וממש לא אהבתי, ביחוד את מערכת הפעלה מבוססת לינוקס.

היא מצויינת למי שמבין בלינוקס אבל לא נוחה להדיוטים כמוני.

כמו כן הוא כבד ומסורבל.

איך אפשר לדעת מתי יוצא הN8? אם הוא עוד לא יצא בUK זה אומר שעד שהוא יגיע לארץ ייקח המון זמן אחרי שהוא יהיה זמין בעולם או שישר הוא מגיע לשיווק בחברות הסלולר?

פורסם

מרגע ההשקה יקח זמן, קודם כל מחליטים האם להטמיע, ואחר מתיחלה התאמה לעברית, שינוי תפריטים יאדה יאדה יאדה, אז כן, יקח זמן.

Stay tuned

פורסם

הN8 אמור לצאת בעולם רק ברבעון האחרון של 2010.

משמע, ככל הנראה, לא יגיע לחברות הסלולריות בארץ לפני תחילת 2011.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הN8 אמור לצאת בעולם רק ברבעון האחרון של 2010.

משמע, ככל הנראה, לא יגיע לחברות הסלולריות בארץ לפני תחילת 2011.

כשהם רוצים (=יש צפי לרווחים יפים), אז יכולים להשיק את זה בארץ במעט מיד אחרי ההשקה באירופה, כמו שעשו עם נוקיה 5800 שהתחיל להימכר בארץ תוך חודש מיום ההשקה באירופה (נראה לי אפילו לפני ההשקה בארה"ב).

הרי יבואנים יכולים לקבל (ומקבלים) אבות טיפוס של המכשירים לפני ההשקה, לצורך עיברות, ובאותה מידה הם גם יכולים להשיק אותו בארץ מיד עם ההשקה בעולם.

זה שהם, ומפעילות הסלולאר לא יעשו את זה (אם יגיע לארץ בכלל), זה כבר משהו אחר. למה? כי מדובר במכשיר high end, שעם כל הכבוד לו (ויש כבוד, אני גם רוצה כזה), לא צפוי להיחטף מהמדפים כמו לחמניות חמות, לכן אין ליורוקום ושות' שום סיבה למהר עם ההשקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בנוקיה 5800/N97 ושאר חבריהם מדובר על סימביאן דור 1^, כאן מדובר על מערכת חדשה שצריכה לעבור הטמעה מלאה ולא שינוי הגדרות ברמת רזולוציה וגריפקות.

עריכה

ראוי גם לדעת למה ניתן לשדרג. לא בטוח שכרגע יש משהו ראוי לשדרג אליו

נ.ב

לא פעם שמעתי שמועה שניתן להביא כל מכשיר סלולרי חדש וקבל עליו החזרים מלאין, משהו שיזם שר התקשורת. מישהו יכול לאמת את השמועה הזו?

Stay tuned

פורסם
זה שהם, ומפעילות הסלולאר לא יעשו את זה (אם יגיע לארץ בכלל), זה כבר משהו אחר. למה? כי מדובר במכשיר high end, שעם כל הכבוד לו (ויש כבוד, אני גם רוצה כזה), לא צפוי להיחטף מהמדפים כמו לחמניות חמות, לכן אין ליורוקום ושות' שום סיבה למהר עם ההשקה.

אלא שהפעם יורוקום מפעילה לחץ כבר כעת(!) על ORANGE (אולי גם על מפעילים אחרים, לא יודע) להשיק את זה אצלהם מוקדם ככל הניתן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בנוקיה 5800/N97 ושאר חבריהם מדובר על סימביאן דור 1^, כאן מדובר על מערכת חדשה שצריכה לעבור הטמעה מלאה ולא שינוי הגדרות ברמת רזולוציה וגריפקות.

עריכה

ראוי גם לדעת למה ניתן לשדרג. לא בטוח שכרגע יש משהו ראוי לשדרג אליו

נ.ב

לא פעם שמעתי שמועה שניתן להביא כל מכשיר סלולרי חדש וקבל עליו החזרים מלאין, משהו שיזם שר התקשורת. מישהו יכול לאמת את השמועה הזו?

יש משהו כזה, לקוח חדש יכול להציג קבלה של רכישת מכשיר ולקבל זיכוי של עד 50 ש"ח בחודש אבל אני לא סגור על המספרים ולא מבין בזה.

הבעיה הכי גדולה שלי היא שאין לי מכשיר אחר שהייתי רוצה לשדרג אליו. הE72 ניפסל בגלל מקלדת שממש לא נוחה לי (וגם הבלאקברי) האייפון ממש לא עושה לי את זה ובנוסף יש לו המון חסרונות שמאוד מפריעים לי.

הN97 מיני לא משווק בחברות הסלולאריות ובנוסף אני מפחד שהוא זבל כמו הN97 הרגיל.

האם יש מכשיר שנותן את האופציות של הN97 אבל לא בעיות האמינות וללא המקלדת?

פורסם

עולה לי לראש האיינו של סוני אריקסון בלשיפה ראשונה. אם אתה חושב על מכשיר חיצוני שהוא מפלצת רצינית, אין תחרות מהותית לחומרה של HTC HD2, פרקטית? אם אני חייב מחר, אני הולך על איינו בחברה עצמה. אם יש לי זמן? ממתין קצת לN8, אם מה שבר72 אמר נכון, אז לא צריך לקחת הרבה זמן (למרות שזה יחסי). אם ממש בוער לך, תן צלצול ליורוקום, אני אשמח למוע מה קורה שם, כרגע ממש בא לי לנפץ את 5800 שלי על הקיר.

Stay tuned

פורסם

אני ממש מחכה לראות אם יביאו לפה את ה- XPERIA של סוני, אבל אני די סקפטי.

בינתיים הסיכום שלי אם ORANGE הוא שהחליפו מכשיר לשותף שלי, ולי יש זכות לבחור מה שיבוא לי בחודשים הקרובים.

אם לא תהיה ברירה אלך על IPHONE4.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...