Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט רוצה אוטו חסכוני בדלק ושלא יעשה בעיות ( כמו כולנו) .

מצאתי פורד פיאסטה דגם 1.4 GHIA.

שנה : 2003

קילומטרז : 94000

מנוע 1400

יד 2

גיר ידני

60 כוח סוס

המוכר רוצה 31,000

מכירון 29,900

האוטו לא עבר תאונות ( זה מה שהוא אומר לפחות עד לבדיקה ) , נראה טוב חדש מבפנים.

מה אתם אומרים איך האוטו ? חסכוני בדלק יש לכם מושג מה היחס לליטר .

הייתם ממליצים על משהו אחר?

תודה

פורסם

הפיסטה המדוברת מבוססת על הפוקוס. הרכב טוב בסך הכל, אמין , בקשר לצריכת דלק אז הוא די חסכוני יחסית למשחפתית, אך פחות ממקבילות קטנות יותר.

הבעייה בפיאסטה בשנתון הזה היא שיש מעט מאוד רכבים כאלו בארץ, וזה אסון מבחינת חלפים.

והייתי בודק את הרכב הנ"ל בשבע עיניים, התעניינתי לפני כשנה ברכב כזה לאמא שלי, ויצרנו קשר עם מישהו ביד 2 שהסתבר כסוחר, וכל העניין נראה מסריח אז לא התאמצנו אפילו לבדוק את הרכב..

בכל אופן בהצלחה..:wink:

פורסם
הפיסטה המדוברת מבוססת על הפוקוס. הרכב טוב בסך הכל, אמין , בקשר לצריכת דלק אז הוא די חסכוני יחסית למשחפתית, אך פחות ממקבילות קטנות יותר.

הבעייה בפיאסטה בשנתון הזה היא שיש מעט מאוד רכבים כאלו בארץ, וזה אסון מבחינת חלפים.

והייתי בודק את הרכב הנ"ל בשבע עיניים, התעניינתי לפני כשנה ברכב כזה לאמא שלי, ויצרנו קשר עם מישהו ביד 2 שהסתבר כסוחר, וכל העניין נראה מסריח אז לא התאמצנו אפילו לבדוק את הרכב..

תודה אחי ,

שמע אתהיודע מה היחס דלק שלה פחות או יותר ?

האוטו נראה בובה וגם נסעתי בו כמה פעמים זה של חבר נוסע טוב.

למה אסון מבחינת חלקים , יצטרכו ליבא אותם וכאלה ?

פורסם

ממש לא נכון,

לפיאסטה אין שום קשר לפוקוס

חוץ מהבודי שנראה ביבי פוקוס לחלוטין.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תקנה יפנית - סוזוקי בלנו שנת 2002. לא תראה מוסך.

לא בא לי על בלנו אוטו לא משהו .

אז מה אתם אומרים משתלםפ ? משהו יודע על צריכת דלק כמה הוא עושה בערך ?

ומשהו נתקל באוטו יכול לספר לי ?

אני מפחד נגיד ללכת על פונטו בגלל כל הערסים הקטנים שנוסעים כמו זבל ואי אפשר לדעת מה מצב האוטו אפילו בבדיקה.

• תוכן חדש...