Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוויה החיובית ביותר שהייתה לי ממוסך הייתה אצל מוסך רון במסגר, מהאאודי A4 98' הסוררת שלי שהייתה מגיעה אליו כל שני וחמישי בגלל שטות כזאת או אחרת עד לסופרב הנוכחית שהחליפו לה 4 ברקסים.

מוסך אמין והוגן עם יחס אישי ומחירים שפויים, רענון רציני ביחס למוסכי צ'מפיון המורשים.

אני בטוח שרון הרבה יותר מקצועי ומבין בתוצרת VAG מכל מוסכי צ'מפיון יחדיו וממליץ עליו לכל בעל רכב VAG.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, אני שמח שהשרשור הזה התפתח למה שתכננתי במקור - לתיאור חוויות חיובית (ולא רק חיוביות) ממוסכים.

אני גם מבין את אלה שטוענים שלפחות במקרה שלי המחיר גבוה מדי - זה ברור לי לחלוטין שאפשר היה גם ביותר זול, אבל זה בדיוק מה שניסיתי להעביר כאן - התחושה שהייתה לי בכניסה וביציאה מהמוסך הייתה מאוד חיובית - וזה דבר נדיר יחסית, לפחות ממה שזכור לי :wink:

תמיד אפשר למצוא מקום שבו תשלם פחות, או מקום שבו יש עובדים יותר מקצועיים, או מקום שבו הפקידה יותר נחמדה והעוגיות יותר טעימות. זה לא העניין. העניין הוא שחווית הטיפול במוסך תהיה חיובית, שתרגיש שדואגים לך ושאתה בידיים טובות. זה יכול להיות אצל שאפט או מוסך רון או המוסך בניר-צבי או כל מוסך אחר. עבורי זה היה בניר-צבי, בעיקר אחרי שהספקתי לבקר כבר בשלושה מוסכי מאזדה אחרים, וכן לטפל כבר בשלוש צרפתיות לפני כן :wink:

רוני

נ.ב. לבחור עם החוויה השלילית בניר-צבי - ברור לי לחלוטין שגם יש כאלה. בכל מוסך יש. מקווה שזה לא יקרה לי שם (כי אז אצטרך לחפש מוסך אחר...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, אפשר לקבל חוויות "מתקנות" גם ב"סתם" מוסך.

היה לי רכב של העסק מסוג סיטרואן c15 (מודל 2000)והייתי צריך להכין אותו לטסט .

המכונאי הקבוע שלי היה בדיוק במעבר למקום אחר כך שלא היתה לו אפשרות לטפל באוטו.

קיבלתי המלצה מחבר לגשת למוסך בקריית אריה בפ"ת,הוא עשה טיפול לרכב זהה והיה מאד מרוצה.

הגעתי לשם קצת בחשש בגלל סיפורי מוסכים קודמים,אין ממש חדר המתנה וקפה יש במכונה תמורת "שניקל"...

אבל ! השירות היה מקצועי לעילא ולעילא,הצעת המחיר היתה הוגנת ושתי תקלות שהתגלו במהלך הבדיקה דווחו לי עם אופציות שונות (יקרה וזולה ) לתיקון.

למרות המקום הקטן והצפיפות ,הקפידו על כיסוי למושב הנהג,מטלית על הכנף וכשהמכונאי נכנס לאוטו הוא שם כפפות לייטקס כדי לא ללכלך...

לצערי ,לא זוכר את שם המוסך.

פורסם

אני מטפל במוסו במוסך מורשה רייזמן בחיפה.

יום אחד לפני כמה חודשים נתקלתי בבעיית התנעה קלה בבוקר ונדלקה לי הנורה של נרות הלהט של הדיזל.

טוב, הלכתי למוסך, תיארתי את הבעיה והבוחן הכין אותי להחלפת סט נרות להט, 2000 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה.

אישרתי את העבודה, ראיתי שהרכב עלה על הליפט, התחילו את העבודה והודעתי שאני חוזר עוד כמה שעות.

לא הספקתי להתרחק 200 מטר מהמוסך ומתקשרים אלי מהמוסך אם אני יכול בבקשה לחזור למוסך.

כשמוסך עושה לך כזה דבר, אתה מכנין את עצמך ל"החדרת אלמנט שלא כדרך הטבע" :evil:

אני מגיע והמכונאי בעמדה שואל אותי, "תגיד, זה כלי לצלוח מעברי מים? מילאת את כל הריליי של הנרות במים!"

ייבשתי לך אותו והכל עובד כמו שצריך והסולר מתחמם לפני ההתנעה והבעיה הקלה בהתנעה נעלמה"

הם אפילו סרבו לקבל כסף :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רוני

אני חושב שההתרשמות שלך מהמוסך צריכה להלקח בפרופורציות הנכונות -

בשביל טיפול החלפת שמן גם אני הייתי משפריץ ניטים מעמדת קפה ומחשב לגלוש בפורום בזמן שמישהו פותח בורג, סוגר בורג באוטו שלי, מגהץ 900 שקל ושולח אותי מחוייך.

מוסך אמיתי נמדד בתקלות אמיתיות - כשצריך לאבחן תקלה, כשצריך לטפל ברכב לא חדש, כשהחלקים שלו לא נוצצים ומבריקים אלא מכוסים אבק, וג'יפה ושמן וגריז.

ההתרשמות החיובית שלי היא ממוסך אקספרס בלוד - שום טיפול מורכב לאוטו שלי לא נעשה שם, אבל חברים שהמלצתי להם על המוסך הזה בצעו שם מגוון של טיפולים - ניקוי קרבורטור, להחלפת חיישני קראנק, לפתיחת ראש ושיפוץ מנוע ועוד הרבה תקלות אחרות.

כמו צביקה - גם אותי פחות מעניינת פינת הישיבה הנוחה או מגוון העוגיות שיש, אבל אני רוצה מוסך עם אנשים שנושמים רכב, חיים רכב, ומריחים רכב 24 שעות ביממה.

נציג שירות מעונב שידבר איתי על האוטו מבחינתי מבין כמו נציג שירות של סלקום בפלאפונים - זה יפה ומצטלם טוב - אבל מעבר להחלפת שמן וטיפול 10K אין לו שום ערך בעיני, לא בנסיון שהוא מביא ולא בידע.

אני חושב שרעיון טוב יהיה לפצל את השרשור לשניים -

התרשמות חיובית מטיפולים שגרתיים - ואז המלצות על מוסכי יבואן עם ספות עור להמתנה יהיו רלונטיים

התרשמות חיובית ממוסך שטיפל בתקלה רצינית - ופה יבואו המלצות למוסכים שגילו תושיה, יכולת מקצועית - ופתרו בעיה בעזרת נסיון, וידע [ואם על הדרך היה להם חדר המתנה ממוזג - בונוס :) ]

שני הסנט שלי

נ.ב. - למוסך אקספרס בלוד אין חדר המתנה, יש ספסל מתחת לסככה, ויש כלבה מתוקה שמסתובבת בין העובדים והמבקרים במוסך

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מאז 2003 אני מטפל במוסך מורשה רובר/לנד רובר ש.ח לוי, לא משנה עם איזה תקלות הגעתי תמיד השירות היה אדיב והבעיות נפתרו לשביעות רצוני, לפני הטיפול תמיד כוסו המושבים והשטיחים והעבודה נעשית עם מיגון על הכנף ולאחר התיקון מבוצעת נסיעת מבחן .

גם כשרציתי להרכיב ברכב חלקים שדרשו התאמה מיוחדת העבודה בוצעה במקצועיות ובמהירות, שמעון ואלי מקצועיים ואדיבים ברמה שטרם נתקלתי בה במוסכים ולא פעם שמעון עזר לי להשיג חלקים במחירים נורמליים ותיקן חלקים שברוב המוסכים היו מסרבים ומבצעים החלפה.

Peugeot 208GTI

פורסם

מאז שרכשתי את הגולף עברתי לטפל במורשה צ'מפיון נצרת (הנרי ג'ורג) וב-4 ביקורים שם (טיפול ראשון ויישור קו,ברקסים [רפידות], טיפול 60000,ותיקון תקלה קטנה) יש לי רושם חיובי.

מה שכן חייבים לקבוע תור יום לפני,כי תמיד מלא שם,ואם אתה מגיע בלי לקבוע אתה יכול להתייבש לפחות שעה !

מחירים רגילים כמו שהיו לי בפולו הקודמת ולפניה אך יקרים מעט כי הפעם זה גולף, + הנחה ניכרת כי אחי מטפל שם בQ7 של אשתו ;).

סה"כ אני מרוצה וזה מה שחשוב :)

אולי היחס הגרוע במוסכים של צ'מפיון הוא רק במרכז.

במוסך הצפון (נצרת) היחס הוא הרבה יותר חם ואישי, אף אחד לא מפריע לך להסתובב ליד הרכב בזמן הטיפול, ואפילו המכונאי מדבר איתך ועונה בכיף על שאלות.

יכול להיות שהמנטליות של המוסך שונה מכיוון שהוא מנוהל על ידי בני דודינו..

דווקא בגלל שזה בני דודינו לא ציפיתי להרבה,ועוד יותר הופתעתי שהתייחסו אלי פי כמה יותר טוב ממוסכים מגעילים אחרים שביקרתי בהם בחיי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ערב טוב

לגבי התרשמותו של רוני ממוסך "ניר צבי", אוכל רק לחזק את דבריו.

אנחנו ביחידה שולחים את כלל הפורדים החומים לטיפולים שם.

יחס מעולה גם לאנשי קבע (שכמובן לא משלמים ולמרות זאת מקבלים יחס טוב) ולא רק לאזרחים.

קומפלקס ענק, ממוזג, חדרי המתנה, פינות אינטרנט וכד'.

אני עד היום טיפלתי במוסך של שבי ונתן (היום רק שבי) מומחים לאיטלקיות.

כמעט 10 שנים אני מטפל שם בכל סוגי המכוניות שהיו לי (אלפא 33 1.5, 1.7, 164 סופר, RSI, 106 למיניהם

אונו טורבו, איביזה טורבו ואין לי כוח להמשיך עם הרשימה) ואני אגזים ואומר שלפעמים הייתי מחכה לתקלות - שעם המכוניות שלי בשילוב עם הנסיעה החזקה, לא אחרו לבוא - כדי להגיע למוסך.

שם קוראים לך לבוא לעמוד ליד הליפט, מסבירים לך כל מה שתרצה (אחרי שמכינים לשבי קפה קטן :-o ) ובקיצור

יחס אישי וחם.

המחירים, כמו שכבר ציין מישהו קודם, סבירים מאוד והכי חשוב - החבר'ה מאוד אמינים.

כבר נתקלתי כבל מיני לקוחות שנכנסו לעשות ברקסים, ואחרי ששבי מוריד גלגלים הוא ראה שהברקסים בסדר

ואין צורך לגעת. יש מספיק מוסכים שהיו מחליפים סתם.

כמו כן, יש לי נסיון מאוד חיובי עם מוסך "הסרן" ברחובות. יצא לי לעשות שם מסרק הגה בהונדה אקורד,

וכשבאתי לקחת את הרכב (מנהל המוסך חיכה לי במיוחד עד 6 בערב כשהם סוגרים בד"כ ב -5) גיליתי שנורת CE דולקת.

מנהל המוסך מיד לקח אחריות ואמר :"כנראה נגעתי במשהו כשהחלפתי את המסרק, סע למורשה הונדה ברחובות

תתחבר למחשב ומה שצריך - אני משלם". הגינות מלאה.

בסוף זה היה פיוז שרוף :-D

טוב עד כאן בינתיים

אלי

פורסם
אז אני רואה את הדברים קצת שונה (מזל שמותר לנו :wink:).

המוסך נמצא במיקום פנטסטי שמאפשר לי להגיע אליו וממנו בקלות (ממש לא בחור מבחינתי).

המוסך יושב מטרים מלב עיסקי החלפים \חלקים \מוסכים של ת"א ולכן מסוגל לספק חלפים לפי צורך בצורה מהירה ומידית.

שהרות כולל קפה, מים, כיבוד והסברים כנים ואמיתיים (והכי חשוב , חיוך).

הטיפול הוא סופר מקצועי, המוסך נקי ומתוקתק והכי לא קרוב למוסך מידרכה. יש להם ציוד מעולה, כלי עבודה תקינים ואיכותיים (מי אמר כיוון גלי זיזים לקליאו ספורט בטיפול טיימינג), ארגזי כלים מאורגנים ומהאכות הכי טובה (אני חובב של כלי עבודה), ליפטים מצויניים, פרס 2 טון במקום ועוד.

אני הפסקתי להתרשם מקרמיקה ,שיש וויטרינה, אני מרגיש ממש לא טוב כשאני לא יכול לראות מי מטפל לי ברכב.

שאפט הוא מוסך בוטיק שבו דודי וניצן בלעדית אמונים על התוצר ,המקום והשרות הוא שלהם ומרגישים שחשוב להם.

ניתן להשוות זאת לבית קפה קטן ומקסים עם קפה מעולה וריהוט פשוט אך נאה ל מק-קפה. אני מעדיף קפה קטן :wink:.

נתן.

+1

אמנם מנסיון מועט, אבל מחזק כל מילה.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בגדול מה שרוני מנסה להגיד זה שכשיש לך רכב מודרני, אין ממש אפשרות לגשת למוסך מדרכה.

כל הטכנולוגיה ברכב מודרני הרבה יותר מתקדמת מרכבים בני 10 שנים ויותר ולכן מוסכי מדרכה ואפילו מוסכים כמו שאפט לא יכולים להתמודד עם זה.

בגדול אני יכול להעיד שגם בקרסו השירות הוא כמו שאתה מתאר רוני והמחירים סבירים (ניר ועופר יכולים להעיד על כך).

פורסם
כן, אפשר לקבל חוויות "מתקנות" גם ב"סתם" מוסך.

היה לי רכב של העסק מסוג סיטרואן c15 (מודל 2000)והייתי צריך להכין אותו לטסט .

המכונאי הקבוע שלי היה בדיוק במעבר למקום אחר כך שלא היתה לו אפשרות לטפל באוטו.

קיבלתי המלצה מחבר לגשת למוסך בקריית אריה בפ"ת,הוא עשה טיפול לרכב זהה והיה מאד מרוצה.

הגעתי לשם קצת בחשש בגלל סיפורי מוסכים קודמים,אין ממש חדר המתנה וקפה יש במכונה תמורת "שניקל"...

אבל ! השירות היה מקצועי לעילא ולעילא,הצעת המחיר היתה הוגנת ושתי תקלות שהתגלו במהלך הבדיקה דווחו לי עם אופציות שונות (יקרה וזולה ) לתיקון.

למרות המקום הקטן והצפיפות ,הקפידו על כיסוי למושב הנהג,מטלית על הכנף וכשהמכונאי נכנס לאוטו הוא שם כפפות לייטקס כדי לא ללכלך...

לצערי ,לא זוכר את שם המוסך.

ייתכן שאתה מדבר על מוסך סובארו ברח' עמל, של דורון לוי? הוא עונה בדיוק על תיאורך.

פעם הגעתי לשם על גרר בידיעה ש"הלך" ראש מנוע, ע"פי אבחנה של הגרריסט. לאחר בחינה קצרה דורון הראה לי שמדובר בס"ה באיזשהו צינור קרוע. הוא פשוט ניגש לרכב מפורק שעמד אצלו, לקח צינור והחליף. הוא לא הסכים לקחת ממני כסף. (גילוי נאות: הוא קרוב משפחה שלי איכשהו, אבל אני לא חושב שלמישהו אחר הוא היה נוהג אחרת. לכל היותר היה לוקח משהו על הצינור).

פורסם

מצטרף למלים החמות שנכתבו פה על מוסך שאפט.

הגעתי לשאפט בעקבות המלצה שראתי פה בפורום, החל מן הביקור הראשון שבו הרגשתי שסבירים לי הכל, שלא מליפים חלקים סתם אלא מציעים לי את כל האפשרויות, הרגשתי שאני יכול לסמוך עליהם. הייתי אצל שאפט כבר כמה וכמה פעמים עם כשישה רכבים שונים, שכן כל הרכבים במשפחתי מטופלים על ידי וכל פעם יצאתי עם אותה הרגשה - שכאן לא יעבדו עליי.

היום גם קרובי משפחה נוספים וחברים שלחתי לשאפט מגיעים אליו עצמאית ותמיד חוזרים עם אותה תחושה - כאן לא ידחפו להם טיפולים וחלקים שהם לא צריכים. לפני שבוע התחילו ברכבי בעיות חשמל (פז'ו 206) קפצתי לניצן ודודי ממוסך שאפט, שפתרו לי את הבעיה בחינם בטענה שהדבר כלול באחריות על טיפול שעשיתי לפני כמה חודשים.

בשבילי זו חוויה חיובית ממוסך

איתי

פורסם

אין לי נסיון רב במוסכים מורשים כי אני מעדיף מוסכים פרטיים, אבל כשנזקקתי אז מוסך שמשון (מורשה פיאט) ביהוד השאיר אצלי טעם טוב.

חיים, מנהל המוסך הוא מקצועי מאוד ויותר פדנט ממני (שזה קשה...) כל מה שביקשתי לבדוק ולעשות נרשם בטופס העבודה ובוצע. אין להם בעיה שתעמוד ליד האוטו אבל יש גם פינת המתנה נוחה. העובדים מקצועיים מאוד וותיקים (טיפלו עוד ב 127 ו 132). המחירים סבירים למורשה ולא היתה להם בעיה אפילו שאביא חלקים שקניתי מחוץ למוסך. הביקורת היחידה היא שהם תקועים ביהוד במקום לא נגיש ואין להם שירות של רכב חליפי, מה שמבחינתי מוריד משמעותית את הסיכוי שאשתמש בשירותיהם - אין לי אפשרות להיות מושבת יום שלם בלי רכב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
נ.ב. - למוסך אקספרס בלוד אין חדר המתנה, יש ספסל מתחת לסככה, ויש כלבה מתוקה שמסתובבת בין העובדים והמבקרים במוסך

אצלי דווקא מוסכים עם כלבות זה בקטע של החוויות השליליות, במוסכים מורשים של פיז'ו. שם הן לא מתוקות, ואתה צריך להתחנן מהן ליחס ושירות. 0 בשירותיות!

לי במוסך חשוב מאוד היחס שאני מקבל - להתחנן לתשומת לב מאיזה פקידה מתנשאת, לנסות להסביר את עצמי לנציג שמקבל את הרכב ומסתכל עליי במבט מזלזל ומתנשא, חוסר התייחסות לבקשות שלי, אם אני מרגיש שאני צריך להציק כדיי לקבל שירות\תשומת לב - מאוד מוריד לי.

אז לחוויות הטובות:

1. מוסך דקל בהרצליה, מורשה פיז'ו סיטרואן - מזכירה נחמדה, שבאמת מתיחסת למי שעומד מולה בדלפק ואני לא הרגשתי שם כמו קספר (שקוף) ומשתדלת לענות על כל שאלה. נציג שירות (ג'אקו?) זמין ונחמד שמוכן לשמוע ומבין את בקשותי. משתף במה שנעשה או יעשה בטיפול וגם מוכן להסביר בדיוק מה כתוב בקבלה. גם המוסכניקים בפנים והמחסנאי מסבירי פנים ומתיחסים אליך כמו לבן אדם.

סך הכל יצאתי משם מרוצה - סוף סוף מוסך מורשה שנותן יחס יותר אישי ללקוח. גם אנשי מקצוע טובים וגם יחס טוב, זה מה שאני מחפש. המחיר אומנם בהתאם למוסך מורשה, דומה לאחרים ברשת. אבל לפחות, אף אחד לא זילזל בי. המנוע נראה נקי אחרי הטיפול, בלי סימנים של סוליה משומנת על האלקנטרה מתחת לניילון (קרה באמת במוסך מורשה אחר) חדר המתנה סביר, אבל זה אל משהו שהוא באמת קריטי לי - יש קפה מצדה ליד :D. יש עוד דברים לשפר כמו דחיפת K44 ונוזל שמשות וכו' אבל זה באמת הרע במיעוטו. אם ארצה לטפל במוסך מורשה בעתיד, אני יודע לאן לפנות.

2. מוסך שאפט - באמת מקום שנותן יחס אישי וחם, ים סבלנות לכל שטות ששאלתי וביקשתי. הטיפול ברכב היה טוב והחלקים הגיעו במהירות רבה. אנשים טובים ונחמדים, בעלי סבלנות. מחירים מאוד הוגנים.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אני מטפל בפורד שלי במורשה אקספרס בחולון.

מוסך גדול, מיקצועי ונותן יופי של שרות ויחס. יש לי הרגשה שאנשים נוטים לכרוך מוסך קטן ומאובק יחד עם מחיר זול, ואילו מוסך גדול מורשה עם פקידות, עמדת המתנה וניקיון מבהיק - עם מחירים מפולפלים. זה פשוט לא נכון.

קחו בחשבון שלמוסך מורשה גדול לעולם תהיה הטכנולוגיה האחרונה, בסיס המידה הגדול ביותר ככל הנראה, נגידות לידע וזמינות חלפים נרחבת ביותר. והאמת שבד"כ אם משווים חלפים מקוריים , הוא לא יהיה יקר יותר ממוסך "מדרכה". ברוב רובם של המקרים

אתה וודאי שמה שרשמו גם החליפו ואתה שקט. וכמובן שיש את האחריות המיקצועית וכן הלאה.

למען ההגינות, אל תשוו זה שאתם קונים חלקים "לבד" ומחליפים "לבד". על שירות ועל ידע משלמים, מה לעשות?

אני מאמין שאם ישנו איזה רכב משופר או ייחודי, או מיוחד (סתם אני זורק - איזה אלפא), עדיף אולי מוסך בוטיק כמו שנאמר פה. אבל רוב הרכבים ה"סטנדרטיים" יטופלו יופי במורשים או במרכזי.

לא מעט תלוי גם ביבואן. המוסכים של דלק ושל כלמוביל מצטיינים בתחום השרות. על צ'מפיון ולובינסקי הדעות חלוקות. ואילו מUMI אומרים שכדאי להתרחק (לי יש נסיון לפני כמה וכמה שנים עם ווקטרה שהאכילו אותנו מרורים שם).

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...