Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית IPHONE 3GS

Alon_A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידידי, כאשר יושק אייפון דור 4 אחרי חודש או חודשים מישהו ישאל בפורום היכן ניתן לרכוש אייפון דור 4 במחיר אטרקטיבי אני בטוח שמישהו כבר יכתוב לו שכדאי לחכות לדור 5 שיושק בקרוב.

זה לא מדוייק, הproduct release cycle של אפל די צפוי ואנחנו עומדים לפני שחרור של ה4 מאוד בקרוב. ספציפית, הייתי כן מחכה לו, כנראה שמדובר בשדרוג גדול יותר מה3 ל3GS ולו רק בגלל האיום מכיוון האנדרואיד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה נכון, אבל אף אחד לא יודע כמה זמן ייקח עד שיתחילו לשווק אותו פה בארץ (בהנחה שהבחור מעוניין לרכוש אותו פה) ומה יהיה מחירו.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
וגם בגלל המסך מגע. אח.. איזה טאצ'. לפעמים אני סתם מעביר עמודים הלוך ושוב רק בגלל שזה כל כך כיף וכזה חלק, ממש כמו ללטף בחורה.

לא כמו מסכי המגע של שאר המכשירים, מסכי-מגע-כספומט למיניהם.

עד שאתה לא בעל אייפון, אתה לא מבין כמה המכשיר הזה טוב, ואיך הסתדרת בלעדיו עד עכשיו.

אני מהאלה שלא מצליחים להשאר עם מכשיר סלולארי אחד ליותר משנה,חייב להחליף ולהתחדש, אבל עם האייפון זה מרגיש כאילו שכל פעם יש לך משהו חדש, עם הכמות אפלקציות הענקיות שיש, המשחקים, הנוחות של הגלישה,המיילים, הפייסבוק, הכל פשוט הרבה יותר נוח. לטעמי לפחות..

ובכן, אחרי בערך שלושה ימים עם האייפון, אני חייב להגיד שאני מסכים עם כל מלה.

אומנם אני יכול להסתדר בלעדיו, אבל הרבה יותר כיף להסתדר איתו, ולא רק להסתדר, אלה סתם להשתמש בו, הוא פשוט מדליק !

מסך המגע מדהים, מדויק להפליא. דוגמא אחת מני רבות היא השעון המעורר, מכוון בעזרת שני גלגלי ספרות (גלגלים בסגנון מכונת מזל), אחד לשעות ואחד לדקות. גרור את האצבע בתנועה מהירה והגלגל מסתובב מהר, גרור לאט והגלגל מסתובב ספרה אחר ספרה, מהירות בינונית - הספרות יזוזו בקצב בינוני, אפשר גם לסובב מהר ואז לעצור בלחיצה אחת. אני מתחיל לקום בשש בבוקר רק כדי לכוון את השעון המעורר :)

זוהי רק דוגמא אחת לדיוק של המכשיר הזה. כמו שכבר אמרו, דפדוף בין עמודי האפליקציות, גלגול רשימת אנשי הקשר למעלה ולמטה, הכל עובד בדיוק לפי המהירות שבה אתה מזיז את האצבע, זה באמת כל כך מלהיב, במיוחד למי שהתנסה במכשירי מגע אחרים - ואחרי חמש דקות רצה לזרוק אותם לפח.

עיצוב הממשק פשוט גאוני, לחיצה ארוכה על אייקון של אפליקציה ולאחר כמה שניות כל האייקונים רועדים מכיוון שנכנסת למצב סידור אייקונים במסך ואתה יכול לגרור אותם ממקום אחד לשני. ממשק ההודעות נראה כמו צ'ט כשכל הודעה נשמרת בבלון טקסט, שלך בירוק והמשיב בלבן.

רוצה לעשות UNDO ? טלטול מהיר של המכשיר והודעת UNDO תקפוץ לך על המסך.

אלו רק מספר מצומצם של דוגמאות מתוך עשרות פונקציות, אפליקציות, אפשרויות ותפריטים שגורמים לך לחייך, להתלהב, להתרשם ולהרגיש שכל דבר כאן עבר ליטוש אחרון של איך אפשר לעשות את זה יפה יותר, נחמד יותר, מעוצב יותר ובטעם טוב.

נכון, אולי הוא לא המכשיר הטוב ביותר - אין אפשרות לעבודה בריבוי אפליקציות, זמן הסוללה הוא לא הארוך ביותר, אין קבוצות באנשי הקשר (ניתן להוסיף זאת ע"י אפליקציות חיצוניות), המצלמה לא איכותית מספיק למכשיר ברמה כזו וחסרה פונקציות בסיסיות (שוב, אפשר לשפר את המצב עם אפליקציות חיצוניות), ה ITUNES מעצבן ומציק וישנן עוד דוגמאות.

בטוח שיש מכשירים שכטלפון סלולארי הם טובים יותר, אבל באף אחד מהם אני לא ינער את המכשיר כדי לעשות UNDO, אף אחד לא יגרום לי לחייך כל פעם שאני שולח SMS ומכוון שעון מעורר ואת אף אחד אני לא יפתח סתם בשביל להסתכל כמה יפה התפריט.

אני לא חסיד אפל, לא שייך לכת כזו או אחרת, חשבתי ורציתי להישאר עם 3100 לנצח, אבל הוא התקלקל אחרי אין ספור שנים (עדיין, זהו המכשיר הטוב ביותר שיוצר אי פעם :-D) ולא הייתה לי ברירה אלה להחליף מכשיר. ולמרות זאת, אני שמח שהחלפתי ויכול להגיד בחיוך - התמכרתי !

בהזדמנות זו אני רוצה להגיד תודה גדולה ל asafasaf שהדריך אותי בתפעול המכשיר !

:-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני לא מבין איך אפשר לקנות פלאפון בגודל מחשבון מדעי בסכום כזה.

אלון, תתחדש! איפה קנית בסוף?

משכנתא זה קל

פורסם

UNDO זה ביטול פעולה (CTRL+Z במחשב [עם חלונות :lol:]). ולחנונים אמתיים...

תודה ! קניתי בסלקום, ואם כבר מדברים על מחשבון - המחשבון באייפון הופך מרגיל למדעי כאשר אתה מסובב את המכשיר ממצב מאונך למקביל לקרקע, איזה יופי !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

גם אני רכשתי אייפון 3GS ויש לי שאלות...

1. ביצעתי ייבוא של אנשי קשר מתוך אוטולוק 2003 לאייפון וניתקלתי בתופעה משונה.

רשימת אנשי הקשר שלי באוטולוק מסודרת לפי שם פרטי תחילה ושם משפחה ובאייפון הסדר התהפך כלומר הקיטלוג נעשה לפי שם משפחה.

מה עושים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

Settings > Mail, Contacts, Calendars> Contacts > Sort Order/Display Order

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא עזר.

עדיין רשימת אנשי הקשר מוצגת בצורה הבאה: שם משפחה, שם פרטי (אנשי קשר בעברית).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...