Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTV 2L V6 turbo 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה לפני שבוע התחדשתי לי באלפא רומאו מהדגם הנ"ל ורציתי לדעת מה הן אפשרויות השיפור הקיימות לרכב זה .

הייתי שמח לדעת איזה טורבו יש לו כיום והאם אפשרי להגדיל אותו על מנוע סגור ?

האם זה נכון שלא כל טורבו יתאים למנוע V6 ?

האם מישהו מכיר אתר לקניית החלקים בספרד ?

והאם מישהו מכיר את הרכב אישית ויוכל לתת טיפים אז אשמח .

המון תודה לעונים

צוק

יש אהבה חדשה , איטלקיה , וקוראים לה אלפא רומאו GTV 2L V6 TURBO ..

פורסם

חיובי הרכב לא בארץ ולכן פ"ת לא תעזור לי הפעם .

ובעניין הצ'יפ לא עדיף להתקין אותו לאחר שיפורים אחרים כמו אגזוז פילטר הגדלת טורבו ואינטרקולר ... ?

פורסם

אישית אני מאוד ממליץ לך שלא לשחק עם המנוע הזה יותר מידי, הוא רגיש מאוד בכל נושא ולא מגלה אמינות כלל...

מחירי התיקונים שלו (גם באירופה) גבוהים ובכלל קשה למצוא לו חלפים.

מה גם שהוא די חלשלוש לנתונים שלו, לדעתי סע איתו במצבו ותשפר את הבולמים/קפיצים כי האוטו הופך לחיה אחרת לגמרי!

רוצה מנוע חזק? תשתיל בפנים מנוע+גיר של פיאט קופה ותעשה חיים :twisted:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

למען האמת, אני תמיד הייתי בטוח שמנוע ה 2 ליטר טורבו ב GTV הוא 4 טורי :oops:

אין ב GTV את מנוע ה 2 ליטר טורבו הטורי (כמו מה 164 לדוגמא)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא, מדובר על V6 בנפח 2 ליטר.

נראה טוב, נשמע טוב אבל אומרים שהאמינות מפוקפקת משהו.

זה די מפתיע בהתחשב בכך שמנועי הV6 של אלפא (2.5, 3.0 ו-3.2 ליטר) נחשבים לפנינה אמיתית ואמינים למדי(אפילו לי יצא להתקל במנוע 2.5 ליטר עם למעלה מ-300,000 ק"מ, ללא פתיחה ומרגיש נהדר).

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
למען האמת, אני תמיד הייתי בטוח שמנוע ה 2 ליטר טורבו ב GTV הוא 4 טורי :oops:

אין ב GTV את מנוע ה 2 ליטר טורבו הטורי (כמו מה 164 לדוגמא)?

אני לא מכיר מנוע כזה לח164 אתה כנראה מתבלבל

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

הפחדתם אותי קצת בעניין האמינות וההתלבטות שהייתה לי לפני הקניה היא בין פיאט קופה לאלפא הנ"ל .

הייתי שמח לדעת איזה טורבו מותקן במקור והאם אני יכול להחליפו בכל טורבו או שישנו טורבו מיוחד לV6 ?

איזה בולמים וקפיצים הייתם ממליצים ?

וקשה לי להשאר עם המנוע כמו שהוא , אני מרגיש שהוא חנוק והטורבו מורגש בעיקר בטורים הגבוהים (5K-7K ).

איך אוכל לטפל בבעיית האמינות ?

המון תודה

פורסם

כנראה משהו לא תקין אם הטורבו מושך לך רק בין 5-7.

מה הבעיה במנועים אלו? איפה הנקודות החלשות D.liven?

קו---------------------------------------

פורסם
אני לא מכיר מנוע כזה ל 164 אתה כנראה מתבלבל

אני לא מתבלבל, ל 164 היה מנוע 2 ליטר , 4 טורי עם מגדש טורבו.

אולי לא בארץ אבל היה כזה מנוע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה הבעיה במנועים אלו? איפה הנקודות החלשות D.liven?

באופן כללי, היתה לי שיחה עם מומחה אלפא מקומי (הולנדי) שייעץ שלא להסתבך עם המנוע הספציפי הזה.

מעבר לזה - חוץ מתמותה נורמלית של טורבואים ומענייני שמן רגילים של אלפא רומאו (צריכה מוגברת נורמלית) יש בעייתיות עם מדיד השמן של הרכב, שמשום מה נותן קריאה שגויה (רק אצל האיטלקים :) ) ובעלים שלא מודע לכך עלול לגרום לנזקים, שעלולים ליפול, כמובן, על הבעלים הבא.

"One peculiarity that the turbo engines from the Alfa GTV is the dipstick. This dipstick just cannot tell the truth! The problem lies in the amount of oil. Originally Alfa Romeo laid down the amount of oil used for an oilchange at 7.3 l, but because there was still a residue of oil in the cooler (0.8 l) there was only the need to change 6.5 l. The dipstick told another story, as soon as the 6.5 l oil was put into the engine the dipstick showed more than maximum. To make things easier for everyone it was decided that the maximum line on the dipstick is actually the minmum."

מתוך : http://www.alfisti.net/311.2.html?&L=1

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

נראה לי שקצת הפחדתם את הבחור תבדוק מה קורה עם הטורבו אין מצב שהוא מושך מ-5 עד 7 אלא עם כן זה טורבו ענק ולא המקורי ובמקסימום לפתוח מנוע בוכנות טלטלים אם צריך וקיט ראש ואתה מסודר.

פורסם

רק קנית את האוטו, תעשה לו יישור קו, ותבדוק את ענין הגדישה המאוחרת לפני שאתה רץ להחליף טורבו/מנוע/אוטו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...