Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

המצב בבית קצת השתנה לטובה ולכן הודעתי הקודמת מבוטלת (רכישת 205/106/AX/SAXO עד 10K).

אבא שלי החליט לרכוש רכב שיחליף את המאזדה שלנו (97 GLX 1.6 אוטומטית עם 160,000 ק"מ אנחנו יד 03 :-D ).

ובכן המאזדה תעבור אלי ברגע שאבא שלי ירכוש רכב נוסף, לכן ההודעה הקודמת שפירסמתי מבוטלת, אבל תודה ענקית

על תשומת הלב והעזרה.

אני שוב מבקש את עזרתכם ביעוץ הפעם בישביל המשפחה.

התקציב הוא 25K-30K, הרכב צריך להיות שנת 2000 ומעלה (2000 זה מעולה, אם יש למעלה מה טוב),חסכוני יחסית למאזדה

שיש לנו כרגע - זה לא נתון חובה, אבל שלא יהיה יותר מ1.6 (הכוונה שלא תהייה צריכת דלק יותר גבוהה ממה שיש לנו כיום)

חלפים זולים.

וזה רכב למשפחה אז שלא יהיה קטן (אבא שלי אמר שסדאן או סטיישן...)

לגבי גיר - לא משנה לו אם זה אוטומט או ידני.

אני המלצתי לו על המאזדה לאנטיס 323 שנת 2000. אז אשמח לשמוע חוות דעת נוספות והצעות.

דרך אגב לאיבזור וכו' אין פקטור פה, לאבא שלי העיקר שהאוטו יסע בצורה תקינה וחלקה.

בעקרון הוא רוצה לקבל את מה שהייה לנו במאזדה והמטרה היא כמובן לעלות.

בתודה מראש,

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

אחלה המלצה,לכו על לנטיס אפילו 2001 אפשר למצוא ב-30000 ש"ח,

כנס ליד 2 יש מבחר גדול

פורסם

תודה על התגובות, ראינו שגם סקודה פאביה 2003+- רכב זול וחסכוני, ואם זאת מרווח מבפנים

מדובר על גירסת ה1.4 ידנית COMBI (סטיישן), וגם נכנס לתקציב, האם שווה להיתייחס לרכב הזה?

בינתיים הבחירה עומדת על מאזדה 323 2000 ומעלה, או ניסן אלמרה כמו שהוזכר מעליי.

פורסם

השאלה אם שווה בכלל להיתיחס לרכב עצמו, כלומר חוץ מזה שהוא זול לקנייה (מחירון נמוך),

לפי חיפוש שביצעתי מצעתי כי הרכב דיי חסכוני (1-15 בין עירוני), אך האם הוא אמין באותה מידה כמו המאזדה?

ישבתי בפאביה 2003 וההבדל מבפנים מורגש לטובת הפאביה, ההרגשה היא שיושבים ברכב חדש יותר.

האם היא תהייה שוות ערך למאזדה או לאלמרה מבחינת אמינות, ומבחינת עלויות אחזקה?

פורסם

אני לא מומחה אבל אני מאמין שלא, יפניות מאוד זולות לתחזוקה וגם מאוד אמינות, סקודה מבית VW נחשבת יותר יקרה בתחזוקה לגבי אמינות אין לי מושג, כנראה שטובה עם כל נהגי המוניות אוהבים אותם, בינינו זה לא רכב יפה במיוחד...

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...