Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש שבנתיים נוסע על הרכב של ההורים.

עכשיו אני ממש מוגבל מבחינת ניידות, כי לא תמיד יש לי את הרכב, ולא תמיד יכולים לקחת אותי, ואוטבוסים זה סיפור לפעמים.

עכשיו רציתי לדעת כמה תיהיה העלות השנתית שלי לרכב, במידה ואני יקנה אחד לעצמי?

והאם יתשלם לי כבר להצויא רישיון על קטנוע, ולקנות אחד?

ואוטובוסים לא רלוונטי, כי אני קצר בזמן. זה לימודים,חדר כושר,עבודה,ולעצמי(אם זה לקנות אוכל או מה שלא יהיה)

ואם אני יקנה קטנוע כמה יעלה לי העלות השנתית שלו לפי הצרכים שלי?

פורסם

העלות הרצינית היא הביטוח חובה, מעבר לזה אחזקה שנתית של קטנוע קטן עד 200 סמ"ק לא יקרה, במיוחד אם אתה יודע לעשות טיפולים בבית.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אין לי מושג איך לתקן לבד

אבל כמה העלויות השנתית/חודשית לקטנוע?

כי אני חושב אולי להוציא רישיון ולקנות

פורסם

תראה הכל תלוי בסופו של דבר בכמה תיסע וכמה תוכל לחכות על מנת למצוא אקסמפלר שמור כדיי לחסוך בהוצאות ישור קו\תקלות לא צפויות.

רכב - אם אתה מחפש כמה שפחות כסף ללא ספק הייתי בוחר מהשלישיה המנצחת של הג'סטי-שרייד-סוויפט, עדיף אחת ידנית, אם ג'אסטי אז 1200 ולא ה1000.

הביטוח חובה הוא שטויות (סביב ה1000 ש"ח אני מעריך), כל מקום ידע לטפל באוטו כזה, האמינות שלהם מוכחת וכמעט ואין עלייהם הוצאות של דלק (אקזמפלר שמור יעשה 1-16 אני מעריך).

עלות הרכישה של אחת כזאת במצב טוב+ תהיה סביב ה4K אפילו פחות, במידה ואתה תוציא על דלק 250 ש"ח בחודש (3K ש"ח בשנה שזה אומר 600~ קילומטר לחודש),ביטוח 1000 ש"ח לשנה (שוב הערכה שלי) אתה מגיע ל8000 ש"ח, לזה יש להוסיף טסט שנתי שאין לי מושג מה האגרה שלו ובלאי חלקים ואני מאמין שאתה נוחת באזור ה9K מה שאומר שאתה מוציא 750~ ש"ח על הרכב בחודש.

קטנוע - תראה אני אישית מאוד נגד אופנועים וקטנועים ולא בגלל שאני לא אוהב אותם (יש לי אפילו רשיון לאופנוע) אבל לא נכנס לסיבות רק נגיד שזה רמת סיכון מאוד גבוהה וכל טעות עולה בימים במיטה במקרה הטוב בניגוד לעיקום של איזה פח.

עלות של קטנוע 50 סמ"ק שישא אותך בכבוד בתוך העיר לא תעבור את ה1500 ש"ח לאקזמפלר טוב, ביטוח תוסיף 4-5K דלק אתה לא תשים יותר מ100 ש"ח בחודש (1200 ש"ח בשנה) ונגיד 400 הוצאות אחרות, הגענו ל6-7K מה שמביא אותנו לבין 580 ל670 ש"ח לחודש.

שוב לא הכל מדע מדוייק ויכול להיות שיש סטיה בכמה מן הסכומים אבל זה האזור, תעשה את השיקול שלך (;

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...