Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מגבר של BOSS CX600 שכתוב בספר שלו 2-8 OHM לערוץ, ו 4-8 OHM בגישור.

אני רוצה לחבר אותו לסאב פיוניר 1200W בעל שני סלילים שכל סליל הוא 4 OHM.

באיזה חיבור הסאב יתן יותר עוצמה, לחבר אותו ב2 OHM על ערוץ אחד או ב 8 OHM בגישור?

והאם ניתן לחבר אותו ב 2 OHM בגישור או שזה יגרום נזק למגבר?

ישנה עוד אופציה לקנות עוד סאב פיוניר 1200W בעל שני סלילים של 2 OHM, האם באופציה הזאת הסאב יתן עוצמה מקסימלית כאשר יחובר ב 4 OHM בגישור? וכמובן לא יחובר ב 1 OHM.

פורסם

עוד שאלה טפשית אבל מעניין לדעת אם אני מוריד את הסאב ל1 OHM ומחבר לו נגד של 1 OHM ואז ההתנגדות הסופית שלו היא 2 OHM והמגבר יגביר אותו טוב? :roll:

פורסם

בעיקרון לגשר ל2 אוהם זה אפשרי והמגבר יעבוד והכל יהיה מצוין אבל הנזק יגיע מאוחר יותר,

בעניין עם הנגד אני לא חושב שזה אפשרי, יש פה בחור בפורום בשם s3t אני בטוח שהוא יסביר לך טוב יותר ממני למה.

אתה יכול לחבר כל סליל לגישור שונה במגבר, זה כן אפשרי.

אם אתה יכול להשיג שני סלילים של 2 זה אפילו יותר נוח ויותר פשוט.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אם אני מגשר ל 2 OHM אז אני צריך לחבר לערוץ אחד במגבר כי כל ערוץ הוא 2 OHM ובגישור יהיה 4 OHM ואז המגבר יכנס לפרוטקשן.

אפשר לחבר כל סליל לגישור במגבר כמובן במונו לא בסטראיו?

הבאתי עוד סאב עם סליל כפול של 2 OHM, האם זה תקין לחבר כל סליל לערוץ או לגשר את שני הסלילים ל4 OHM ולחבר לגישור במגבר?

פורסם
אם אני מגשר ל 2 OHM אז אני צריך לחבר לערוץ אחד במגבר כי כל ערוץ הוא 2 OHM ובגישור יהיה 4 OHM ואז המגבר יכנס לפרוטקשן. :shock:מה?!?!

אפשר לחבר כל סליל לגישור במגבר כמובן במונו לא בסטראיו?

הבאתי עוד סאב עם סליל כפול של 2 OHM, האם זה תקין לחבר כל סליל לערוץ או לגשר את שני הסלילים ל4 OHM ולחבר לגישור במגבר?

למה שהמגבר יכנס לפרוטקשן ב4 אום?

לא הבנת אותי אם כל סליל שיש לך כרגע הוא 4 אום, אז כל סליל בנפרד יתחבר לערוץ נפרד במגבר,

גם זה אפשרי ולא יגרם שום נזק הן למגבר והן לסאב.

הסאב עם שני סלילים של 2 אתה מחבר אותה למגבר בתצורה טורית ויוצא לך 4 אום התנגדות סופית.

להלן איור: http://www.the12volt.com/caraudio/woofer_configurations.asp?Q=1&I=22

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אבל זה בצעם אותו הספק אם כל סליל יחובר לערוץ או שני הסלילים יוחבברו בגישור.

השאלה היא האם ניתן לחבר כל סליל לשני ערוצים במגבר (בגישור), כך יהיה יותר עוצמה אבל האם זה יגרום נזק למגבר?

• תוכן חדש...