Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גומיות שסתומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

למה לחפש בעולם?

פנה אלי ואני אשיג לך שסטומים אוברסייז

כלומר יש אפשרות ליצר שסטומים חדשים לפי דוגמא אוברסייז.

לא מומלץ להכניס בוכסות למובלים כי הבדלי המתכות יעשו חגיגה בחום וקור.

אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי ואני יעזור לך

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני ערב טוב שלחתי לך פרטית.

אני מבין את בעיית הבדלי ההתפשטות בין סוגי המתכות. אני לא מבין איך זה עובד בראשי אלומניום לדוגמא, ממה עשוי המוביל שם.

משיטוט באינטרנט אתה יכול למצוא עשרות דוגמאות של מובילים מארד ,נחושת ופליז. עוד דבר ידוע לי כי מקדם היתפשטות של החומרים שצינתי הוא גבוה יותר מברזל.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אני מבין את בעיית הבדלי ההתפשטות בין סוגי המתכות. אני לא מבין איך זה עובד בראשי אלומניום לדוגמא, ממה עשוי המוביל שם.

משיטוט באינטרנט אתה יכול למצוא עשרות דוגמאות של מובילים מארד ,נחושת ופליז. עוד דבר ידוע לי כי מקדם היתפשטות של החומרים שצינתי הוא גבוה יותר מברזל.

אני מנסה לעזור לך

היתה חברה שישבה בזמנו בשדרות יהודית שייצרה שסתומים ובוכנות לפורדים, באיכות טובה מאוד.

לצערי השם ברח לי מהראש.

תתקשר למורד חלפים ברחוב גרשון בתל אביב,לדעתי יש לו מה שאתה צריך,ועל הדרך תשאל אותו על החברה הזו שהזכרתי.

אם מישהו זוכר במקרה את שם החנות בשדרות יהודית אנא עזרו לבחור הזה.

פורסם

נזכרתי !

בצפון ליד טבריה יש מיפעל ליצור שסתומים בשם סינוס.

אם אני לא טועה הוא בקיבוץ לביא.

פורסם

קבוץ מסדה , אכן חנותם היתה פעם בשד' יהודית . לענין המובילים ישנם עשרות סוגי ראשים בהם סוגים שונים של מובילים . לא רואה בעיה בשתילה של כאלה . אני בטוח שניתן להשיג ראש קומפלט בעלות לא נוראית . לענין שסתומים "בהזמנה " היה פעם יהודי יקר שעשה כאלה , אולם לאחר ש"פרש" אינני חושב לצערי, שנמצא לו מחליף .

אודי.

פורסם

בוולוו120/140 (ראש פלדה) קימיים מובילים מפליז, לא יודע אם במקורי אבל אני אשית קניתי לראש של הוולוו בחנות בארה"ב שמתמחה בשיפורי וולוו IPD

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
קבוץ מסדה , אכן חנותם היתה פעם בשד' יהודית . לענין המובילים ישנם עשרות סוגי ראשים בהם סוגים שונים של מובילים . לא רואה בעיה בשתילה של כאלה . אני בטוח שניתן להשיג ראש קומפלט בעלות לא נוראית . לענין שסתומים "בהזמנה " היה פעם יהודי יקר שעשה כאלה , אולם לאחר ש"פרש" אינני חושב לצערי, שנמצא לו מחליף .

אודי.

אודי

ראש קומפלט מקורי אכן ניתן ואפילו יש לי אך חריטהמחדש של הגדלת שסתומים ופורטינג כבר לא כל כך זול.

דורון

פורסם

שוב , איני רואה בעיה כלל בשתילת מובילים . ממליץ על קבלת חוות דעת נוספת מבעל מקצוע בתחום הראשים גם משום שהקודם אעפס קצת פישל .

אודי.

פורסם
שלום.

למה לחפש בעולם?

פנה אלי ואני אשיג לך שסטומים אוברסייז

כלומר יש אפשרות ליצר שסטומים חדשים לפי דוגמא אוברסייז.

לא מומלץ להכניס בוכסות למובלים כי הבדלי המתכות יעשו חגיגה בחום וקור.

אם אתה רוצה צור איתי קשר בפרטי ואני יעזור לך

בברכה בני ל.

במקרה זה האם גם הגומיות צריכות אוברסייז ?

פורסם

גומיות השסתומים אינם צריכים הגדלה הם מספיק אלסטיות בכל מקרה מדובר בכמה עשריות המילימטר.

חקרתי עוד קצת .אכן כמו שאודי ודוד נמרי אמרו אין שום בעיה לשתול מובלים ולאמיר קלוש אפילו יש כאלו מובלים מקוריים של פורד.

אבל... ההמלצה דווקא לשתול מובילים מברזל ולא ממתכת אחרת כמו פליז או נחושת זאת משום שמקדם ההיתפשטות של המתכות הללו גדול יותר מברזל ומתאים יותר לאלומניום ששם השתילה נפוצה יותר. מה שקורה במיוחד בצד הפליטה בשל החום הגבוה יותר המוביל מתחמם ורוצה להיתפשט אך אין לו לאן חוץ מאשר פנימה לכיוון הקנה ואז הסכנה היא של "היתפסות" הקנה ,משם התוצאה כבר ידועה.

אני החלטתי לקחת את המובילים מאמיר ולשתול אותם בראש .

חג שמח .

דורון

פורסם
גומיות השסתומים אינם צריכים הגדלה הם מספיק אלסטיות בכל מקרה מדובר בכמה עשריות המילימטר.

חקרתי עוד קצת .אכן כמו שאודי ודוד נמרי אמרו אין שום בעיה לשתול מובלים ולאמיר קלוש אפילו יש כאלו מובלים מקוריים של פורד.

אבל... ההמלצה דווקא לשתול מובילים מברזל ולא ממתכת אחרת כמו פליז או נחושת זאת משום שמקדם ההיתפשטות של המתכות הללו גדול יותר מברזל ומתאים יותר לאלומניום ששם השתילה נפוצה יותר. מה שקורה במיוחד בצד הפליטה בשל החום הגבוה יותר המוביל מתחמם ורוצה להיתפשט אך אין לו לאן חוץ מאשר פנימה לכיוון הקנה ואז הסכנה היא של "היתפסות" הקנה ,משם התוצאה כבר ידועה.

אני החלטתי לקחת את המובילים מאמיר ולשתול אותם בראש .

חג שמח .

כמה עשיריות ! זה כבר קריטי לגומי.

תתבונן מקרוב בגומיות,יש להם קונוס כלפי מטה בשפה הנשחקת ושם יש פחות בשר.

כמה עשיריות יזיקו להם במהירות רבה.

פורסם
כמה עשיריות ! זה כבר קריטי לגומי.

תתבונן מקרוב בגומיות,יש להם קונוס כלפי מטה בשפה הנשחקת ושם יש פחות בשר.

כמה עשיריות יזיקו להם במהירות רבה.

לדעתי לא יזיק

אצלי לדוגמא עם אני עולה במידה אחת בקנה זה אומר מ7.9 ל8 לא נראה לי שיש בעיה אבל אולי המומחים חושבים אחרת.

דורון

פורסם

שלום.

הבהרה על אופן פעולת הגומיות.

בכול המכוניות שלה היום הגומיה מקובעת על המוביל.

במכוניות של פעם לא!!! הם מקובעות על השסטום ועולות ויורדות אם השסטום.

מהסיבה הזו לא תהיה שום בעיה אם הגומיות רק יחזיקו יותר חזק.

להבנה אין חיכוך בגומיות הם למעשה רק שמשיה לשמן.

וההחלטה שלך לגבי המובילים טובה .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

הבהרה על אופן פעולת הגומיות.

בכול המכוניות שלה היום הגומיה מקובעת על המוביל.

במכוניות של פעם לא!!! הם מקובעות על השסטום ועולות ויורדות אם השסטום.

מהסיבה הזו לא תהיה שום בעיה אם הגומיות רק יחזיקו יותר חזק.

להבנה אין חיכוך בגומיות הם למעשה רק שמשיה לשמן.

וההחלטה שלך לגבי המובילים טובה .

בברכה בני ל.

אם כך כל ההסברים של צביקה קרבורטור על נסיעות קצרות ברכב מיושן בטלים.

ואז גם מובן שרק חופש בין קנה לקדח שלו הוא הגורם לשאיבת השמן לסעפת.

אז למה בכל זאת עם הגומיה אינה משתפשפת בפורדים עדיין יש צורך להחליפם ?

ואכן אתה צודק כאשר גומיה עולה ויורדת אין לה חיכוך.

אלא אם התייבשה מחום ונסדקה בגביע העליון שלה.

באחד השרשורים של הבחור המתלונן הוא טען שהגומיות עלו למעלה,אז מישהו הציע לו להדביק,יש כאן ניגוד.

דרושה כאן הבהרה.

פורסם
אני אוהב דיונים מהסוג הזה, אבל אני לא מבין כלום בעניין גומיות שסתומים,

דורון, אני מקווה שלא אכפת לך אבל אני אשמח להסבר היכן הן יושבות בדיוק, ולמה מכונאים מסויימים רוצים לפרק ראש כדי להחליף אותם לעומת כאלו שיש להם מכשיר "מיוחד" להחלפת שסתומים ללא פרוק ראש ?

האם ניתן להחליף לבד גומיות ?

מציע לך לקרוא שוב את ההסבר של בני.ל.

הטוען שבמנועים האלו הגומיה נעה עם הקנה ביחד.

מה שמסביר שעיקר הדליפות באות מחופש קנה-קדח.

ולכן באמת צריך להוריד את הראש.

• תוכן חדש...