Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טורבו האים ניתן להתקין על 306 (האים מישהוא ראה דבר כזה מותקן- או שזה רק חלום גרנדיוזי) במידה וכן מה רמת השינויי שזה ייתן וכמו כן אילו התאמות יש לבצע

MIKE 306

פורסם
אין דבר העומד בפניי הרצון

אני בניתי על שלי.

שזה הרבה יותר מסובך.

כמה עלה לך כל הפרוייקט

ותפרט קצת על האוטו ניראה משהו מפלצתי

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

עזוב עלויות .

אני בעל מוסך ככה שעולה לי רק חלקים .

והרבה הרבה סבלנות.

מעט נתונים:

אלפא 33

מנוע 1700

16 שסתומים

בוכנות של JE יחס דחיסה 8.5 ל 1

פורטינגים בראשים

אינגקטורים גדולים

ובקרוב מערכת הזרקה HALTECH E6X

123456

פורסם

אפשרי להשים טורבו ב306, יש אחת באשקלון ששם מנוע של 605 והחליף טורבו עכשיו היא עומדת על משהו כמו 240 כ"ס.

פורסם

איציק אני חייב לציין שנראית עבודה סוף הדרך , סתם שאלה אם אפשר להתעלק על התרד ... המנוע הזה של אלפא הוא עם 4 מצערות נפרדות שמתאחדות לסעפת יניקה כמו ה145?

ואיך הסתדרת עם סעפת פליטה ויניקה ( בעיקר יניקה ... ) הזמנת או שעבודה עם המקורית או בניה?

בקשר לפרויקט של ה306 , יש המון כאלה נוסעות בגירסאות אילו ואחרות בעיקר עם מנועי 605 2 ליטר טורבו מקוריים שפשוט מושתלים ב306/וולקן/205 למיניהם ...

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ומי עושה כאלו התקנות ?

אתם יכולים להכווין למישהו כזה ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...