Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שונה מרכב לרכב, ממתקין למתקין ,מדרישות , רכיבים וכו'.

השאלה אם יופי זה חלק עיקרי שתופס חלק מהתקציב של המערכת , או שאתה מוכן לוותר עליו קצת על מנת לקבל תוספת איכות.

שוב- אני לא הייתי מתחיל עם 3WAY על ההתחלה .

פורסם

חשוב לי היופי כמובן לא הייתי מתנגד ללדים ולכל השטויות האלה, אך כמו שכבר אמרתי אני לא מחפש אולם אירועים .

בעניין הבנייה בבגאז' וכל העניין הקוסמטי, אני כבר אעבור עליו עם המתקין ...

בכל אופן כן הייתי רוצה 3WAY , אני מעוניין להשקיע במערכת עד הסוף ולא להתפשר מבחינת איכות .

למרות שדבר שדי קשה לי לוותר עליו הוא המסך .

האם המסך הזה: http://www.alpine-usa.com/product/view/ixa-w407 הוא כל מה שאני צריך

או שצריך גם רדיו דיסק ?

פורסם

אם המסך חשוב לך ,לדעתי לך על יד 2 .תחפש 1 DIN פאנל נשלף של חברה כמו קלריון , אלפיין , פיוניר וכו' או דאבל דין .

שים לב שהוא יתאים לדרישותיך במערכת : מספר כניסות הRCA, כיוונים וכו'.

3WAY דורש ידע וסבלנות רבה.

לדעתי תחלק את תקציב המערכת לסט 2WAY טוב עם הגברה מתאימה והתקנה נכונה , ואם בעתיד יחסר לך משהו ,תשתמש בשאר הכסך להוסיף מידים עם בניות ,מגבר בשבילם וכו'.

זו דעתי בכל אופן.

אם אתה עדיין רוצה 3WAY, תתן תקציב לא כולל איטום , התקנה ובניות .תגיע למפגשים , תשמע סטים , תתיעץ ותתקדם .

מוטי.

פורסם

שמע נתחיל מהעניין של יד שניה, ההסבר בעניין מאוד פשוט אתה רוצה רכיבים איכותיים, עכשיו מגבר היי אנד חדש יעלה לך 4-5?

ביד שניה תוכל למצוא אותו מגבר בחצי מזה, כמובן שפה בפורום לא חסר מגברים טובים במחירי מציאה.

נמשיך מהעניין שאתה לא מחפש עוצמות לא רוצה התקנה פלצנית אז כבר ירד מהפרק סאבים מפלצתיים וכל מיני רצפות כפולות עם לדים ושטויות שאתה לא באמת צריך וסתם תשלם עליהם, אתה רוצה התקנה קלאסית של מגבר מאחורי המושבים עם חיווט חבוי, סאב חמוד לא משהו מפלצתי בתיבה בינונית עם הריפוד האפור הקלאסי והדוחה [לפי דעתי], בקיצור משו קלאסי ולא פלצני יותר מדי.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
חשוב לי היופי כמובן לא הייתי מתנגד ללדים ולכל השטויות האלה, אך כמו שכבר אמרתי אני לא מחפש אולם אירועים .

הוא רשם שהוא לא היה מתנגד ללדים .

פורסם
שמע נתחיל מהעניין של יד שניה, ההסבר בעניין מאוד פשוט אתה רוצה רכיבים איכותיים, עכשיו מגבר היי אנד חדש יעלה לך 4-5?

ביד שניה תוכל למצוא אותו מגבר בחצי מזה, כמובן שפה בפורום לא חסר מגברים טובים במחירי מציאה.

נמשיך מהעניין שאתה לא מחפש עוצמות לא רוצה התקנה פלצנית אז כבר ירד מהפרק סאבים מפלצתיים וכל מיני רצפות כפולות עם לדים ושטויות שאתה לא באמת צריך וסתם תשלם עליהם, אתה רוצה התקנה קלאסית של מגבר מאחורי המושבים עם חיווט חבוי, סאב חמוד לא משהו מפלצתי בתיבה בינונית עם הריפוד האפור הקלאסי והדוחה [לפי דעתי], בקיצור משו קלאסי ולא פלצני יותר מדי.

האמת שלא הייתי מתנגד להתקנה "פלצנית" .

איפה עוד ניתן למקם מגבר באקורד אם לא מאחורי המושבים ? (שוב, סליחה על הבורות) .

וממש לא הייתי מתנגד לסאב מפלצתי, להיפך, אני כבר אבחר בכמה מהעצמה שלו להשתמש (לפי "המצב רוח" שלי ) .

הבעיה היא שאם אני קונה סאב מפלצתי, עם הרבה כוח אני צריך גם להשקיע בבנייה בבגאז' על מנת שלא ירעיד לי את כל האוטו,

או שאני טועה ?

ואני ממש לא מעוניין בריפוד האפור המגעיל הזה- פה לדוגמא אני מוכן לוותר טיפה על איכות לטובת "הכמות" .

מצאתי מישהו שמוכר את הדגם הזה: http://www.alpine-usa.com/product/view/iva-d106 של ALPINE במחיר של 2,000 ש"ח - איך נראה לכם ?

בשבועות הקרובים אני אחפש טוב טוב ביד 2 בפורום (או שיש עוד מקומות שאתם יכולים להמליץ לי על מוצרים כאלה יד שניה, כי על אתר יד שתיים די וויתרתי- אין שם כלום רציני ) .

ואחליט על מה פחות או יותר אני רוצה .

הבנתי מה שאתם אומרים וכנראה המערכת תיהיה מורכבת בעיקר מחלקים מיד 2, למרות שאני קצת חושש, אבל לא נורא נתגבר .

• תוכן חדש...