Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

lowering spindles

בן-עטיה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי למכור את האומגה אבל הילדים משגעים אותי שלא-אז חשבתי אולי להרכיב לה lowering spindles

השאלות הן

1. 2" או 3"?

2.איך מנמיכים אותה מאחור ?

3.איזה גודל ג'נט שמים?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
חשבתי למכור את האומגה אבל הילדים משגעים אותי שלא-אז חשבתי אולי להרכיב לה lowering spindles

השאלות הן

1. 2" או 3"?

2.איך מנמיכים אותה מאחור ?

3.איזה גודל ג'נט שמים?

? ?

פורסם

אני חשב שאתה בפורום הלא נכון. ענינים טכנים כאלה, קשה למצוא בפורום אספנות, שמתמקד בשימור ולא כל כך בשינוי..:wink:

בפורום הטכני, אולי בפורום של פיול סלט, יוכלו לעזור לך יותר. בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
אני חשב שאתה בפורום הלא נכון. ענינים טכנים כאלה, קשה למצוא בפורום אספנות, שמתמקד בשימור ולא כל כך בשינוי..:wink:

בפורום הטכני, אולי בפורום של פיול סלט, יוכלו לעזור לך יותר. בהצלחה.

יש מצב טוב שאתה צודק

פורסם

בתור אחד שהנמיך טנדר שברולט s10 ספינדלים מקדימה 2 אינץ [בגלל כובד המנוע] 3 אינץ מאחור ע"י "בלוקים" מאלומיניום שיכנסו בין האקס האחורי לקפיץ עלים [בהנחה שיש לך קפיץ עלים]והחלפת החבקים ליותר ארוכים,אם יש לך קפיצים ספירליים ,קיימים גם קיטים להנמכה באמצעות קפיצי סליל לקדימה ואחורה אשר מצריכים החלפה של הבולמים,טיפ קטן ,הנמכת הרכב תפגום ברכות הנסיעה שלו.

• תוכן חדש...