Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפקדה בפר"י

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סכום קטן שאני רוצה להפקיד אותו בנפרד מהעובר ושב,

את הסכום הזה אני רוצה שיהיה אפשרי למשוך בכל רגע נתון מהבנק אז ראיתי הפקדה לפר"י השאלה אם ברגע שאני רוצה למשוך את הסכום המפקד בפר"י יקחו לי עמלה או מס על הסכום? יש מצב שאני יפסיד מההפקדה הזאת?

עצות יתקבלו בשמחה

פורסם

אין עמלה ואתה יכול להפקיד או למשוך מתי שאתה רוצה,כמה שאתה רוצה (בהנחה שלא תקבע תאריך להפקדה אוטומטית,אחרת זה "נועל" אותך עד לתאריך הספציפי).

הנ"ל נכתב לגבי האתר של בנק הפועלים (לא יודע איך זה מתנהל אצל האחרים)

נ.ב אם אתה בונה על רווח כלשהו,שכח מזה (תצא עם מקסימום אגורות בודדות,אפילו אם תפקיד אלפים ועשרות אלפים,מניסיון)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא מעוניין להרוויח מזה, רק לשמור את הסכום הזה רחוק מהעובר ושב לחסוך טיפה, השאלה אם אני יכול להפסיד מזה גם ?

הזהרה שאלה של צעירים:oops::

לדוגמה אם אני מפקיד 10,000 יש מצב כשאני ארצה למשוך אני אקבל סכום יותר נמוך??

פורסם
אני לא מעוניין להרוויח מזה, רק לשמור את הסכום הזה רחוק מהעובר ושב לחסוך טיפה, השאלה אם אני יכול להפסיד מזה גם ?

הזהרה שאלה של צעירים:oops::

לדוגמה אם אני מפקיד 10,000 יש מצב כשאני ארצה למשוך אני אקבל סכום יותר נמוך??

אתה יכול להפקיד/למשוך מהפר"י בכל עת מבלי לשלם עמלה. לעולם לא תצא בהפסד מהפעולות האלו , את סכום הקרן אתה תקבל במלואו בכל מצב באפיק הזה.

להפך ישנו סיכוי שתקבל ריבית על הסכום (הקרן) אם כי הוא זעום מאד בפר"י.

פורסם
אין עמלה ואתה יכול להפקיד או למשוך מתי שאתה רוצה,כמה שאתה רוצה (בהנחה שלא תקבע תאריך להפקדה אוטומטית,אחרת זה "נועל" אותך עד לתאריך הספציפי).

הנ"ל נכתב לגבי האתר של בנק הפועלים (לא יודע איך זה מתנהל אצל האחרים)

נ.ב אם אתה בונה על רווח כלשהו,שכח מזה (תצא עם מקסימום אגורות בודדות,אפילו אם תפקיד אלפים ועשרות אלפים,מניסיון)

יש עמלות שורה שלרוב הן כבר יותר מהריבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לעולם לא תצא בהפסד מהפעולות האלו , את סכום הקרן אתה תקבל במלואו בכל מצב באפיק הזה.

לא מדוייק.

במונחים של "קרן" הוא אכן לא מפסיד

אבל במונחים אינפלציוניים, הוא בוודאי ובוודאי יכול להפסיד, וכנראה גם יפסיד ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• תוכן חדש...