Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטים בין פורד מונדאו 07 לבין אחד מהבאים: יונדאי I30/קאיה סיד/ניסן טידה. המחיר כמעט זהה. ידוע לנו שלא ניתן להשואות בין מכונית קבוצה 4 ז"ל לבין שלוש מכוניות מקבוצה שלוש אבל השאלה היא ישירות לגבי עלויות, מפחידים אותנו שעלות ההחזקה של המונדאו יקרה משמעותית-דלק, חלפים וטיפולים. האם אכן כך? הלב רוצה מונדאו, מהנה לנהיגה, מאובזרת יותר, סביר להניח שגם בטוחה יותר (בטוח בצד של בטיחות אקטיבית), יותר מפנקת ומפוארת, אבל חייבים לקחת בחשבון שיקולים של עלויות (הפרוטה לא מצויה..)

פורסם

אפשר לשאול את זה בצורה אחרת, האם יש כאן בפורום אנשים בעלי מונדאו שיכולים להגיד מה היו עלויות הטיפול/תחזוקה שלהם ?

תודה מראש.

פורסם

אני יכול להעיד על צריכת דלק במונדיאו 2008 מנוע 2.3 של חבר שזה בממוצע של 7.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת. האוטו די זללן דלק. המונדיאו שאתה מדבר עליה היא 2007 כלומר צורה ישנה ושם המנוע 2000 סמ"ק אבל אני מניח שגם שם צריכת הדלק תהיה באותו סדר גודל.

×
×
  • תוכן חדש...