Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב - חוויה מתקנת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חווית הקנייה חיובית לחלוטין.

את הרכב הקודם שלנו, רכשנו דרך חברת טרייד אין פרטית, כזו או אחרת. מסכת הבעיות שהיתה לנו איתם, לא ממש השאירה טעם טוב ועצם העובדה כי אחרי שנה עם הרכב המוסכניק שלנו כחכך בגרונו והשתעל קלות "תמכרו" העלתה שוב את הטעם המריר.

בגלל שאנו גרים בחור נידח יחסית ויש לנו עוללה שדורשת הסעה יומית אל ומהמעון, אפשרות של מכירה, תקופה ללא גלגלים וחיפוש רכב בצורה פרטית, לא ממש קסם לנו.

עברתי בין סוכנויות הליסינג/השכרה למיניהן על מנת למצוא עיסקת טרייד הוגנת ונתקלתי בהצעות מגוונות, אך לא ממש הוגנות (מבחינתי). עד שהגעתי בטעות לחלוטין לחברה מסויימת אחת שלא אזכיר את שמה כרגע, חברה גדולה וידועה, כאשר הייתי בכלל בדרכי למקום אחר.

עם צחי, איש המכירות, הייתה לי כימיה מיידית. לאחר שהקשיב והפך בדברים אמר לי מפורשות לא לעשות אצלם טרייד אין. נקודה. "עזוב, ישחטו אותך. תמכור לבד, תן לזה שבועיים. תאמין לי שהרכב יעוף". את סוגיית ה"אין רכב" לאחר שימכר, פתר צחי בהצעה מפתיעה. "אתה יוצר איתי קשר שעה לפני העברת בעלות. אני מארגן לך רכב חליפי עד שנשחרר את הרכב שאתה בוחר". וכמובן שיש הסדר תשלומים , במידת הצורך (ולא היה בו צורך לבסוף), יש אחריות, יש היסטוריה, יש התחייבות לטרייד אין עתידי. אז למה לא? עשינו סיבוב על רכב שצדה עיננינו, לקחנו את העוללה Emo95.gif איתנו לשם חוות דעת שלישית והחלטנו כי זה הרכב הבא שלנו.

לאחר פחות משבועיים, הרכב הפרטי שלנו נמכר. באותו יום, הגעתי ברכבת לאחת מהתחנות במרכז .הגעתי ברכבת מפני שניקוי הקרבורטור באופנוע שאני דוחה ודוחה, הטיל וטו על רכיבה לחברה, הכלי סרב לזוז וניקוי הקרבורטור עלה לדרגה א', לכשיהיה לי זמן. לתחנת הרכבת, הגיעה נהגת מהחברה לאסוף אותי. שירות VIP Emo9.gif . לאחר שהעברתי קצת יותר ממחצית סכום הרכישה לטובת החברה, הועבר לידי הרכב שבחרנו. מכיוון שלא השלמנו עדיין את העיסקה, הרכב היה אצלי עד סגירת העיסקה כרכב "שכור" אך ללא תשלום מצידי. נחמד. "בזמן הזה" אמר לי צחי "תמצא את כל הרג'קטים הקטנים שמעצבנים אותך. אני אדאג שהכול יתוקן, בנוסף, במהלך חודש, אם אתה נתקל בבעיה כל שהיא, ולו הקטנה ביותר, אתה מתקשר ישירות אליי. אני דואג לך להכול".

למחרת, הגעתי עם רשימה קטנה של רג'קטים, באמת שטותיים כמו פלסטיק חסר, חוסר מים בשפריצרים של המגבים או שלט אזעקה אחד מתוך שניים, שלא עובד. הכול סודר בו במקום ללא שאלות כלל. כל היסטוריית הרכב הועברה לידיי, כולל הזמנה לטיפול הקרוב ע"ח החברה + שטיפה חיצונית ופנימית. לעסקה המקורית, הוצמדה אחריות של שנה. חיוך קל והאחריות קפצה לשנתיים, הכול בכתב חתום ונעול. תוך כדי חתימת העיסקה, הרכב עבר שטיפה חיצונית זריזה במכונת ג'ילדות מפנקת. מה צריך יותר מזה לרכב משומש?

אני וטלי יצאנו עם חיוך, רכב מצויין ומפנק, אחריות לשנתיים והחלטה שפעם הבאה, כנראה שנעבור שוב אצל צחי. עם כזה שירות, למה לא?

Emo45.gifEmo8.gif

הנה, יישרתי קו עם כללי החתימה באתר....

פורסם

תתחדש, גם משפחתי עובדת בשיטה הזו, אנחנו מחליפים רכב כל כמה שנים, דרך אלדן, בטרייד חוזר ונהנים מרכבים טובים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הוא לא מפרסם את שם החברה, כי זה יראה כמו פרסום.

מי שרוצה יכול לפנות אליו בה"פ ולקבל ממנו את הפרטים.

ולא, לא נהפכתי לדובר של פותח השרשור. פשוט שאלתי אותו בה"פ וקיבלתי תשובות.

בהצלחה!

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
הוא לא מפרסם את שם החברה, כי זה יראה כמו פרסום.

מי שרוצה יכול לפנות אליו בה"פ ולקבל ממנו את הפרטים.

ולא, לא נהפכתי לדובר של פותח השרשור. פשוט שאלתי אותו בה"פ וקיבלתי תשובות.

בהצלחה!

צודק ב 100%. אני מכיר את ההתנהלויות של הפורומים, כל אחד שממליץ על משהו, מיד קמים עשרה שצועקים "פרסומת". זה קרה לי בפורום רכב של תפוז והאמת, שזה היה לי די ברור שזה יקרה, לכן נמנעתי מלפרסם את שם החברה. מי שפנה אלי בה"פ, קיבל מענה. בואו נאמר, שהחברה הזו ידועה כ we try harder וזה בהחלט מרגיש כך.

אגב, רכשנו C4 מדהימה, אחרי שהתג'עג'ענו על סוזוקי ליאנה:roll: ואנו נהנים ממנה כל רגע. איזה הבדל רמות...

פורסם

רשימת הריג'קטים שלך לא רצינית.

בוא אליו עם מחזירי שמן פגומים, רעידות בהילוכים, בלם יד לא מכוון כמו שצריך, פנסים לא מכוונים שלא עוברים טסט - ואז נדבר.

חוסר מיים בשפריצרים זה לא ריג'קט - זה התקטננות.

אני לא רוצה להעיב על השפרצת הניטים - אבל אחריות לנוזל שמשות גם אני נתתי למי שקנה ממני את הרנו 5 שלי

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון שלום, בפוקוס הקודמת שלי, המשאבת דלק סבלה מהתופעה הידועה של התחממות ואי ספיקה.

לא עלו על זה בתחילת הבעיה (חודש לתום האחריות) ותיקנו את זה כחצי שנה לאחר מכן, במסגרת האחריות (הוחלפה משאבה לחדשה מקורית וביי לבעיה).

אז הנה לך כן דוגמא לבעיה שאינה "קטנה" וכן טופלה, על הצד הטוב ביותר וללא נסיון התנערות ולו הקטן ביותר.

וכן, אני שולח לבנאדם שלי הרבה לקוחות, עד עכשיו אף אחד לא התאכזב כולם יצאו מרוצים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
רשימת הריג'קטים שלך לא רצינית.

בוא אליו עם מחזירי שמן פגומים, רעידות בהילוכים, בלם יד לא מכוון כמו שצריך, פנסים לא מכוונים שלא עוברים טסט - ואז נדבר.

חוסר מיים בשפריצרים זה לא ריג'קט - זה התקטננות.

אני לא רוצה להעיב על השפרצת הניטים - אבל אחריות לנוזל שמשות גם אני נתתי למי שקנה ממני את הרנו 5 שלי

לא מצאתי רג'קטים יותר רציניים מזה...

פורסם

אני יכול לספר לכם (כעובד באגף טכני של חברת ליסנג) ,

שלפחות אצלנו בחברה יש מחלקה שלמה שעוסקת רק בהכנת רכב למכירה כלומר :

מהרגע שהרכב חוזר מלקוח ליסנג ועד שהו מגיע למגרש מכירה הוא עובר תהליך שלם:

קודם כל פירוק התקנים כמו דיבורית דלקן או כל דבר אחר שהלקוח התקין ,

לאחר מכן הוא מגיע לפחח בוחן ששולח אותו לתיקונים קוסמטיים (צבע מכות) , ואז הוא מופנה לבדיקת קניה באחד ממכוני הרישוי באזור , חוזר למוסך לתיקון של מה שהתגלה בבדיקה (בולמים, צמיגים וכוו), לאחר מכן הוא מגיע למחלקת הכנה למכירה שם בוחן רושם את כל הרג'קטים הקיימים (פלסטיקה, ריפודים , גג , פנסים ) הרכב עובר להמתנה עד שיגעו כל החלקים שהוזמנו, כשהחלקים מגעים הוא נשלח לחשמליה לתיקון הרג'קטים ואז לשטיפה מיוחדת , בסופו של דבר הרכב יוצא ברמה של רכב חדש ,

קשה לי להאמין שלקוח יכול למצוא ריג'קטים לאחר התהליך הנ"ל ..

אני מבין את פותח השירשור בהחלט , תתחדש

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

תיתחדש חמוד:wink:

אותי לא קונה שום חברת ליסינג,חיוך,ליקוק ושאר דאווין,

עדיף(איך מדגישים??) כבר להשקיע עוד טיפה ולקנות חדש

מחברה עם אחריות,תאמין לי את אותו רכב שנימסר לך,נימסר

לחב'הליסינג בעשרות אחוזי הנחה,וגם אני משוכנע שיש לו לפחות

100 אלף או 90 מינימום,אבל אוטו זה גם מזל ידידי,

אישית יש לי ניסיון רע ומר עם החב' הללו למעט חב' אחת שהוזכרה

פה שהם אכן הוגנים יחסית,קניתי מהם מאזדה 2 עם 0 ק''מ,

היום אני עם קורולה חדשה מחברה סוף סוף אחרי כ 20 שנות