Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש רכב קטן ואמין בשביל אחותי, התקציב הוא גג עד 10Kש"ח.

חשבתי על פיאט פונטו 96-98, השאלה היא מה כדאי יותר איזה מנוע אמין יותר 1.1/1.2/1.6

מה המחלות הידועות של הרכב הזה?

על מה לשים דגש בקנייה? כמובן שהרכב יעבור בדיקה במכון.

תודה

יקיר.

פורסם

ה1.6 והדיזל לא ממש מומלצים

נשאר ה1.1 וה-1.2 שהם אותו מנוע בעקרון

ב1.2 יש 2 סוגים: הזרקה חד נקודתית והזרקה רב נקודתית

כולם נחשבים אמינים אבל כמובן שההזרקה חד נקודתית (גם ב1.1) יותר פשוטה (פחות רכיבים)

האוטו אמין מאוד אם תדאג לעשות לו "יישור קו" מתי שתקנה אותו. זה אומר להלחליף טיימינג+משאבת מים+מחזירי שמן+טרמוסטט+פילטר שמן+שמן איכותי ויקר+נוזל קירור של פרפלו בלבד+לתקן נזילות למינהם וכו'

אם תקח את האוטו ותסע עליו סתם ככה לפי מה שהבעלים הקודם טיפל - האוטו לא יהיה אמין. אנשים פשוט לא מתחזקים את המכוניות האלה ואחרכך מתלוננים על האמינות של פיאט.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לגבי האחזקה של הרכב, אז לא משנה איזה רכב זה יהיה, אצלי הוא יעבור את הטיפול הטוב ביותר אני יטפל בו ויחליף לו הכל כדי שיהיה אמין.

השאלה היא בכללי מה כדאי לקחת, האם פונטו היא הבחירה הטובה לתקציב של 10Kש"ח.

האם פולו יכולה להיות אופציה, מה כדאי מבניהם?

פורסם

הפולו תהיה בטוחה יותר, מאובזרת יותר, מרווחת יותר ויפה יותר (לדעתי). הפונטו תהיה זולה משמעותית במחירי החלפים.

מה עדיף מביניהם? הכל תלוי בצרכים שלך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בטווח המחיר הזה לפי דעתי עדיף לא להינעל על דגם אחד, אלא להתמקד על כמה דגמים וללכת על האוטו במצב הכי טוב שאתה יכול למצוא.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מבחינת תמורה למחיר הפונטו היא אחת המכוניות המומלצות ביותר בתקציב שלך.

כבונוס, היא גם זולה מאוד לאחזקה ונהנית מאמינות לגמרי לא רעה.

לטעמי היא עדיפה על הפולו בתקציב הזה בעיקר (אבל לא רק) תודות למחיר נמוך יותר.

פורסם

התעניינת בקליאו?

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...