Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סאב של רוקפורד דגם p2d212 ואני רוצה לקבל חוות דעת על הסאב של JBL עם התיבה המקורית

יש לי מגבר של רוקפורד p4004 ויושב עליו קומפוננט p162s והסאב לא נשמע לי טוב ואני רוצה להחליף אותו

הם JBL יהיה יותר טוב מהרוקפורד עם תיבה מקורית? יש לי תיבה פתוחה רגילה לסאב

יש את הדגם GTO1260BR A אני מעוניין לקנות אותו תנו לי המצלות בבקשה.

פורסם

מה עם כיוונים גיינים וכו' מה לא טוב לך בסאונד של הסאב?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
מה עם כיוונים גיינים וכו' מה לא טוב לך בסאונד של הסאב?

הסאב מעלים לי באסים יש למגבר אפשרות לרדת ל-2 אום הורדתי אותו ל-2 כי ב-4 אום הוא לא עובד יפה יש רעש מגעיל

ויש מצבים שפתאום יש לי באס פתאום אין לי באס

כיוונתי את המגבר אתמול והתנתק לי בטעות הכבל של הסאב באמצע נסיעה ושחיברתי את הכבל חזרה כיאילו לא היה לי באס בכלל

פורסם

לפי מה שאתה אומר, ואל תתפוס אותי במילה. שבגלל שהתנתק לך הכבל של הסאב הוא קיצר.

תבדוק קודם שהמגבר נדלק. ושלא נשרפו פיוזים.

חבל להחליף סאב סתם.

אחרי שתבדוק שהכל תקין תתיעץ קצת לגבי כיוונים. זה עושה הבדלים עצומים.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
לפי מה שאתה אומר, ואל תתפוס אותי במילה. שבגלל שהתנתק לך הכבל של הסאב הוא קיצר.

תבדוק קודם שהמגבר נדלק. ושלא נשרפו פיוזים.

חבל להחליף סאב סתם.

אחרי שתבדוק שהכל תקין תתיעץ קצת לגבי כיוונים. זה עושה הבדלים עצומים.

הסאב הזה חזק מאוד אני יודע

לגבי פיוזים אני לא חושב שנשרף כי אם היה נשרף אז לא היו שומעים בכלל

ולגבי כיוונים שתבין הגיין על כמעט הכי גבוה והשני שלידו על 0 אמרו לי להנמיך אותו כי הוא רק חותך את הבס

• תוכן חדש...