Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על סרט - Kick-Ass

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות את הסרט אתמול, פשוט נהדר, שעתיים של כיף שמזמן לא היו לי בקולנוע (ואני הולך כל שבוע פחות או יותר).

בימוי וצילום מצויינים, שחקנים אדירים (ניקולס קייג' והילדה הזו...), תסריט שנון. פשוט סרט יחיד ומיוחד במינו, כל רגע מתעלה על הקודם - רק חבל שבסינמה סיטי בגלילות החליטו להקצות לסרט את האולמות המחורבנים ביותר שלהם.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

ממש לא

Rated R for strong brutal violence throughout, pervasive language, sexual content, nudity and some drug use - some involving children.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

באמת סרט מעולה.

ניקולס קייג' שובר את שרשרת הסרטים הגרועים שלו וחוזר בהופעה נהדרת.

באתי בלי יותר מידי ציפיות ולא הפסקתי לצחוק כל הסרט.

הקהל היה טיפה יבש ב7 הכוכבים (אולי כי הוא הורכב בעיקר מהורים וילדים קטנים שלא ידעו למה הם נכנסים) אבל עדיין סרט מעולה, משלב דרמה, קומדיה והמון אקשן.

פורסם

רוצה לראות סרט KICK ASS?? תראה ONG BAK.

מקוה שאתה מבין תאילנדית, וגם אם לא לא נורא, כי לא נשארים לשחקנים שיניים גם ככה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הסרט משווק כל כך לא נכון, המיצוב שלו שגוי לחלוטין וחבל.

עוד לא ראיתי אותו אבל מהטריילרים ברשת נראה סרט מעולה.

היום הבת זוג גוררת אותי לאליסה בארץ הפלאות, למרות שאני מת על טים ברטון אני מרגיש שאתאכזב מהסרט הנ"ל.

בהזדמנות הראשונה נלך לראות את קיק אס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הסרט משווק כל כך לא נכון, המיצוב שלו שגוי לחלוטין וחבל.

עוד לא ראיתי אותו אבל מהטריילרים ברשת נראה סרט מעולה.

היום הבת זוג גוררת אותי לאליסה בארץ הפלאות, למרות שאני מת על טים ברטון אני מרגיש שאתאכזב מהסרט הנ"ל.

בהזדמנות הראשונה נלך לראות את קיק אס.

אני כמעט הלכתי לעליזה בארץ הפלאות ולאחר ש 4 אנשים הורידו אותי מהסרט בכוח אשמח אם תתן תגובה אחרי הצפייה.

אמרו לי שאין עלילה - אז אמרתי לפחות יש אפקטים.

אמרתי אין אפקטים לפחות יש 3D - אמרו לי ה 3D לא משהו חוץ מכמה קטעים בודדים.

אם תתן תגובה טובה אשמח.

ד"א הסרט שהומלץ הוא סרט מצחיק כי לקחו את כל עניין שומרי החוק בתחפושת והכניסו סרקזם וצחוק מה שגורם לסרט להיות שנון מבלי לאבד את הייחודיות שלו.

סרט נוסף שעשה זאת בגדול לפי דעתי, היה השומרים [ WATCHMAN ] שהכניס את כל האפקט של גיבורים אנושיים אבל במיקום אפל ואווירה אלטרנטיבית אפילה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אני אוהב שלוקחים סיפורים מהעבר סגנון אליסה ונותנים להם סרט מעודכן.

אגב סרט שחידשו עם ג'וני דפ, גם חידשו את "ווילי וונקה ומפעל השוקולד" כשהוציאו את "צ'רלי וממלכת השוקולד" ובכך הרסו אותו לגמרי לדעתי. בנו סיפור רקע מזעזע שלא היה קיים ויפייפו את הסרט יותר מדי, כך גם המשחק של ג'וני דפ היה לדעתי מוגזם.

אני עדיין חוכך בדעתי אם לראות את אליסה בארץ הפלאות החדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם צ'ארלי וגם אליסה צריכים להיות קודרים מאוד כדי להצליח בעייני.

אגב, קצת על אליסה שלנו.

את הסיפור כתב לואיס קרול, רווק, מרצה למתמטיקה ביום וצלם חובב בלילה, נוסף על כך היה איש דת הדוק שחשב שהדבר הכי טהור שאלוהים ברא זה ילדים קטנים בלבוש מינימלי (שלא לומר בלי לבוש בכלל). לואיס מאוד אהב לצלם ילדה קטנה ספציפית, בת 10 שענתה לשם אליסה והייתה בת אצולה.

כדי להכניס את אליסה לאווירה ולעזור לה להרגיש בנוח בזמן הצילומים לואיס כתב לה את "הרפתקאות אליסה בארץ הפלאות".

להלן אליסה:

Alicebeggar.png

עכשיו תגידו לי שזה לא אחלה התחלה לסרט קודר!

*למי שירצה לבדוק אותי, אל תאמינו לכל מה שכתוב בוויקיפדיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כחובב של השילובים בין ברטון-דפ ראיתי את אליס בבכורה.

סרט מאכזב מאוד, העושר והשפע הוויזואלי שברטון עשה לא התעלה על עלילה מאוד משעממת.

דפ בתפקיד הכובען המטורף עושה עבודה טובה כהרגלו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...