Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני כחודש בתמימותי הרבה אישרתי לינק שקיבלתי כביכול מחבר בפייסבוק כשעל הלינק היה כתוב VIDEO נכנסתי אליו אישרתי הורדה של איזה התקנה קטנה ומאז המחשב איטי בטירוף (יותר ממה שהוא היה, והוא היה...) וכל הזמן קופצים לי חלונות של איזו תוכנה זדונית בתחפושת של חומת מגן של ווינדוס.

יש לי אפשרות למחוק את הדבר הזה ולהסיר אותו ללא פירמוט של המחשב? אני לא מחפש גם אנטיוירוס קבוע אני בסה"כ גולש לאתרים קבועים, אבל אני חייב משהו שיסיר את הדבר הזה מהמחשב שלי באופן חד פעמי לפחות.

אשמח לעזרה, יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

א) הפעל את המחשב במצב safe mode with networking

ב) כנס לכאן:

http://www.bezeqint.net/PageText.aspx?cc=0102061405

ג) עקוב אחרי ההוראות

ד) הפעל מחדש את המחשב לאחר סיום הסריקה

אמור לפתור את זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סליחה על שאלת הבור שלי:

האם ניסית את אופציית שיחזור המערכת?

ניראה לי הכי קל, לפני שמפעילים את כל הטילים הבליסטיים...

פורסם

לפותח השרשור: מדובר ב"מזיק" שברמת העיקרון אנטי וירוס טוב כמו קספרסקי יוריד, או לחילופין תנסה להריץ את התוכנה שהציעו פה או את SPYBOT S&D.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
אפשר רק תזכורת איך אני נכנס לסייף מוד?

כשאתה מפעיל מחדש את המחשב, תתחיל ללחוץ F8 לפני שהלוגו של WINXP על רקע שחור משפיע.

במידה והצלחת, בחר באופציה safe mode with networking.

שים לב - במידה ואתה מחובר עם חייגן (דבר עצוב לכשעצמו בשנת 2010), החייגן לא יעבוד בסייפ מוד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סליחה על שאלת הבור שלי:

האם ניסית את אופציית שיחזור המערכת?

ניראה לי הכי קל, לפני שמפעילים את כל הטילים הבליסטיים...

בדרך כלל שיחזור המערכת במקרה של הידבקות לא עוזר ועדיף למחוק את כול נקודות השיחזור שנוצרו.

איזה כייף לי :)

פורסם

וירוס מוכר,

כנס לTASK MANAGER, שם בחלונית PROCESSES , יש קובץ בשם AVE.EXE, תבטל אותו והכל יעלם, אבל לא להרבה זמן

שים לב שהקובץ מוגדר כקבץ מערכת - מוסתר, תיכנס ל:

C:\Documents and Settings\%USERNAME%\Application Data

שם הקובץ מסתתר, שים לב שאם תמחק אותו המון קבצי מערכת פתאום לא יעבדו לך ותקבל הודעות שגיאה.

בקיצור דבר איתי אם אתה צריך עזרה.

Suzuki Jimny

פורסם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...