Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש משרה בשליחויות בדואר ישראל,לצערי אני לא מוצא באתר שלהם קטגוריה של דרושים.למישהו יש מושג איך ניתן להגיש מועמדות ולאיפה שולחים קורות חיים?

אודה לכם מאוד אם תוכלו למסור פרטים על העבודה ותנאי קבלה.

תודה מראש.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני אשמח לכוון, ברשותי רשיון ב.

והאמתי לא חובה דווקא שם.

אין לי רשיון לקטנוע.

ואני מאיזור חיפה והקריות.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

כעיקרון,אני עבדתי בזה בעבר. עבדתי בזמנו דרך כח אדם מספר חודשים

ולא המשכתי כי היה לי הצעה יותר טובה. תנאי קבלה-12 שנות לימוד+שירות צבאי לאן שולחים קו"ח

זה קצת בעייתי כי לרוב הם מחפשים עובדים למשרות שלהם דרך כוחות אדם.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תתקשר למוקד דואר שליחים 03-6170500 ותשאל את אחת המוקדניות שעונה לך.

אני מתאר לעצמי שלא יזיק לנסות

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תנסה אצל חברת DHL אני יודע שצריכים אצלהם בלדרים עם רישיון ב.

ידוע לך אולי מספר? או דרך ליצירת קשר כלשהי?

פורסם

חיפוש בגוגל מביא את DHL ישראל, שם יש לשונית של הצעות עבודה ואח"כ באפשרותך לבחור בין הצעות עבודה בישראל לבין התעות עבודה בחו"ל. בין הצעות העבודה בישראל הם מחפשים גם בלדר ומבקשים ממך לשלוח קו"ח דרך לינק שקיים בפירוט המשרה.

אני שואל את עצמי איך לא חשבת לחפש לבד את DHL בין באתר שלהם ובין במדריך הטלפון/דפ"ז :?:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חיפשתי ובדקתי אבל המשרות שם מיועדות למרכז ודרום, כמו כן גם ב UPS השאלה המקורית בשרשור הנ'ל היא על דואר ישארל כי באתר שלהם אין לשונית של דרושים.

מחר אני יצלצל למספר שקיבלתי פה ונראה.

8)

פורסם

בדואר אין פרסום משרות דרושים כי אצלם קבלת עובדים היא בהליך של מכרז.

אם תיכנס למפת האתר בדואר ישראל תמצא קישור ל"מכרזים דרושים".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...