Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר המון חודשים שבהם התמקדתי על הספייס , החלטתי לתת סיכוי גם ל-206

אני מדבר על שנתונים 2002 - 2003 , איך הרכב לעומת הספייס?

אחזקה , טיפולים , סחירות וכן כל מידע מועיל שיוכל לעזור

שמתי לב לעוד משהו בפנסי הספייס , יש כאלה רכבים עם פנסים כמו שנתונים קודמים , 2001 והלאה עד ההחלפה

ויש כאלה באותו מודל 2004 - עם הפנסים האחרים (כמו בכל הספייס משנים 2005 וכו')

למה זה ככה?

תודה לכולם וג שמח

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

בשנתונים שאתה מחפש נראה לי שכדאי להשקיע ולחפש 206 שמורה, אני חושב שהיא עדיפה כמעט בכל פרמטר. הייתה לי בעבר 206 ונהנתי מהרכב, יש להם קצת בעיות בגיר, לכן תבדוק טוב לפני הקנייה את הגיר.

שוב, לדעתי הספייס נותנת פחות מה- 206 כמעט מבחינת כל נתונים, אבל אם תמצא ספייס מאוד שמורה אז קח אותה, כי לא קל למצוא רכבים שמורים בשנים שאתה מחפש וכי אני קורא מידי פעם בפורום על אנשים שדווקא אומרים שהיא אמינה, מאידך לגבי ה 206 אני מדבר מניסיון שהיה לי איתה ואני באמת ממליץ.

יש בפורום בחור שמוכר 206 1.6 2003 שמורה. שלח לי הודעה פרטית במידה ואתה רוצה שאקשר בינכם.

פורסם

אני באופן אישי אוהב יותר את ה206. היא מהנה יותר לנהיגה, נוחה יותר ולפחות מבחינתי מרגישה הרבה יותר שלמה כמכונית. אבל אני חייב לצאת לזכותה של הספייס ולומר שזאת ממש לא מכונית גרועה, נהפוך הוא. הספייס נותנת יופי של תמורה למחיר, האמינות שלה טובה, מחירי הטיפולים זולים יותר בממוצע (אם כי התדירות שלהם עלולה להיות תכופה יותר, תלוי בנסועה שלך) והגה הכוח החשמלי דווקא חביב על חלק נרחב מהנהגים.

מבחינת סחירות - פונטו טובה נמכרת במהירות, במיוחד אם מדובר בפונטו אוטומטית במצב טוב. השוק של ה206 קצת פחות חם, אבל אל תשכח שזה פועל לטובתך עכשיו, כרוכש.

לגבי הפנסים - בשנת 2005 הפונטו עברה מתיחת פנים קלה וקיבלה, בין היתר, פנסי חזית שונים וגדולים מעט יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הם היו בעד ה206 אז אני יהיה בעד הספייס

ממש לפני כמה שבועות בודדים חיפשנו אוטו לאח שלי וחיפשנו או 206 או ספייס

בסוף קנה ספייס, האוטו פשוט הרבה יותר משתלם, קנינו ספייס ELX עם 80 כ"ס וכל האיבזור שנת 2001 במצב מעולה חיצונית ומטופלת, ב15 אלף שקל, בעוד שפז'ו 206 שנת 2000 עולה מינימום שבמינימום 17 אלף וזה כמובן לפז'ו דגם מעפן במצב חיצוני עוד יותר מעפן.

חוץ מהעניין הכספי, הפנים של ה206 שחור וקודר לעומת הבפנים של הספייס שיש בו קצת צבע וחיים. מבחינת איכות חומרים אני לא ממש יכול להגיד אבל בשתיהם שום דבר מיוחד לא מתפרק ככה שהקוסמטיקה היא ההבדל הגדול. מבחינה חיצונית אני מודע לזה שרוב העולם יעדיף את ה206, אבל זה כי ראו דגמים 3 דלתות שמורות ויפות. ה5 דלתות שיש בארץ נראות הרבה יותר גרוע לטעמי לעומת ספייס לפני המתיחת פנים.

מבחינת נהיגה באמת שאין לי מושג כי לא נהגתי בהם, אבל אפשר לחשוב שמישהו הולך לעשות ג'ימייקנות עם המכוניות האלה.

אמינות ותחזוקה - דומה למדיי

בקיצור - חבל על הכסף, קנה ספייס.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תודה רבה על התגובות

מישהו יודע מה המחירון של ELX שנתונים 2002, 2003? אוטומט וידני

הדגם הזה משום מה לא מופיע בין מאות הדגמים שכן מופיעים אצל יצחק לוי

כמו כן מה מחירון של ספייס 2003 דגם CLUB

לפי איזה מחירון אתם הולכים ? של יד 2 או יצחק לוי?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

המחירון של ה206 גבוה בהרבה אלפים משל הספייס וזאת ללא הצדקה.

לדוגמא לפי מחירון יד 2 פונטו 03 אוטומט 25K לעומת 206 1.4 אוטומט 33.5K.

אם אתה מוצא ספייס במצב טוב היא עדיפה על 206 בכל מה קשור לתמורה למחיר.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי כמה המחירון של לוי יצחק עבור elx אוטומט או ידנית שנתונים 2002, 2003?

ביד 2 מחירון של ELX 2003 - 25 ואני יודע בוודאות שלוי יצחק יקבע מחיר יותר נמוך לרכב

מישהו יכול לתת קצת אינפורמציה?

פורסם

אתה יכול להגיד לעצמך.

כנס לאתר winwin ובמחיר שיחת טלפון סלולרית תדע מה מחיר המחירון של הפונטו-ספייס.

פורסם

זה מה שעשיתי....

אין שם דגם ELX או משהו דומה ..

יש למישהו מחירון מודפס שיכול לעזור?

פורסם

הדגם היחידי שמצאתי בלוי יצחק הוא s75 5 דלתות (אין אזכור לדגם ELX שם)

שנת 2003 אוטומט - מחירון לאחר שקלול עם 100 אלף ק"מ - 23,115

ביד שתיים המחירון הוא 25,500

בעל הרכב רוצה 27,000

מה אתם אומרים?

פורסם

לפי דעתי, אם יש לך את הכסף להשקיע, רק 206!

האוטו מרגיש הרבה יותר "אוטו" מאשר הספייס שמרגישה יותר כמו צעצוע.

למרות הכל, אני בעד הספייס מכיוון שהיא נותנת תמורה טובה מאוד לכסף שלך.

אבל, אם יש לך כסף ל-206 ועוד לדגם עם מנוע 1600, לך על זה! אתה לא תצטער לרגע אני מבטיח לך!

כמו הספייס, גם ה-206 נותנת תמורה מצויינת לכסף שלך.

פורסם

עזרתכם הדחופה

הבן אדם מוכן ללכת רק לפי יד 2 לא מוכן לשמוע על לוי יצחק (מן הסתם ששם המחיר יותר נמוך)

מה עושים?

פורסם

מחירון רכב הוא לא תורה מסיני ומה שכתוב שם הוא לא ראה וקדש. אם הרכב במצב טוב, כדאי לך לשלם עליו קצת יותר גם אם נדמה לך שאתה יוצא פרייאר. במיוחד כשמדובר ברכב מבוקש יחסית, כמו הספייס ELX.

פורסם

אוקיי לאחר פגישה עם בעל הרכב התוצאות

הרכב נראה בהחלט לא רע , עם כמה שריטות פה ושם

רוצה 27,000 - מחירון 25,500

שנת 2003 , 100,000 ק"מ

בעל הרכב יד 2 טוען שמנוע הוחלף ב-60 אלף (מוזר ביותר)

והוא עשה 40 אלף ב-3 שנים שהרכב אצלו

אומר שיש לו קבלות על החלפת מנוע והכל באופן מפורט

לא קצת תמוה?

בכל אופן יש מכון בדיקה מומלץ שאתם יכולים להמליץ עליו באיזור ת"א?

• תוכן חדש...