Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שאתה מחפש יותר רכב איטלקי,אז אולי זה יעלה לך על הדרישות שלך. לנצ'יה קאפה טורבו,רכב מאוד מהיר 200 כ"ס,גיר רגיל,הוא עולה בסביבות ה50-60K , אם אתה מתכוון ללכת על פיאט,שאמינות זה לא דבר חזק אצלה כמו שאמרו קודמי,לך על הלנציה,לפי דעתי אתה תאהב אותה,כי נראה לי שמה שאתה מחפש זה כח ותאוצות חזקות,רק לאט לאט,גם הרכב הזה יכול לנשוך אנשים מנוסים.לגבי אמינות,אני לא יכול לייעץ לך הרבה לגבי זה,כי אני לא מכיר את האוטו מבחינת אמינות.אולי אחרים יוכלו לייעץ לך על זה. בהצלחה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא שאני מחפש איטלקיות.. להפך.. אני ממש לא אוהב אותם!!!

אני אוהב גרמניות ובמיוחד במוו , ואם היה לי כסף הייתי קונה m 3, ככה שזה לא נכון..

פשוט אמרו לי שהפיאט קופה ממש טוב.. מרוב הבחינות והיא לדעתי ממש ממש יפה..

תראה אני מחפש גם אוטו עם פוזה, שידוע שהוא מהיר..

מה דעתך על mx3? מכיר?

אני לא נוסע מהר אני טס נמוך!!!

פורסם

תומר....

אני רואה שאתה לא מבין את עצמך?

אתה מכיר את ה- mx3?

ברצינות

פורסם

KENVELO.

האמת? כן.אני מכיר את הMX3.גם את הקליאו.גם את הקופה.גם את הג'מבו 747 וגם את נינט טאייב.

שאלת מיליון שאלות על מיליון דגמים,כל שאלה פעמיים.

הבעת דרישות מהרכב (ר' פוזה,חיסכון וכו) שבד"כ מאפיינות טווח קונים של פרארי,משאיות "מאק",טרקטורים ג'ון דיר וגלידה של "ד"ר לק".

כשתהיה יותר ממוקד על מה אתה רוצה,נשמח לעזור לך.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

המחירים אצלם מאוד יקרים...

בקשר לשאלה, מי שמזכיר פיאט קופה ו MX3 באותו שרשור , אז הוא באמת לא יודע מה הוא רוצה... אני לא חושב שרכב כמו פיאט קופה הוא בשבילך...

מאזדה MX3 נשמע כבר יותר בכיוון אבל היא לא מהירה כ"כ.

חוצמזה, מהירות זה עניין יחסי. גם אימפרזה טורבו איטית יחסית לפורשה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה אחרי הכל מה לדעתכם הוא הרכב האידיאלי ( ספורט כמובן) שהייתם קונים במחיר של 70 עד מאה אלף?

מה כדאי ריבונו של עולם!!!?..????

מה עדיף???

אוף אין לי כח כבר..... אני בסך הכל רוצה לקנות אוטו.... נהרסה לי כבר הבראיות!!!!

פורסם
זה אחרי הכל מה לדעתכם הוא הרכב האידיאלי ( ספורט כמובן) שהייתם קונים במחיר של 70 עד מאה אלף?

מה כדאי ריבונו של עולם!!!?..????

מה עדיף???

אוף אין לי כח כבר..... אני בסך הכל רוצה לקנות אוטו.... נהרסה לי כבר הבראיות!!!!

חבל על הבריאות, לא?

הקריטריונים שלך לא ממש ברורים, וקשה לענות לך תשובה נורמלית.

ת'כלס מה שנראה לי זה שאתה צריך פשוט ללכת עם הרגש ולבחור במכונית שממש עושה לך את זה. לנסות לבחון לפחות איך הן נראות מבפנים, איזה מהן הכי מוצאת חן בעיניך - ואז אולי שווה לך לשאול לגבי בעיות ספציפיות ברכב כדי לקבל סופית את ההחלטה.

פורסם

כן אני חושב שאתה צודק...

לדעתך יש מספיק פוזה על הקליאו ספורט?

פורסם
כן אני חושב שאתה צודק...

לדעתך יש מספיק פוזה על הקליאו ספורט?

מה אתה לא קולט??????????????????

זה נראה לך פורום תמיכה נפשית? "מספיק פוזה על הקליאו ספורט" - איבדת את השפיות לחלוטין?

אתה היחיד שמחליט אם לאוטו יש מספיק פוזה בשבילך. שלא לדבר על העובדה שצריך להיות מפגר ברמת על בשביל לקנות קליאו ספורט בשביל הפוזה.

אם אתה רוצה פוזה, קנה דייהטסו אפלאוז ושים לה נאונים בכל פינה, נרגילה על הדש, פנסים בשפריצרים וספוילר 3 מטר - ודי עם השאלות הדביליות!!

בהצלחה :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ל- erez21 :

אתה נשמע ממש מתוסבך.

תחשוב לבד מה הדרישות שלך מהרכב, סדר לך את סדרי העדיפויות, ואל תשכח שהרבה דברים הם עניין יחסי, ותלויים בעיקר בך.

כתבת שלא אכפת לך מצריכת הדלק, אבל פחדת מהחלפת קלאטצ' באימפרזה.

התקציב הראשוני לקניית רכב הוא רק קצה הקרחון. חשוב להעריך את העלות השוטפת, ואפילו את ירידת הערך של הרכב ואת עלות הביטוח.

בדוק כמה ק"מ אתה עושה בממוצע ברכב שלך כיום, עכשיו תבדוק כמה יעלה לך דלק לחודש בכל אחד מהרכבים שאתה שוקל לקנות. (קח בחשבון: טורבו והנעה כפולה נוטים להעלות את הצריכה).

לפוזה יש מאפיינים שונים.

רכב קבריולה יכל להיות אטרקטיבי ביותר עבור אנשים מסויימים, אך סמל המזדה יכול להיות דוחה ביותר עבור אנשים אחרים.

תצורת סדאן יכולה להיתפש כמשפחתית בעיניך, אך כונס אויר על מכסה המנוע, וגלגלים גדולים יכולים לפצות על זה.

רכב עם שני מושבים יכל להיות סקסי מאוד אך לא פרקטי במיוחד.

רכב מהיר בקו ישר אינו בהכרח יציב בסיבובים.

והיד עוד נטויה.

לאחר שנתתי לך כמה נקודות למחשבה, הייתי רוצה להזכיר רכב אחד שנעדר מכל ההמלצות שקיבלת, ובעיני דווקא יתאים לרב הקריטריונים שהשתמעו מדבריך.

איביזה טורבו

חזק מאוד, אמין, יש 4 מושבים, אבל רק 3 דלתות, יש פוזה צעירה, יש בקרת יציבות אלקטרונית (למקרה ש-4 שנות הניסיון שלך לא מספיקות...), ותצרוכת דלק נמוכה יותר מכל שאר ההצעות שהועלו בשירשור.

וכמובן נכנס בתקציב שלך.

בהצלחה

פורסם

אם אתה מחפש פוזה,ואתה אוהב גרמניות,תקנה ב.מ.וו סדרה 3 קופה וגמרת את הסיפור,גם אני בדילמות כרגע,איזה אוטו לקנות,למרות שיש לי עוד חצי שנה לפחות להיות עם הרכב הנוכחי שלי,לכן אני קצת מבין אותך.אני חושב שאתה צריך להגדיר לעצמך מה אתה באמת רוצה מהאוטו שלך,כי אני לא חושב שתקבל את כל הדרישות שלך בתקציב שיש לך,אגב גם גולף VR6 זה אולי אוטו שיעניין אותך,למרות שאני לא יודע מה זה יפה בעינייך [לא מתווכח בעניינים של טעם וריח]. שיהיה לך בהצלחה!

פורסם

אגב אולי הפרארי שלמכירה תעניין אותך,כי הרכב הזה עונה על כל הדרישות שלך,מלבד מחיר!!

:wink:

• תוכן חדש...