Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיאט קופה לא ספורטיבית? :roll:

היא ספורטיבית מאוד.

זה שהיא לא מתאימה לו זה כבר משהו אחר.

הבחור שאל אם אין איזו פיאט חדשה. נדמה כאילו מה שחשוב לו זה שהמכונית הספורטיבית שלו תהיה פיאט. לכן כתבתי מה שכתבתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שילוב של פיאט+חדש+ספורטיבית+פוזה נחמדה+התקציב המוגדר=פונטו HGT

משומשות יש בארץ מ-2001 עם מחירון באיזור ה-70 אלף ועד לחדשה (עם צורה חדשה ולא מדהימה בהשוואה לקודמת) שלא יצא לי לראות על כבישי ארצינו ומחיר המחירון שלה הוא 109 אלף ש"ח.

הרבה יגידו לך שהרכב לא ממש ספורטיבי, היא קיבל ביקורות דיי קוטלות על ההיגוי שלו, אתה מוזמן לחפש טוב ברשת וגם בפורום.

עצה שלי, לך ותעשה סיבוב על הHGT ותשווה לאחרות.. נראה לי שבתור רכב ספורטיבי ראשון הוא דיי מספק (אותי בכל אופן..)

פורסם

כמו שנאמר כבר קודם , מבחינה ספורטיבית הקליאו ספורט תספק ביצועים טובים מאוד.

מבחינת פוזה לדעתי אין לה. את זה אתה יכול למצוא באימפרזה שאם קצת אביזרים למיניהם אפשר ליצור טונות של פוזה ( למרות שהפוזה שאני הייתי בוחר זה בלי שום ספויילר או ניפוח כזה או אחר).

לגבי הפיאט , מהנה לנהיגה , חזקה , ולטעמי אחת היפות. אבל אם אתה לא אוהב מוסך נראה לי שאימפרזה תענה לך בצורה הכי טובה על רוב דרישותיך.

בכל מקרה תיזהר עם המכוניות הללו במידה ואתה חסר ניסיון ( וגם עם ניסיון מומצץ להיזהר :wink: )

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לפי דעתי הרכב הכי מתאים לבחור זה יאריס ספורט. אם תוכל להוסיף עוד כמה אלפים (לא יודע בדיוק כמה עולה אחת כזו חדשה על הכביש) תוכל לקרוע את הניילונים, אם לא אז תוכל למצוא משומשות מאיזה שנה שאתה רוצה בתקציב של עד 100K ש"ח ...

תקחב בחשבון שמדובר ברכב עם אחריות ל-3 שנים, טיפולים זולים (טויוטה) ואמינות מצויינת (שוב, טויוטה). הרכב אומנם לא מהיר בצורה קיצונית וגם תנוחת הנהיגה היא כמו של אוטובוס אבל בשורה התחתונה הרכב נותן תמורה מצויינת למחיר שלו, והוא מתאים בדיוק בשביל רכב ספורט ראשון (לא חזק מדיי, לא נושך מדיי, לא עושה בעיות) ...

אופציות חזקות וטובות יותר הם קליאו ספורט או אימפרזה טורבו. כפי שכבר אמרו לפניי, הרכבים מאוד מסוכנים לנהגים לא מנוסים (נושכים) וגם לא כ"כ זולים לתחזוקה (לפחות האימפרזה). מיאטה היא גם אופציה טובה, אבל צריך גם לאהוב את הסוג הזה של רכבים ...

לפי דעתי תעשה סיבוב על אימפרזה, קליאו ספורט, מיאטה, יאריס ספורט ואולי גם HGT ופשוט תלך על מה שיותר מוצא חן בענייך כי ההבדלים בין כל המכוניות הנ"ל הם עצומים !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפי דעתי תעשה סיבוב על אימפרזה, קליאו ספורט, מיאטה, יאריס ספורט ואולי גם HGT

נשמע כזה פשוט....

איפה הוא יוכל להשיג סיבוב על כל המכוניות הללו :?::!:

מה הבעיה ??? פשוט מחפשים רכב כזה למכירה ואומרים למוכר שלפני שאתה לוקח לבדיקה אתה רוצה לעשות סיבוב על האוטו לראות שאין בו פאקים ...

וגם אם תיפול על רכב עם מתלים עייפים או בלמים חלשים זה יהיה טוב כי זה ההבדל בין רכב חדש לרכב משומש.

אומנם זה אולי ישנה את חוות הדעת שלך (ולכן מומלץ לנסוע כמה שיותר על הרכבים האלו כי יש הבדלים במצב הרכב ותחזוקה) אבל ברכב חדש אין מה לתקן לעומת רכב משומש שבו צריך לעשות יישור קו, כל מני תיקונים וכו' ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האמת לא יודע.... זה בעיה..

ה- mx 5 קצת מפחידה אותי וגם יש לה רק שני מקומות.. בנוסף אני מפחד שהגג יהרס...

ואז כל הזין לי!!!

אז בגדול.. מה ההמלצה שלכם לאוטו ספורט- ספורט אלגנט במחיר שבין 70 ל 100 אלף..

????

אני לא נוסע מהר אני טס נמוך!!!

פורסם

בהנחה ואתה לא נהג חדש \ דביל (אפשר להיות עם 5 שנים רישיון ודביל..) לך על אימפרזה טורבו משומשת. GT משנת 99 תיכנס לך לתקציב. לא יהיה קל למצוא אחת במצב טוב, אבל כאשר תמצא תקבל רכב אמין, מאוד מהנה, ונושך, תעשה שטויות בלי לדעת מה אתה עושה תקבל ביס, ואחד חזק.

(אמרת שזה לא משנה לך בתחילת השירשור אבל אני מזהיר) צריכת הדלק גבוהה מאוד. הוא לא זול לאחזקה (קלאצ' 6000 שקל בערך). קח את זה בחשבון. אבל יראה אמינות יפה יחסית במידה וטופל כמו שצריך.

השאלה איזה רכב היה לך קודם, האם זה רכב ראשון? האימפרזה טורבו לא תתאים אם כן...

אופציות נוספות אם כי כנראה מעט פחות אמינות אבל מהנות הן הקליאו ספורט, ואם אתה נהג חדש יחסית, 206GTI תהיה מהנה מאוד, ופחות נושכחת מהקליאו (אם כי גם פה כמו בכל רכב ספורטיבי חשוב להיזהר) ובאופן כללי מומלץ לקחת קורס נהיגה.

גיא

פורסם

ממש קטלתם את הפיאט.... האמת קצת בעסתם אותי היא נראת לי ממש חמודה.....

האמפרזה טורבו זה אוטו משפחתי עם כל הכבוד לטורבו.... לפחות בצורה.. ולא מתאים..

אני מאמין שגם חרשו על רוב האמפרזות....

מה דעתכם על ה- 306 xsi/?

מישהו יודע כמה עושה מ-0 ל- 100 ה- mx5?

פורסם

חפש בגוגל.

306XSI רכב מהנה מאוד, אם כוח זה הקטע שלך הוא לא יענה לך על הצורך. אם אתה רוצה הגה מתקשר, ויכולת בפניות, הוא יענה.

אגב לפני שאתה שואל על רכבים נוספים, תנסה להריץ חיפוש בפורום ייעוץ, יש המון מידע על ספורטיביות, אם לא תקבל תשובה תוכל להמשיך לשאול בשירשור הזה. אם החלטת על משהו לפי החיפוש אתה מוזמן ליידע אותנו.

גיא

פורסם

גיא אחי זה קשה רצח לבחור..

חשבתי על כל מכונית אפשרית.. גם על פרלוד..

ו- וואלה נשארתי חסר כל!!!

זה מאוד בעיה..

אני נוהג כבר 4 שנים ככה שאין בעיה מבחינת ניסיון.. ואני חושב שאני נהג טוב מאוד...

מין אחד כזה שאוהב להשתולל .. ואם אמרת 6 אלף קלאצ' זה מפחיד..

כי מתי שהו אני יצטרך להחליף לאמפרזה קלאצ'...

בקיצור אחי אני לא רוצה לשגע אותך ואותך פה, בגלל שגעון שלי...

בכל מקרה יקח לי איזה שנה לבחור מה הכי כדאי..

בכל מקרה תודה.

פורסם

בחיפוש תוכל לקבל מידע ולקרוא שירשורים מהעבר על רכבים שמעניינים אותך ולמצוא מידע שיעזור לך לבחור (לדוגמא עלות של אחזקה באימפרזה).

בתור התחלה תחליט אם אתה רוצה ידני או אוטומטי (פרלוד היא אוטומטית בארץ, לא ידוע לי על ידניות ואם יש הן בודדות), תחליט האם יותר חשוב לך כוח בקו ישר, או יכולת בסיבובים. מצד אחד אתה רוצה רכב אמין אבל לא משנה לך צריכת דלק, אם תקנה רכב שהצריכה שלו היא 1 ל 5 זה כנראה יציק לך (לפי זה שנבהלת מעלות הקלאצ')... זה היה על קצה המזלג. :wink:

בקיצור תבקר בחיפוש, תנסה להחליט מה אתה רוצה ואז נמשיך את הדיון בשירשור הזה, גם אם יקח לך שבוע לחשוב, אתה מוזמן להקפיץ אותו למעלה ברגע שיהיה מידע חדש.

עריכה קלה - אתה בפורום ייעוץ, אבל כאשר אתה מריץ חיפוש תבחר את הפורום ייעוץ זה יצמצם לך תוצאות. בגלל זה רשמתי את היעוץ.

בהצלחה,

גיא

• תוכן חדש...