Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסטרולגיה - מאמינים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא עשיתי סיבוב על הרייזר ואהבתי. כלי ממש ספורטיבי.

אבל תומקאר זה החלום המציאותי. (אני מקווה למצוא תומקאר עם מנוע גמור בזיל הזול, לקנות עוד ג'אסטי 1200 שלמה בלי טסט בגרושים, ורק אחרי שפירקתי לג'אסטי את הצורה בשטח כמו שצריך להעביר את המנוע לתומקאר). :-D

פורסם
מה יש לך מטום קאר?

אם כבר, תבקש רייזר!

החארות האלה מתהפכים כמו כלום !

אני שמעתי על לפחות 4 כאלה שהתהפכו בקלות אחד מהם חבר ממש טוב (והבחור יודע לנהוג !)

פורסם

מסכים. יש לי חבר שגם התהפך איתה.

כשעשיתי נסיעת מבחן עליו בזמנו הייתה לי תחושת חוסר ביטחון.

ותומקאר? תומקאר אי אפשר להפוך גם בשפ"צ של 30 מעלות. תומקאר הרבה יותר זול. אני מעריך שתומקאר עם מנוע גמור + ג'אסטי לא יעברו ביחד את ה-13,000 שקל. גם הטסט והביטוח של תומקאר שמגיע 750 מקורי זול במאות אחוזים(!) משל הרייזר. משיחה עם חבר שיש לו רייזר הבנתי גם שחברות הביטוח פתחו לו קטגוריה מיוחדת, ולא מסכימות לבטח אותו כטרקטור חקלאי (כמו שכתוב ברישיון).

בינתיים אני מסתפק בגרוטאות (אפשר לומר שלחודש הקרוב יש לי סובארו DL שהולכת לגריטה חודש הבא. עוד שעה-שעתיים יוצאים לשטח. חבל רק שהנדברייק נועל קדמיים ::lol:)

נ.ב אבירן לאיפה נעלמת? :)

• תוכן חדש...