Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשירשור הראשון שלי הייתי קצת מבולבל מה אני בכלל רוצה, בכל אופן כרגע החלטתי שאני יחליף את הקדמים בתקציב של עד 2000 שח ואחליף את המגבר גם באותו תקציב. המגבר שאני אקנה יהיה 4 ערוצים. מקסימום אם אני אוסיף סאב, נוסיף מונובלוק.

האחורים אני משאיר אותם רוקפורט FRC3369.

לגבי רק מה אני לוקח, אני עדין לא סגור. יש בעיה שאיאפשר לשמוע מה לוקחים ופשוט צריך לבחור חתול בשק. אני לא אוכל להרחיק לכת עד נתניה או הצפון בשביל זה. אני פשוט אשמע בעצתכם ואני בטוח שאני לא אצא מאוכזב. את הפוקאל V2 165A יצא לי לשמוע והם רמקולים נחמדים ומדוייקים אבל קצת חסר להם באס למרות שעם הרוקפוקט נראה לי שיצא שילוב טוב.

אז לגבי הקדמים מה בכלל ההבדל בין פוקאל V1 ל-V2 מבחינת הצליל?

ראיתי בזאפ ופה שיש עוד כמה חברות טובות כמו DLS והרץ, איך הם לעומת הפוקאל?

ראוי לציין שאם העניין הוא פה עוצמה ופה איכות, אני מעדיף איכות.

יש עוד חברה שפסחתי עליה? מה נותן את התמורה הטובה למחיר במחירים האלה?

לגבי המגבר כמו שאמרתי החלטתי ללכת על 4 ערוצים ויש יחסית מבחר גדול. מה שראיתי יש את הרץ, BOSS, סרווין וגה,JBL, רוקפורט, LANZAR,MAC. האמת ששמתי עין על הרוקפורט אבל יש בטומקאר איזה 4 דגמים קשה לבחור על מה ללכת...

מה אתם אומרים?

אני כנראה אזמין מטומקאר ואתקין בירושלים, זה נראה לי האופציה הכי טובה.

תודה לעוזרים :-D

פורסם

ממליץ לך על :

קומפוננט הרץ HSK165

מגבר רוקפורד T400-4

המגבר הנ"ל עובד גם ב-2 אום בגישור,כך שאם תרצה לחבר בעתיד

סאב חזק עליו ב-2 אום תוכל.

פורסם

סאנדאון 100.4 +קלארוס. השילוב שיש אצלי, שומעים חזק ומצויין, הc6 הם כמו סאבים קטנים. והמגבר בגישור ב4 אום נותן 320+rms. מספיק לסאב נחמד, במידה ולא תרצה מונו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קומפוננטים יש לך הרבה בטווחי מחיר האלו, אבל תנסה ללכת על HI ENERGY של HERTZ או על MOREL HYBRID ויש גם RAINBOW אצל היבואן שיושב בפ"ת.

מגבר 4 ערוצים :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=312780

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

איך ה-HI ENERGY של HERTZ מבחינת צליל? איך הייתה מגדיר אותו? צליל חם? פתוח?

איך הוא יחסית לפוקאל?

הפוקאל למשל הוא רמקול פתוח אבל הטוויטר שלו די צוחני יחסית...

פורסם

הטוויטר של היי אנרג'י הוא חד,מפורט,אבל רך יותר מהפוקל.

אתה שומע כל צלחת של תופים או סולו בגיטרה חשמלית מאוד אמיתי וחי,בלי כאבי אוזניים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

שים לב כמה המלצות קיבלת מאנשים שונים, וזה בגלל שכל אחד אוהב משהו מסויים או מתחבר למשהו מסויים.

אני בטוח שאתה יכול להגיע לכמה רכבים שמותקנים בהם סטים ברמה שאתה מחפש, לשמוע ולהחליט, אחרת אתה תקנה, לא תאהב, למרות שהרמקול הוא טוב אך לא לטעמך, ותתבאס או תמכור.

4000 ש"ח זה תקציב מכובד לקומפוננט ומגבר, צא לרחובות ותשמע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זה נשמע פשוט לצאת ולהאזין אבל מה לעשות שכל מי שאני מכיר בכלל לא מתעניין בתחום האודיו.

בחנויות שאמורות להיות מקצועיות בתחום בירושלים אתה רואה רק קרטון ומראה חיצוני ולא באמת יכול לשמוע יותר מאיזה דגם בינוני שהם שמים בתצוגה.

לבזבז יום שלם לנסוע ולחזור קצת בעייתי בשבילי.

כרגע מה שמסתמן זה לקנות מיד שניה מגבר הרץ EP4X מוצאי 100 RMS לכל יציאה מגבר 4 יציאות במחיר של 1500 שח.

וכקומפוננט את ההי אנרג'י חדשים הדגם שיש בו את ה-L ב-2000 שח למי שמכיר.

התקנה נעשה כבר בירושלים בחנות הכי נורמלית...

לא נראה לי שאני אתאכזב אני מחפש רמקולים דומים לפוקאל רק שהטוויטר יהיה קצת יותר רגוע (לא צוחני)

מה אתם הייתם עושים במצב שלי? איך מסתמן המערכת שלי?

איך המחירים שהציעו לי?

פורסם

אתה גר בירושלים? שאל את חברי הפורום למי מירושלים יש סט בערך בסכום שאתה מחפש, תסתובב איזה יום בין 3-4 חברי פורום כאלו מירושלים.

ישנם מפגשי דרום ומרכז אחת לכמה שבועות, ובשניהם יש המון ציוד איכותי ואנשים מירושלים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...