Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מכשיר מהדגם הנ'ל.המכשיר באופן כללי תומך גם באקטיבי.משום מה,במכשיר שלי אין את המתג (לפחות חיצונית) המאפשר בחירה לאקטיבי.גם במנואל של המכשיר שנקנה בארץ לא מופיעה האפשרות הזאת ואילו במנואל המופיע באינטרנט מצויין המתג וגם האפשרות לאקטיבי.

המכשיר לא נקנה מעוזי רדיו או מפיוניר ישראל.

יש רעיון?

פורסם

נשמע מאוד מוזר. אתה בטוח שאין מתג? הסרת את מסגרת המתכת? המתג אמור להיות שקוע, ניתן להזיז אותו רק עם מברג.

אתה בטוח שמדובר על אותו דגם? אתה יכול לצרף תמונה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי המצלמה שלי מקולקלת.

בדקתי אחת לאחת את אותיות הדגם..8)

המסגרת שאתה מתכוון אליה היא זאת שמחזיקה את ההד יוניט?-אז היא עדיין ברכב ואני מחזיק את המכשיר בידי כשהגוף המתכתי חשוף וגלוי ועדיין-אלהים-אין שום מתג מזו@@ג! :x

אני שוב מציין שבמנואל שלי-לא מופיעה האפשרות לאקטיבי .

הייתכן שהיה ייצור של המכשיר הזה עם ובלי אקטיבי?

פורסם

מוזר מאוד.

הגיוני שבחיי מוצר יהיו גלגולים שונים (בעיקר כדי להוזיל עלויות) אבל לא נראה לי שזה אמור לפגוע בפונקציות כאלה חשובות.

אתה יד ראשונה של המכשיר? זכור לי סיפור על איזה 8600 שהסתובב בפורום שעבר ניתוח כירורגי בו הוחלפו כל החלקים הפנימיים בכזה של מכשיר אחר (פיוניר 860 אני חושב) במסגרת איזשהו פרוייקט. אולי מדובר במכשיר הזה? (אם כי זה לא מסביר את חוסר הפונקציה במניואל).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפיוניר 8600 שעבר שינוי היה שלי.

ההבדל היה שלקחתי גוף חיצוני של 8600. והכנסתי פיוניר 860. שההבדל ביניהם.

ה860. הוא 6.5V פרה אוט. והוא 3 WAY אקטיבי.

ה8600 הוא 2V וללא 3 WAY.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

איתמר-המכשיר נקנה לפני כ5 שנים באריזה חדשה עם כל הניירות.

סאונדמן-8600 אמור להיות אקטיבי 3וואי ועם יציאת פרהאאוט של 6 וחצי.כך לפחות במנואל הרישמי של פיוניר.אבל במנואל שלי לא מוזכרת כלל האפשרות לאקטיבי וזה המוזר.

אני מתחיל להאמין לאוזירו שטוען שהמכשיר שלי "פיראטי"...:shock:

פורסם

או שמישהו צריך משקפיים כדי למצוע את המתג בצד המכשיר :shock:.

או זאת קומבינה של אוזי רדיו.

ליאור , צלם בלאד את היחידה מכל פינה ותעלה.

בעדן שלכמעת כל פלאפון יש מצלמה, תירוץ "מצלמה שלי מקולקלת" לא תקף.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

בפיוניר 8600 לא היה את האפציה של ה3WAY. !

אני קדחתי חור גישה בכלוב התחתון. איפה שיש את המתג. כדי שתהיה גישה למתג של ה 3WAY.

כי בפיוניר 8600 אין. ולא היה @!! את האופציה של 3WAY.!!

וזה מבדיקה של 2 מכשירים כאלו.

אין קשר לפיראטי!!

יש 2 גירסאות לפיוניר הזה!!

אחת זה DE-H8600MP. זה פיוניר.

השניה זה DE-H860MP זה פרימייר. !

הפרימייר יותר משוכלל. הוא כולל 6.5V + 3WAY!

הפיוניר היה 2V. וללא 3 WAY!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

זה דף המוצר המקורי באתר העולמי של פיוניר. לכאורה יש 3WAY ומתח של 4V.

עם זאת למכשיר אין מתג STD-NW ומכאן יוצא שאין אפשרות לעבוד איתו 3WAY אקטיבי. בנוסף, באתר הבריטי יש נתונים שונים לגמריי. בקיצור סלט אחד גדול.

מעיון במניואל עולה הרושם שאין ל 8600 כפתור NW-STD מה שאומר שאין אפשרות לעבוד איתו אקטיבית, כמו כן לא מוזכרת בכלל שום אופצייה כזו.

מה שכן, ב 8650 קיימת אופצייה לעבוד ב 3WAY אקטיבי כמו גם מתג NW-STD בגב המכשיר.

אני משער שמכאן נובע הבלבול, המכשירים שהגיעו לארץ בייבוא פרללי נשאו את הסיומת 50 ואיפשרו לעבוד אקטיבית. מכשירים שנמכרו תחת עוזי עם סיומת 00 לא מאפשרים זאת.

איתמר.

פורסם

אני נתקלתי ב 860 משהוא כמו 2-3 פעמים. ולכולם היה את האופציה.

וב8600 פעמים פתחתי לחפש ולא היה. והיו עוד 2 או 3 מכשירים כאלו. שלא פתחתי אבל מבחוץ לא היה את הכפתור.

פורסם

האופציה של 3way network קיימת ב860, 8650, ו-8600 אירופאי (הלינק הראשון).

בדגם 8600 האמריקאי (הלינק השני) יש קרוס פשוט של hpf /lpf, ולכן אין כפתור וגם אין אזכור בmanual או באתר, (זה המכשיר שיש לארזה).

-

• תוכן חדש...