Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדרך כלל במצב כזה הרכב שואב את כל השאריות לכלוך שנמצאים בתחתית המיכל דלק ועלול לסתום את מסנן הדלק.

ברכב דיזל צריך לעשות ניקוז אוויר.

בקיצור - לא בריא ומומלץ להימנע.

פורסם

לא יקרה נזק בלתי הפיך אבל אם יגיעו שאריות לכלוך למנוע (יעברו את המסנן דלק) עלול לקרות נזק בלתי הפיך, גם המשאבת דלק עלולה להנזק אם זה יקרה בתדירות גבוהה.

פורסם

במנוע דיזל ייגרם נזק ויש לגרור הרכב למוסך להתנעה.

איחדתי שני שרשורים במושא הנזק למשאבה, וענין הלכלוך שעלה בשרשור היום.

קראו את השרשור מתחילתו, תלמדו דבר או שניים.

מקווה שעוזר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בדרך כלל במצב כזה הרכב שואב את כל השאריות לכלוך שנמצאים בתחתית המיכל דלק ועלול לסתום את מסנן הדלק.

ברכב דיזל צריך לעשות ניקוז אוויר.

בקיצור - לא בריא ומומלץ להימנע.

שטויות, זה לא נכון. כבר דיברנו על זה עשרות פעמים.

לא יקרה נזק בלתי הפיך אבל אם יגיעו שאריות לכלוך למנוע (יעברו את המסנן דלק) עלול לקרות נזק בלתי הפיך, גם המשאבת דלק עלולה להנזק אם זה יקרה בתדירות גבוהה.

לא יקרה שום דבר.

במנוע דיזל ייגרם נזק ויש לגרור הרכב למוסך

גם במנוע דיזל לא יקרה כלום ולא צריך לגרור למוסך.

יכנס אוויר למערכת סולר, אבל המנוע מצוייד במשאבת תיחול ידנית, שבעזרתה מכניסים סולר למערכת, מניעם (נדרש סטרטר ארוך מהרגיל) וממשיכים לנסוע.

אם אין משאבת תיחול ידנית, אז יש משאבת עזר במיכל ובכל מקרה אפשר להניע במקום.

פורסם
אם נגמר לי הדלק באוטו באמצע נסיעה יכול לקרות משהו למנוע או משהו כזה ?

אני מדב על מנוע רגיל 1600

שאני אבין... מה שמעניין אותך מכול הסכנות שעלולות לקרות כתוצאה מכיבוי מנוע בזמן נסיעה, זה דווקא נזק למנוע? ולמה לעזאזל להגיע למצב שהדלק ייגמר??

פורסם

Buki

בפג'ו 205 שהייתה לי, הגעתי להרבה מצבים בהם נגמר הדלק, בפעם ה10+ הוא פשוט סירב להניע.

כשפתחתי את הצינור דלק ביציאה מהמסנן פשוט לא יצא משם דלק כמעט, החלפה של המסנן עזרה.

פורסם

גם במנוע דיזל לא יקרה כלום ולא צריך לגרור למוסך.

יכנס אוויר למערכת סולר, אבל המנוע מצוייד במשאבת תיחול ידנית, שבעזרתה מכניסים סולר למערכת, מניעם (נדרש סטרטר ארוך מהרגיל) וממשיכים לנסוע.

אם אין משאבת תיחול ידנית, אז יש משאבת עזר במיכל ובכל מקרה אפשר להניע במקום.

יש מנועי דיזל שאם נגמר להם הסולר באמצע בנסיעה אז אין מצב להניע את הרכב ללא ביצוע של ניקוז אויר דרך המרססים וזה פעולה שניתן לעשות רק במוסך

ברכבים כאלו אם תקעים בלי דלק אז רק בגרר

פורסם

על איזה דגמים אתה מדבר?

אני מכיר את זה רק ממנועים ישנים מאוד. היו פותחים קצת את צינור הלחץ הגבוה על האינג'קטור, ונותנים סטרטר עד שיפסיק לצת קצף ויתחיל לטפטף סולר.

האם זה עדיין קיים ברכבים פרטים מהעשור/עשור וחצי האחרונים?

• תוכן חדש...