Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה רכב מנהלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף:

-סוקדה סופרב אלגנס חדשה 2010!

-טויוטה קמרי 2009 יד שניה בקילומטרג' נמוך מאוד (פחות מ5000!)

-הונדה אקורד בקילומטרג' נמוך (עד 8000)

-מזדה 6 חדשה (או לקשורי 2010 או פרמיום 2009 עם קילומטרז' נמוך)

מונדאו ו C5 לא באים בחשבון בגלל צריכת הדלק המופרזת.

(אני נוטה לכיוון הסקודה אבל רוצה לשמוע את חוות דעתכם...)

המחיר כרגע לא פרמטר.

איזה מכונית אתם הייתם לוקחים?

חשוב לי: בטיחות, נוחות, צריכת הדלק, יופי המכונית ושהנהיגה בה תהיה מהנה (עד כמה שאפשר)

תודה,

דניאל.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול להוסיף לרשימה שלך את השברולט מאליבו, היא מהווה תמורה טובה לכסף ונראית מרשים.

אם זאת גם אני הייתי בוחר בסופרב, למעט שהיא פושרת בתחום העיצובי היא מצטיינת בכל השאר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתה מעוניין בקאמרי אבל שולל את המונדאו והC5 בגלל צריכת דלק? :roll:

אגב, גם אני הייתי הולך על הסופרב (ומצ'פצ'פ אותה כמה שיותר מהר)

פורסם

הוא מתכוון להוספת צ'יפ למחשב מנוע ע"מ להגדיל את ההספק.

ואין ספק שכשמדובר בתמורה לכסף, הסופרב משחקת משחק אחר. אבל היא לא כוס התה של כל אחד,

לכן הייתי ממליץ לך בכל זאת לעשות נסיעת מבחן על שלוש הפיינליסטיות שלך ולשפוט על פי ניסיון.

בהצלחה.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

תלוי איפה אתה קונה את הרכב,במידה ואתה קונה מהסוכנות בבני ברק אחרי קבלת הרכב אתה לוקח ימינה וימינה שוב נוסע ברחוב בערך 400 מטר עד שאתה רואה מצד ימין קטנוע חונה עקום שתופס 2 חניות וג'ינג'י שעומד בחוץ וצועק על אנשים שנוסעים בטויוטה :-P

בת"א יש לך גם את הפיטסטופ שמשווקים את APR אבל אין ךי ניסיון עם התוכנה הנ"ל (לצערי...)

פרטים יותר מדוייקים עלה לפורום אחד למעלה :wink:

הצ'יפ כרוך בתשלום (מן הסתם) וכמה דקות של המתנה בזמן שמעדכנים את התוכנה החדשה במחשב הרכב.

החיסרון של הסופרב הוא עיצוב מזעזע לטעמי וגיר שמידי פעם לא סגור על מה הוא רוצה לעשות בנסיעה איטית כמו לדוגמא בפקקים.

לעומת זאת הוא עדיף בכל מצב אחר על הגירים האחרים.

המנוע שלה הכי חזק מכל שאר הרכבים שהזכרת, היא יחסית חסכונית, מאוד מאובזרת, ויותר נוחה לנסיעות ארוכות מהאקורד.

האקורד נראת טוב (שוב, לטעמי) ומרגישה לא פחות נימרצת למרות שרכב מול רכב הסקודה יותר חזקה.

הבעייה הכי גדולה שלה זה שהיא קמצנית באיבזור בצורה ממש מביישת!

אגב, בדוק גם את הB4 החדשה, אמנם פחות דינמית מהאקורד אבל לא פחות מרשימה ומשמעותית נוחה יותר לנסיעה.

בהצלחה!

פורסם

אם המחיר זהה,היתי קונה אקורד.

אוהב להרגיש צעיר,מתחבר לצורה של הרכב, נהנה מהאמינות ,יחידת כח וצריכת דלק טובה.

גם אם יש יתרונות קלים למתחרים,במציאות זה זניח ומתקזז בדברים אחרים.

בסופו של דבר,אתה צריך להרגיש טוב עם הרכב ולא לחשוב על האחרים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

לאקורד אין שום יתרון על מזדה 6 שניהם רכבים דומים מאד,הקאמרי בגרסת 2.4 די חלש ולא מומלץ ה3.5 כבר יקר.

בכל מקרה הסופרב עדיף גם על הקאמרי 2.4 ובוודאי על האקורד וה6 הפשוטים יותר.מבחינת הביצועים,פאר,ומרווח הסקודה עולה עליהם בהרבה ולכן אין מה להשוות בכלל.

פורסם

כמו שGodflash ציין עם המחיר היה זהה הייתי בוחר באקורד,אבל בהונדה ישראל חושבים שהם מוכרים רכב פאר (וזה לא רק באקורד) והמחירים שלהם ללא פרופורציה,לקראת סוף השנה הבנתי שהמונדאו תגיע גם בדגם הבסיסי עם מנוע טורבו 200 כ"ס.

פורסם

גם אם המחיר היה זהה הסופרב עדיפה. אקורד במעל 180 אלף שקל מגיעה עם כיסויי פלסטיק לגלגלים (טאסות), למה?

אני לא מצאתי אותה עדיפה על מאזדה 6 או סובארו B4 והיא מגיעה בערך באותה רמת אבזור שלהן בדגמים הבסיסיים אז למה הפער הזה?

הסופרב במחיר של אקורד בסיסית מגיעה מאובזרת בכל טוב ברמה של מכונית פאר, היא מציעה מרחב פנים עדיף בהרבה ותא נוסעים שמורכב מחומרים איכותיים פי כמה. אז באיזה סעיף בדיוק האקורד מתעלה עליה? גם בנושא יחידת הכוח שמהווה נקודת חוזקה מסורתית אצל דגמי הונדה הסופרב עדיפה.

שבת שלום!

פורסם

יכול להיות ששווה לקנות קרייזלר 300C בייבוא אישי והיא תהיה עדיפה על שאר המכוניות כמו הסופרב והאקורד?

• תוכן חדש...